Farklı şehirlerdeyiz. Gece sesli konuşurken konuyu cinselliğe getiriyor. Istemememe rağmen ısrarla bu konu hakkında konuşuyor ben tam kıvama geliyorum ikna oluyorum derken yarıda kesiyor birden. Bunu sürekli yapıyor ve gerçekten sinir bozucu. Yani anlam veremiyorum gerçekten. Yarıda kesince sanki istemiyormuş gibi hissediyorum. Ama madem istemiyorsun neden ısrar ediyorsun o kadar 🤷🏻♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kanka
uzak mesafe, gece ve ateşle barut.
erkek hep cinsellik ister.o masta başlayıp sen boşalmadan boşalıyodur. Sonra da seni yarım bırakıyodur. Bu da bencilliktir.
ben olsam asla yapmam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
sen kıvama geldiğinde o boşalıyordur, baştan ikinizde başlasanız, görüntülü olsun ama ne aşamada oldugunuzu görün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. icguduseldir. genlerde var. sohbetten once basini ezin rahatatin sora baya keyifli muhabbet edin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Manyak mi o seni o hale getirip bırakıyor bu sende ağrı ve sancı yapar senin için kötü
07 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum anlam veremiyorum
Soran1 yılBen tatmin edemiyorum belki de onu
Soran1 yılSinirlerim bozuldu :/
1 yılHaha o senle konusurken sey yapıyor sen isteyince bosalmıs oluyor uyuyor tipik abaza erkek
00 YorumlaMwrhaba, ne kadar ilerliyor cinsel konularda sohbetiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Ayrılın efendim o şahıstan.. Güya size namuslu erkeği oynuyor.. Amacı sadece cinsellik..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Bir çok erkek böyle... Kadınını doyuma ulaştırmıyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence bir şey istememesi ile alakalı değil sen İstemediğini belli ediyorsun kendisine o da bokunu çıkarmayayım diye yarıda kesiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMevzuda eli skndee, bıraktığı yerde boşalıp çekiliyor sen anlamadın mı.
01 Yorumla
Soran1 yılBelki de sorun bende bilemiyorum ya
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçmalık ya, seni doyurması lazım fazlasıyla. Hele iyi ıslanıyorsan bir de.
00 YorumlaAhahah yazık... erken gelio demekki hdjddj
02 Yorumla
Soran1 yılO kadar erken olması mümkün mü
1 yılYavuşakmış. Defet onu. Derhal
00 Yorumla
1 yılYarıda kesmesi komik olmuş biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeninle oynuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoyle ma. llarla sevgili olunmaz bu kesin
00 Yorumlaİlk anahtarı sizin açmanızı istiyor olabilir
02 Yorumla