Tam olarak benim profesyonel düşüncelerim bana birleşmeden çok ön sevişme daha zevkli geliyor ve daha rahatlatıcı çırılçıplak sürtğnme oral gibi şeyler daha rahatlatıcı
Merhaba. Yeterli olur elbette. Önemli olan tarafların mutlu olmak istemesi ve mutlu olması. Yetmek isteyen yeter, yetinmek isteyen yetinir. Bu kadar basit aslında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Tam olarak benim profesyonel düşüncelerim bana birleşmeden çok ön sevişme daha zevkli geliyor ve daha rahatlatıcı çırılçıplak sürtğnme oral gibi şeyler daha rahatlatıcı
Merhaba. Yeterli olur elbette.
Önemli olan tarafların mutlu olmak istemesi ve mutlu olması. Yetmek isteyen yeter, yetinmek isteyen yetinir. Bu kadar basit aslında.
Oral, sürtünme vs, cinsel ilişkinin yerini tutamaz. Cinsel ilişki istemenin tek nedeni boşalma isteği değil.
Yo zurrrna durum tik agzina 3 tane yuvarlana yuvarlana giderler
Bir de karınları doydu mu tamamdır değmeyin keyiflerine
Bazen öyle oral olur ki, en kral seksten daha haz vericidir,
yetmeyebılıyor yetıyor ama gene ıstıyor ınsan
Aslında yeter ama bunu iki tarafta istemesi gerekir. Ben bu dediğin pozisyonlarla 3 buçuk yıl ilişki yaşadım. Bekâretini bozmadan
Tam Doyum diye bir şey yoktur
Cinsellikte her yaklaşım ritüel ve Detay kendi içerisinde doyumdur
Yani onlar tatlı gibi tam seks olmassa olmaz
Hepsinin zevki başka tabi. Ama oral ile de ulaşılabilir.
sonuc odakliysa sonuna gitmeyi isticektir hep verirsen de defterinde tik atmis olucak senin gizemin de biticek :)
En sevdiğin yemekle karnını doyurmak var, bi de sevdiğin yemekle, onun gibi bir şey
Kimisi için o kadarınada gerek yok el ele değsin yeter
Oral yetmiyor hep denedik
Çoğu kişide yeter
Yetmiyor çoğu zaman
Bence guzel bir oralda is gorur ama ciplak olucak
evet seksle tam doyumm
yeter tabikide bu tamamen sana bağlı aslında
İçine girip koklemedikce bir şey anlamam
Yoo sağ el bile yetiyo
Eksik kalır
Yeter
Sanırım evet