Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Boyu ve kalınlığı rahimi daha sıkı doldurduğu için sınır uçlarına daha fazla temas eder. İşlevsel olarak da iyi kullanmayı bilen biriyse rahatlıkla defalarca orgazm edebilir. Daha önce 20cm penisin girdiği rahime 15 cm penis girince aynı haz ve zevki vermez. Çünkü rahim duvarları geniş olduğu için sınır uçlarına temas az olur. Buda ekstra emekle zevkli hale dönebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılDeğişir aslında. Kalın olan içini daha çok doldurduğu için duvarlara daha net temas eder ve daha zevk verir. Hafif yamuk olanlar da çok zevk verir diyorlar. Uzunluk olarak da çok kısa olmadığı sürece fark etmeksizin zevk verir. Günümüzde çok fazla uzunluk kalınlık algısı var ama aslında genel olarak bakıldığında her penis aynı zevk verir. Önemli olan işlev derler. Boşalamayan ya da erken veya geç boşalan kişilerin verdiği zevk daha az olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılO an erkek iç çamaşırını indirdiğinde 19 cm sert bir penis görünce psikolojik olarak etkilenip daha çabuk orgazm olabiliyorsunuz. Ona oral seks yaparken ağzınızı doldurması sizi daha çabuk kıvama getiriyor. ya da onu avuçladığınızda elinizi doldurması hemen ıslanmanıza sebep oluyor.
Ama o penis içinize girdiğinde orta boy bir penisten çokta fazla farklı olmadığınıda görüyorsunuz. İçeriye uyguladığı basınç biraz daha fazla o kadar.
Yani tamamen görsel avantajı var.
Erkeklerin, kadınlarda kalçalar, göğüslerdeki farklılıklardan etkilenmesi gibi.10 Yorumla
1 yılBunu cidden çok merak edip Dr erkek arkadaşıma sormuştum o da penis boyu vs çeşitliliğinin insan boyu gibi olduğunu söyledi yani ben kısayım bir başkası uzun ama bu durum herhangi bir işlevi etkilemiyor öyle düşün dedi herhangi bir rahatsızlık dışında her sağlıklı penis kadına zevk vermeye yetecektir. Çünkü bir kısmında zevki hisseden şeyler var doku mu desem bilemedim geri kalan arka tarafı kol dokunla aynı düşün koluna dokunsan uyarılma olmaz
10 YorumlaSaydığın kriterlerin hepsine göre ve penis sahibine karşı hissettiğin duyguya göre değişir.
70 Yorumla
1 yılAlakası yok şekli ve boyutu alınan zevki etkiliyor
55 Yorumla- 1 yıl
@aypipim kalın ve sünnetsiz daha iyi ama trde çok yok
- 1 yıl
Kadınlar anal seksten zevk alır mı
- 1 yıl
@izmirlibey28 kadınların hepsi hakkında konuşamam ben tercih etmiyorum
- 1 yıl
Peki daha önceleri yaptınız mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAşk ile olanın yerini hiç biri tutmaz. aşk ile olmalı, çok sevmeli, iyi tanımalı, güvenmeli ve sadık olmalıyız. Seni aşk ile sevenin ki inana hepsinden iyi gelir sana...
00 Yorumla Duruma göre değişir. Oralde uzun kalın, içindeyken fark etmez. Cinselliği bittikten sonra öyle okşamak için yine kalın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabikide kişinin performansı na göre zevki değişir
10 Yorumla
1 yılPenis boyu vb önemli belki, ama asıl önemli olan penisin sahibi …
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Hayır vermez. Önemli olan içinde kaldığı süredir. Kalın inceye göre daha çok haz verir
00 Yorumla
1 yılİşlev önemli işlevi iyiyse bide büyükse tadına doyum olmaz 😀
00 Yorumla
1 yılBoyuna göre değişir. Yukarı eğik penis daha zevkli diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılPenis iri ve sert olmalı ama iş onunla bitmiyo sen bunu nasıl değerlendiriceksin önemli olan orası
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBuyuk olunca ne oluyor acaba kizlarin zevk almasi icin kalin ve 9 10 cm yeterliymis ben degil bilim soyluyor
00 Yorumla
1 yılEski sevgilimin benden önceki sevgilisinin penisi küçük mus ama spor yapıyor fiziği iyiymiş penis boyutu değil işlevi ve ona karşı hissettiği duygular insanı cinsel açıdan doyuma cikarir
00 Yorumla
1 yılFarklı kalınlık farklı his demektir. Bir kadına vajinasını anlatmayı sevmem. Ne kadar kalın o kadar çok g noktası teması olacağı için aynı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılhayır vermez ama herkes kendindekini en iyisi sanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence büyük olup ereksiyonda sünger gibi yumuşak olduğunu düşünsene.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapısı zevk önemli ama zevkler seksle değil sevişmeyle yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyut kalınlık ırkı cinsi yaşı bakımı önemlidir 😅😅😅😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. kesinlikle vermez... Kilişye göre de değişir, ortama göre, zamana göre...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVajina derinliği 9 cm kadınların haz aldığı bölge vajinanın ilk 3 cmsinde bulunuyor yani 10 cm ve 20 cm arasında işlevsel olarak bir fark yok tabi rahat yapmak için pozisyon olarak bi 15 cm olması gerekiyor orası ayrı bir konu
00 YorumlaSünnetsizim mastürbasyon çok zevkli bakirim ama iliskyi merak ediyorum
00 YorumlaDeğişir diye düşünüyorum siz daha iyi bilirsiniz sjdj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılSonuçta orgazm oluyor san sorun olmaz
12 Yorumla- 1 yıl
Vermem
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bunu senin bize söylemen gerek
00 Yorumla
1 yılKullanım a göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Bu alışkanlığına bağlı
01 Yorumla
1 yılTabiki hayır içinde uzun süre kalan onemli olan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Vermez farklidir amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılher vajina farklı ise
buda o şekil00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer insana ve penise göre değişir elbette.
00 YorumlaBambaşka zevkler verir
00 YorumlaEvet
31 Yorumla
1 yılHayır büyük var başı geniş?
10 YorumlaPenisin boyuna göre değişir
00 Yorumla
1 yılDeğir tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Farklı tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAynı olmaz
00 Yorumla
1 yılPenisin şekli öenmli ama asıl mesele ön sevişmede
00 Yorumla
1 yılVermez boyu kalınlığı işlevi vs önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğişir bence
00 Yorumlaperformans önemli
00 YorumlaDeğişir
00 YorumlaO erkeğe bagli
00 Yorumla
1 yılsen zevkine bak