Ben böyle olduğunu düşünüyorum uzun sevişmek çok daha etkili çok daha rahatlatıcı geliyor her zerremizin rahatlamasını hissetmek sizce de böyle değil mi?
Baileyscream sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Ön sevişmenin uzun olması hem kadın hem de erkek için çok faydalı zaten, o hazzı ve hissi en iyi şekilde yaşıyorsun. Kadının orgazm olmasını daha kolay hale getirirken, sertleşme de erkeklerde de etkiyi baya artırıyor. Uzun süren ve tüm vücudunun her yerine dokunmasını ve dokunulmasını isterim ben.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de öyle olunca daha daha çok rahatlandığını düşünüyorum oral sevişme çok uzun sürsün 😊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılOral, öpüşme, yiyişme aşaması nedense bana daha çok zevk veren tatmin edici geliyor. Boynuma yumulup öpmesi, yalaması, yavaş yavaş aşağıya inmesi, aynı şeyleri karşo tarafa yapmak, bacak arasına kafamı gömüp uzun uzun yalamak, sularının tadına doymak, bunu farklı pozisyonlarda yapmak aşırı haz veriyor. Sadece gir-çık belli bir süre. Tüm vücuttan alınacak hazzı vermiyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet yani onun hazzı da başka güzel dediklerinin tamamı doğru en güzeli böyle oluyor😋
- +1 yıl
Kesinlikle. Her zerresinin tadını almak lazım. Dilin dudağın değmediği yer kalmayacak. Ezberleyeceksin bütün vücudunu, haz noktalarını.
- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan çok uzun. ya da kısa olması değil önemli olan. ayni uyumu yakalayıp aynı. anlarda orgazmı yakalaya bilmektir. 1 ve 1.5 saatlik uzun ilişkilerde partnerin kuruması partnere acı verebiliyor haz ve zevkten mahrum bırakip orgazm dikkatini de bozduğu için çokta uygun değil nacizane benim fikrim
04 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak saatl belirtmiyorum zaten sevişme seyrine göre yapılması gereken yapılır ama sevişmenin uzunluğu kuruluk yapmaz tersine ıslatır daha fazla
- +1 yıl
Tecrubenizi bilemem ama kendi tecrübelerime dayanarak yazdim o yorumu ve oldukçada birden. fazla koşulda tecrübe ettim o kuruluğu
- +1 yıl
Ben kendi tecrübelerimden biliyorum ben asla uzun sevişmelerde kurumadım saatlerce süren ard arda yaşadığım uzun süreli ilişkilerimde hep ıslağım yani belki de beraber olduğunuz kişiyle ilgilidir bilemedim
- +1 yıl
Genelde hepsi asla kurumam hep ıslanırım derlerdi de sonuç hep bi mola ile sonuçlandı
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılGecenin yarısı başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden ve her iki partnerinde aktif olarak rol aldığı bir sevişme kadar güzel bişey olamaz. O uzun gecenin sabahında birbirine sokulup öğleden sonra her zerresi rahatlamış şekilde uyanıp bide beraber duş almanın keyfini sadece yapanlar bilir:)
02 Yorumla- +1 yıl
Tabiii yaşayan bilir şu yazdıklarını katılıyorum hepsine 🤤🤤
- +1 yıl
Öyle uzaktan mı hshshshs 🤣🤣🤣🤣
Erkekler Ne Diyor
39
1 yılSevişmek sekste yapılması gereken ve en özen gosterilmesi gereken bir durumdur dokunmasını zevk vermesini partnerini zevke getirip onu deli etmesini sağlamaktir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTadını çıkara çıkara ve içimizde ki duyguyu, sevgi ve samimiyeti, şehveti, arzuyu ne kadar karşımızda ki kişiye geçirir isek o kadar mutlu ve özel hissederiz zaten...
07 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı bunlar yapılmak istenince mutlu son da daha güzel oluyor tabi ki😋
- +1 yıl
Senin gibi de güzel olunca, tadından da yenmez yani..:)))
- +1 yıl
Profil resmi sana mı ait?
- +1 yıl
Evet bana ait pp☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim, samimi cevaplarınızdan dolayı... Çok güzel bir vücudun var..:)))
- +1 yıl
Teşekkür ederim😉
- +1 yıl
:)))
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sevişme uzun ya da kısa olsun farketmez önemli olan kalitesidir ve kesinlikle rahatlatır 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Sevişmek rahatlatır, uzun uzun sevişmek daha da çok rahatlatır. Sabah akşam gece gündüz her fırsatta rahatlamak, rahatlatmak lazım... 😅00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Bence seks orgazm odaklı olmamalı daha çok hissetmek, dokunmak ve keyif alma odaklı olmalı bu yüzden uzun sevişmeler her zaman daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılevet uzun sevişmenin etkisi var tatminlik seviyesi belli bi sre dizginliyor kendini ayrıca kasık ağrısını önlüyor :-D
00 Yorumla Kesinlikle, sevişmeler uzadıkça, temas arttıkça aradaki bağ daha da güçleniyor ayrıca
02 Yorumla- +1 yıl
Daha da çok zevke geliniyor
Öyle. Yeterince iyi orgazm olursam, 2 gün aralıksız uyuyabilirim...
02 Yorumla- +1 yıl
Çok rahatlatıcı olunca deliksiz uyursun😅😅2 gün de uyuma da kalk yemek falan ye🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazmın düşünülmediği ve tensel hazzın ön planda olduğu sevişmeler gerçekten amacına ulaşıyor
07 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle eğer erkek bekleyip dayanabilirse o hazzın etkisi harika oluyor
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Tabii bu bekleme ve dayanma kadın için de geçerli bazı durumlarda
- +1 yıl
Aynen ama onu ayarlıyorum ben o dayanamama kısmına gelmeden yer değiştirmek iyi oluyor😂
- +1 yıl
😉 Evet bazı uyarımlards kaçmak lazım o pozisyondan
- +1 yıl
İnsan da tam tersine daha çok yapmak istiyor ama bazen çıldırdığını görünce😂
- +1 yıl
Aaa esas pislik orda🤣
+1 yılHaklısın bizimkilerde senin gibi düşünüp uyguluyorlar gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Uygulanmalı ben uzun olmasından yanayım çok uzun sürsün😅😅
- +1 yıl
Annemde senin kafa zaten hemşire olarak 😀
Gizli Üye(36-45)1 yılBayağı uzun olmalı kısa sevişmeler insanı tatmin etmiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikleeeeee. Uzun uzun sevişmeyi oral yapmayi, yaptirmayi seksten daha cok seviyorum. Bana çok iyi geliyor. 🙂
012 Yorumla- +1 yıl
Bana da çok iyi geliyor asıl öyle yapınca tamamıyla bedenin ruhun rahatlıyor dimi😋
- +1 yıl
Ooyyşş aynen oyle. 😍 Kendimi birakip her yerimde dudaklarin, dilin ve agzinin islakligini tenimde hissetmek harika oluyor. Kendini bana birakınca ayni sekilde her yerine dudaklarimi ve dilimi değdirip haz noktalrimi kesfedip ozellikle ilgilenmek. Hemde uzun uzun bunu yapmak of ya 😅
- +1 yıl
İştee tam olarak böyle olanından bahsediyorum her iki taraf daaa her yere ayrı ayrı temaslar yapıcak tümüyle kendini teslim edecek off o zaman zaten geriye bir dokunuş kalıyor🫠
- +1 yıl
Iimm neymiş o dokunuş. 🙂 Bunu senden duymak istiyorum.🙂 Regl sorunuda gordum de ozellille ragl ve istekliyken iliskiye girilemedigin zamanlarda bunun sana yapılmasi ssnin icin harika olacaktir. 🙂
- +1 yıl
O son dokunuş belli zaten çünkü uzun sevişmek dediğimiz şeyleri yapınca oral da dahil üst seviyede bi hard seks bizi bekliyor öyle bi noktaya geliyosun ki artık çılgınca en derinlerinde o darbeleri hissetmek istiyosun e erkek de bunu yapmak için aynı durumda oluyor sonrası malum…o orgazm diğerlerine benzemez işte🫠🫠🫠
- +1 yıl
Evet belli biliyoum ama senden duynak istedim 🙂 Genelde cok aceleci oluyorlar. Bu hic bana gore degil. Sinir oluyorum.
- +1 yıl
Biliyorum benden duymak istediğin için anlattım🙃aceleciliği hiç sevmem hiç yapmam daha iyi😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Senden duymak guzel gerçekten🙂 Aynen oyle birbirini uzun uzun yasamak anin tadin keyfini zevkini cikarmak varken oldu bittiye getirir gibi acele etmek tutkumu istegimi azaltiyor direk. Cok giciklar 😅
- +1 yıl
Azınlıkta olmamıza üzüldüm çünkü seks çoğu insan için görev gibi oysa görev değil ki yani başka hangi olay bi insana böylesi duygular hissettiriyor ki bu hayatta dimi☺️
- +1 yıl
Yemin ediyorum bu konuda kafa yapımız ayni ve maalesef azinliktayiz. Çok cok az denk geldim bu dusimcede. olan biriyle. Hemen icime alayim derdindeler. coginlukla. bak yine sinir. oldum 😅
- +1 yıl
Hahah sinir bozucular bak bunda haklısın hemen almak derdinde olma almadan önce bi alacağın şeyi de mutlu et ama dimi şöyle uzun uzun😂😂
- +1 yıl
Hem alacak seyle hemde alimacak seyle tutku ve istahla mutlu edilmeli uzun uzin islak islak hemde 😍
1 yılUzun sevime olmadan olmuyor zaten. Kadın hazır olmuyor çok zaman.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hemde nasıl her yerini yaşamanın zevkine doyum olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Aynen direkt işe girişilmez romantik bir ortam bir hafif dokunuşlarla sevisme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha etkileyici Nirvana tavan yapıyı onaırada erken boşalamayıda engelliyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Doğrudan sonuç odaklı olmaktansa 24 saate yaymak kadar güzel bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılUzun sevişmeden kastımız nedir? Uzun sevişmelerden sonra yorgunluk da bir tatlı oluyor
00 Yorumla
+1 yılsevismek her zerreyi rahatlatmioyor, kucuk bir serreyi rahatlatiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet var strese birebir
10 Yorumla
1 yılayak serçe parmağıma kadar rahatlıyorum kesinlikle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Aynen. Uzun uzun yapmak lazım her noktasına kadar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Vardir bence amasyada
02 Yorumla- +1 yıl
Amasya ne alaka😂
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar uzun o kadar iyi
01 Yorumla- +1 yıl
Eveet
+1 yılUmarım bir gün yaşarım
02 Yorumla- +1 yıl
Umarım yaşarsın
- +1 yıl
İnş inş inş
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıluzun sevişmek erkeğe eziyettir
02 Yorumla- +1 yıl
Neden eziyet ki sadece erkek yapmamalı tabi
- +1 yıl
Canım bir yerden sonra artık devamı gelsın oluyor tabi ki yeterli ise uzatmamak gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun sevişmeyi ben de seviyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Yani kısa amlamsız geliyor ben kısa yapmam da zaten😅
- +1 yıl
Bu biraz da arada ki uyum ve çekime bağlı:)
- +1 yıl
Uyumlu partnerle olur zaten;)
- +1 yıl
☺️☺️☺️👍
+1 yılEvet canısı. Sen bir uzmansın
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😉😅ama çok daha güzel değil mi
- +1 yıl
Evet. Mesale ikinci posta. Efenim gerekli yerler uyarılmışsa çok uzun uzuunn sevilirsiniz.. zevkin şiddeti de 5 kat artar
+1 yılUzun sevişmek mutlu eder
00 Yorumla- Daha fazla (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım