yeni bir ilişkiye başladım ama cocuga hiç yükselemiyorum canım istemiyor, onla vakit geçirmeyi seviyorum sohbetimiz muhabbetimiz iyi eğleniyoruz da. Napacam bilmiyorum. Bu ne sizce normal mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, hâlâ eski sevgiline takılı kalmış olabilirsin, onu arzuluyor onu istiyor olabilirsjn, ne bu çocuk nede başka biri ssna şu anda hitao etmiyor olabilir cinsel anlamda
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Sana temas etti mi hic yaklastiniz mi veya öpustünüz mü? Olmadiyaa olsun o zaman da degisim olmuyorsa bir sorun var demektir
02 Yorumla
Soran1 yılYa yattık evet bir iki kez. Ama bir önceki sevgilim kadar zevk alamıyorum hani idare eder, bir önceki sevgilimle tam olarak ten uyumumuz vardı o da benle ilişki istemediğini söyledi hep aklıma o çocuk geliyor onun kadar zevk alamıyorum
- 1 yıl
Sen o cocugu unutamamissin o yuzden kendini veremiyorsun. Sen istiyorsun ki yeni sevgilinde eski sevgilin gibi olsun oyle hissettirsin. O zaman kimle olursan önceki sevgilin gibi hissetmezsin. Yeniye biraz daha şans ver 1 kere degerlendirmek icin bene yeterli degil. Olmuyorsa yine ne kendini ne sevgilini yorma ayrilin. Ihtimal varsa eskiye dön.
kadınlar genelde alışınca güvenince arzuları daha çok harekete geçiyor..
önceki ilişkilerinde nasıldın010 Yorumla
Soran1 yılBen istekli biriyimdir önceden de hep hareketli ve tutkulu idim sevgililerime. Bir önceki sevgilimle çok güzel ten uyumuz vardı çok tutkuluyduk, hep o aklıma geliyor mesela, bu çocukla yaparken zevk alamıyorum tatmin olamıyorum
Soran1 yılOlabilir evet onun kadar iyi olmasını istiyorum ama değil
Soran1 yılUyumumuz vardı işte
Soran1 yılAma o da benle ilişki istemiyor çok zorladım istemiyor.
Soran1 yılEski sevgilim sadece cinsellik istiyor
Soran1 yılYok sağol ben gizli takılıyorum özel anlattım o kadar, fb gibi istiyor evet ilişki istemiyordu,
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılNormal herkese istek duymak imkansiz cinsel cekim bulamamniz normal
02 Yorumla
Soran1 yılExim le çok fena bir ten uyumu ve tutkumuz vardı o da artık sevgili olmak istemiyordu. İlişki istemediğini söylemişti. Bir süre cinselliğe devam ettik sonra bu çocukla sevgili oldum ama buna da hiç cinsel çekim hissetmiyorum bir ili kez yaptık zevk almadım
- 1 yıl
Herkes herkese hitp edecek hissetirecek degil sahsen esimde bana zevk vermiyor sekste zvek vermiyor iste kisisel zevkler uyumlar maalesef herkesle yakalanmiyor
normal ona sadece cinsel bir obje olarak bakmıyorsun hayat arkadaşın olarak bakıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vişneli çekim yok birazdaha ilerleyin bakalım o çekim olusacakmı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsel arzu duymadığın biriyle ancak arkadaş olunur.
00 Yorumla
1 yılCiddi ilişkiden sonra direk mi bu çocukla oldun
02 Yorumla
Soran1 yılEximle çok fena ten uyumumuz vardı ve beni cidden tahrik ediyordu yanyanayken öpmesi bile yetiyordu tutkuluyduk o çocuktan sonra bu cocukla sevgili oldum yeni bir ilişkideyim ama cinsel çekim asla hissetmiyorum çocuğa bir iki kez yaptık hiç zevk almadım mesela. Ama güzel vakit geçiriyoruz işte napim anlamadım
- 1 yıl
Ya ekl esene sen bi anlatamadim galiba
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. ten uyumsuzluğu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOnunla kanka olarak takıl sadece
00 Yorumla Cinsel olarak ilgini çekmiyor demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılister bı baslasan
00 Yorumla
1 yılİlginç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. zorlasana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamana birak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıloral seks da mi yok
02 Yorumla
Soran1 yılO istiyor bana yap diye zorla yapıyorum. Canım istemiyor. Ama eski sevgilime öyle değildim…. Bundan bahsediyorum
Cevap sahibi1 yılHmm seni azdiramiyor demekki
Bunu saglamalisin sana da yapsin bi bakis acin degissin biseyler dene yoksa ayrilacaksin
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılsevmiyorsundur knka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım