Arkadaşlar bakireyim hayatımda hiç seks yapmadım.5 senelik sevgilimle tatile gittik çok içmişiz analdan yaptık videoya çekmişiz öyle gördüm yoksa hiç bir şey hatırlamıyorum. Çok pişmanım günahımdan arınmak için ne yapabilirim allah affeder mi beni çok korkuyoruö
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Artık olan olmuş. Bundan yana pişman olmuş ve yanlış olduğunu düşünüyorsun. Yapacak bir şey yok. Bir daha tekrar etmezsin olur biter. Bu dünyada herkes bazı yanlışlar yapabiliyor. Anal yapmak bunların arasın emin ol ki çok masum bile kalabilir. Çok fazla kendini üzme bu konuya takılı kalarak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
mantık dışı bir kurgu olmuş. daha kaliteli trol sorularla gelmelisin. 5yıllık sevgili beraber tatilegidecek kadar özgür ama amjığını veremeyip sarhoş kafayla gö tt verecek kadar ayık. deli sıçsa daha mantıklı bir şey yazardı...
02 Yorumla
Soran1 yılAbicim bunda neyin trolünü arıyosun anlam veremedim? Trol falan yok genelde tatile gidince 2 gün kalıp alkol almayan tipleriz cinsellik konusunda hassasım evlenene kadar düşünmüyordum 1 hafta kaldık son tatilde alkolde biraz içelim dedik konu nerelere geldi bunda trol algılanacak bir şey yok korkuma yazdım insanlara sordum trol diye düşünüyorsan yazmazsın bakmazsın olur biter
Soran1 yılHa bu arada özgür derken? Kaç yaşında kadınım ailemden bide izin mi alıcam kaldı ki cinsel ilişkiye girip girmemek benim seçimimdi
1 yılBir kitapta okumuştum ama yanlış hatırlamıyorsam eşlerin 2 kere anal yapması günah değil de 3. Günah oluyor ama siz her türlü sevgiliymişsiniz zaten. Dini açının haricinde fiziksel anlamda bir pişmanlığın oldu mu peki acı vs.
11 Yorumla
Soran1 yılŞöyle ki ben alkol içince bir bardakta bile gidiyorum o yüzden hatırlamıyorum acı videodan gördüğüme göre cidden acımış ama ben hatırlamıyorum.5 senedir cinsel ilişkiye girmiyorduk ben zaten ona dediğimde saygısından hiç konusunu bile açmıyodu ama ne kadar yükseldiysek ikimizde o kafayla olmuş bir şey
Kardeşim senin zaten sevgilinle tatile gitmen uygun değil, alkol alman zaten günah. Yani sen bir anlık şeytana uydum diyebilecek durumda değilsin ki. Bildiğin kendi ayaklarınla zinaya gitmişsin.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
1 yılişledigin Günaha bizide Ortak ettiğin için Yani Şahit Tuttuğun için Çok Teşekkür Ediyorum
Hiç bi Günahını hiç kimseye Anlatma Hemen Tövbe Et
Ölüm Ne Zaman Gelir Bilemezsin
110 Yorumla- 1 yıl
Yaşlar kaçtı
Soran1 yıl25-27
- 1 yıl
Kendine Yazık Etmişsin biz Kızlara Kıyıpta Anal Yapmıyoruz
Hem Çok Büyük Günah Çok Yazık olmuş
Yaparken Hiç mi Canın Acımadı - 1 yıl
ya da Yaptıktan sonra Anlamadın mı
- 1 yıl
🤔🤔🤔
Ümitsiz Olma Tövbe Et - 1 yıl
Bir şey Sorabilir Miyim
- 1 yıl
Gerçekten Sarhoş olsaydın Önden Verirdin
- 1 yıl
Yediğiniz Naneleri insanlara Anlatmayın...
Soran1 yılSiz neden bu konunun üstüne bu kadar düştünüz anlamadım ben korkuma sormak istedim bunun bir sakıncası yok
- 1 yıl
Arkadaşım korktuğun her şey için tövbe edebilirsin işlediğin her günah için suç için tövbe edebilirsin bize sormana gerek yok git hocalara sor bayan hocalara
1 yılÖyle yaptigin bişi yok sadece aklindan gecenleri öyle göstermeye calisan siradan birisin hepsi bu
00 Yorumla
1 yılŞöyle hatırlamıyorum diyecek kadar hic kafayi bulamadim arkadas ne ictiniz soyleyin bende deneyeceğim
00 Yorumla
1 yılHala allah diyo. Dua et o video başka yerlere düşmesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHangisinden tövbe edeceksin sevgilinle tatile gittiğine mi? Alkol içtiğine mi yoksa anal yaptığına mi? Ona göre tövbe et anal 1 kere yaptınız artık hep isteyecek senden.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılBu anlattıklarının içinde sadece amaçla mı takıldın bu kadar düşünüyorsunda😀
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allah anala bir şey demezde video çekmeseydiniz keşke ona kızar diyim
10 Yorumla
1 yıl5 yıllık sevgilinle gitmişsin bişey olmaz bir kere yapmışsın devamı gelir yap gitsin ilkten analdan zor olmadı mı
00 Yorumla
1 yılKiliseye gideceksin papaz da yapacak seni aynı yerden ancak oyle
10 Yorumla
1 yılVideoyu internette görürüz artik
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle birisi değil ilk sevgilisiyim evlilikte düşünüyoruz zaten
saglık sorunu yasayabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
1 yıltövbe etmelisin bidaha yapmamalısın büyük gunah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılSevgilin planlı yapmış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olan olmuş artık.
Şişede durduğu gibi durmuyor00 Yorumla
1 yılTeknik olarak bakiresin
00 Yorumla
1 yılBu durum gecince istersin tekrar
00 Yorumla
1 yıl😂😂 biraz geç değil mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılDalga geciyorsun gibi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Adak ada
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHadi geçmiş olsun vazelin sür iyileşsin
00 YorumlaNasıl almışsın çok ilginç
Demekki küçükmüş00 Yorumla
1 yılYapma ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evlenmen lazim
00 Yorumlaolan olmus canım
00 Yorumla
1 yılTövbe et bi daha yapma
00 Yorumla