Cinsel Yaşam Seksi bir vücuda evli olsanız bile dayanabilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Seksi bir vücuda evli olsanız bile dayanabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben bekarken bile dayanıyorum. Evli olsam dikkatimi bile celp etmez.#Vesselam 1 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl lafa gelince dayanırız derizde gerçekte çokkk zor 0 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kendine hakim olan erkekler daha da çekici geliyor bana 0 7 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl bunu biliyordum haha Yorumla Aishalover +1 yıl @gecenin_kralicesii bu da değişik Yorumla gecenin_kralicesii +1 yıl @Aishalover niye Yorumla gecenin_kralicesii +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi nasıl Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl kendini tutan belli etmeyen erkeğin daha değerli olduğunu Yorumla gecenin_kralicesii +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi aynen öyle. Öyle aç köpekler gibi karı kız kıtlığı çeken erkekler benden uzak dursun Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl haklısın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl seksi ama o bunu ön pilana çıkarmıyorsa sorun yok..amaaa giyim ve davranışlarıyla çağrıyorsa asla dayanamam... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dayanamamak saçma olur. Bir seksi vücut gördük diye aldatacaksak neden evleniyoruz? Erkeğin görüp görebileceği en seksi vücut karısınınkidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 37 sene dayanmisim. Evli olduktan sonra Angelina Jolie gelse farketmez 0 0 Yorumla
cesuradam18cm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dayanamıyorum maalesef her seferinde etkisi altına giriyorum. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dayanmak zorundayim evli olursam amasyada 0 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Zor daysnilsbilir ama evliysem asla bskmam bile 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Varsa kendisine güvenen buyursun 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl olamam , her türlü çakarım eğer gönlü varsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadınım olduktan sonra gözüm onun vücudundan başkasının ki için kör olur 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok ya yaparim yapinca guzel 0 0 Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kimin vücudu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Me 💋 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl yuh o kadar iyi mi Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl eeee Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Dayanılır 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. zor dayanırım 0 0 Yorumla
NihilExNihiloFit Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl dayanırım her fizik çekici gelmiyor zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dışarıya karşımı 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Mesela kuzeninin karısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karım nasıl🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok bakarsın Yorumla Soran +1 yıl Bekar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman neden dayanayımki 🫦 Yorumla Soran +1 yıl Kadın kuzeninle evliyse? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel detaylı anlatsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek duran bi objedir hareket ettirirsen seninle gelir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel daa sohbet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nasıl bir vücut ondanda bahset 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Boy 1.60 kilo 55 göğüs 90 bel 70 kalça 90 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cilve ve ilgi var mı Yorumla Soran +1 yıl seks aşığı her şey var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl detaylı konusalım istersen cıkaym gizlden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yas falan kactı bu arada Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karşıdaki kac yasında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biliyo mu ona ilgini Yorumla Soran +1 yıl 40 Yorumla Soran +1 yıl Özele geçelim aç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl actım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Ben bekarken bile dayanıyorum. Evli olsam dikkatimi bile celp etmez.
#Vesselam
lafa gelince dayanırız derizde gerçekte çokkk zor
Kendine hakim olan erkekler daha da çekici geliyor bana
bunu biliyordum haha
@gecenin_kralicesii bu da değişik
@Aishalover niye
@İstanbulBeyefenddisi nasıl
kendini tutan belli etmeyen erkeğin daha değerli olduğunu
@İstanbulBeyefenddisi aynen öyle. Öyle aç köpekler gibi karı kız kıtlığı çeken erkekler benden uzak dursun
haklısın
seksi ama o bunu ön pilana çıkarmıyorsa sorun yok..
amaaa giyim ve davranışlarıyla çağrıyorsa asla dayanamam...
Dayanamamak saçma olur. Bir seksi vücut gördük diye aldatacaksak neden evleniyoruz? Erkeğin görüp görebileceği en seksi vücut karısınınkidir
37 sene dayanmisim. Evli olduktan sonra Angelina Jolie gelse farketmez
Dayanamıyorum maalesef her seferinde etkisi altına giriyorum.
Dayanmak zorundayim evli olursam amasyada
O duruma düşmemek gerek
Zor daysnilsbilir ama evliysem asla bskmam bile
Bunu kinusalim senle
Varsa kendisine güvenen buyursun
olamam , her türlü çakarım eğer gönlü varsa
Kadınım olduktan sonra gözüm onun vücudundan başkasının ki için kör olur
Karimdan başkasını gözüm görmez.
Yok ya yaparim yapinca guzel
kimin vücudu
Me 💋
yuh o kadar iyi mi