Eveeet 2 senelik evliligimde geldigim nokta bu. Ilgisiz, bencil, erken bosalan ve bunu kabul etmeyen bir adamla evliyim. Ayda 1 olursa oluyor o da olmasa daha iyi 3-5 dklik birsey. Bu halde ise gidiyorum bunu bile umursamayan bir adam. Bekar halim gibi mastürbasyon yapiyorum o da yetmiyor haliyle. Ne olacak bu evlilik? Bu hayat boyle mi gececek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu sadece senin değil evli kadınların genel sorunu. Kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve bu istek bir kez ilişkiye girdikten sonra katlanarak artar. Erkeğinki ise azalmaya başlar. Erken boşalma ve yetersiz ön sevişme ciddi sorun. Ama bu sorunun da çözümü var tabii. Erken boşalma genelde psikolojik bir sorun.
Terken boşalma sorununun temelimde kendine güven eksikliği yatar.
Yani kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşmuş ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını, kısa sürede boşalacağını söyleyip duruyor. rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ve uzun süre erekte halinde kaldığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanabilirsin. erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın.
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daha sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda. Onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa. Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma. uzun süreli de erken boşalmasını sağlar.
Daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. Böylece bilinçaltına geç boşaldığını ispat edecek. 😊😊 Ama, içinde 10 dk kalması bile sadece senin orgazm olmana yetmeyebilir. Orgazm olmak bir alışkanlıktır ve her bayanın bu alışkanlığı kazanması lazım. Sen bu alışkanlığı kazanmadın sanırım, değil mi?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsellik tek taraflı yaşanan bir şey değil. Zaten öyle olsaydı mastürbasyondan başka bir şeye de ihtiyaç duymazdık. Bunun çözümü aslında sizin kadar karşı tarafın da konuşup, hataları yanlışları kabullenip ve ne yapabiliriz diye çözüm yolu aramasından geçer. Evliliğin bütünü cinsellik değildir, her şey değildir ancak yataktaki mutluluk kadının da mutluluğudur. Kadın mutlu ise zaten erkeğini de mutlu eder. Bu cidden çok zor bir durum... Ya kendiniz konuşun bunu ya da birlikte destek alarak sorunları çözün bence
00 Yorumla
1 yılNormal bir durum ve tedavisi mümkün bir uzman Dr gitmeli birazda piskolojik durum ama ön sevişmeyi uzun tutmalı oralde seni defalarca boşaltıp sonra ilişkiye girerse o zaman ikinizde mutlu olursunuz eğer istersen bu konuyla ilgili farklı çözümler sunabiliriz yaz bana yeter
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBencil bir adamla zor bir durum. Kabul etmeyebilir ancak seni penisiyle boşaltamıyorsa başka yöntemlerle seni rahatlatıp sonrasında kendi tatmin olmalı aksi taktirde evliliğin zor geçer belki şimdi belki bir süre sonra kafan karışmaya başlayacak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
61Cevap
fanteziler kurun.. o kurmuyosa sen kur.. o istemiyosa den iste oyuncaklar falan alin yatagginizi renklendirin.. erken bosalmasinin sebebi uzun sure ve duzenli seks hayati olmayisidir.. duzenli seks ve bi kac taktikle 10 .15 dk ya cikar icinde durma süresi
00 YorumlaO da bu durumdan dolayı utanıp çekinip uzak duruyordur. Erkeklik gururuna yediremez de şimdi. Açıkça söyle çözelim bunu de. Olmaz böyle
24 Yorumla
Soran1 yılDemezmiyim kac kere dedim, bir de canım yerine kondum onun sevismesinde sorun yokmus bosalamayan benmisim 3dk normalmis. Benim dedigim filmlerde olurmus ancak.
Soran1 yılDiyorum iste benmisim bosalamayan
- 1 yıl
canımsın kusura bakma eşin ama. Yani abla son doğruca bir evlilik terapistine git ya da bak şey de evet haklısın hayatım ben de demekki bir sorun var gel biz bunu çözmeye çalışalım ben tedavi olmak istiyorum bana yardım et yanımda ol de. Al git doktora sen de sıkıntı varmış gibi doktor zaten terapist anlar durumu ve eşini yola getirir
1 yıl00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok kötü ya ben kendimi kötü sanıyordum isteksiz eş sadece bence var sanıyordum biz yine iyiyiz ayda 2-3 sefer oluyor geri kalan bende mastürbasyon yapıyorum
00 Yorumla
1 yılMaalesef bir çok kadının sonu bu iletişime açık olmayan kadını anlayamayan erkek sorunsalı üzgünüm maalesef tercih yaparken daha kaliteli birisini seçmeliydin
00 Yorumla
1 yılSende eşine karşı soğukluk başlamıştır, senin bu yaşantını dokuz yıldır çekiyorum, ihtiyaçlarımızı karşılayacak birini arıyorum, çünkü eşlerimiz bunu hakediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSeni cok iyi anliyorum bende yasadim yasiyorumda bazen insAllah birseyler yoluna girer ve huzurs kavusursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBizde 12 yıldır evliyiz. Bizim cinsel bir sorunumuz yok ama fırsat buldukça eşimin mastürbasyon yaptığını fark ettim. Ona bundan bahsetmedim, hem kıskandım hem de kafam bozuldu desem yalan olmaz. Kaç yaşında eşiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBöyle hayat geçmez. Ya ne problem varsa çözün, ya da boşanın. Genç kadınsın, doya doya sevişmek, tatmin olmak senin de hakkın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBunu oturup konuşacaksın eşinle yoksa böyle nereye kadar gidecek bu seni farklı arayışlara girmene neden olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılKıymetini bilmiyor senin demek ayda 1 nedir ya
02 Yorumla
Soran1 yılMaalesef oyle
- 1 yıl
Kusura bakmada canım o zaman işte dengi dengine denk gelmiyor ki😉
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılO erkeğin 10 senede geçse aynı durumda devam edecek canım
10 Yorumla Zor ya, birde yanlış anlaşılır mı dusuncesi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılCiddi olamazsin 😮 iki senedir mi boyle yoksa yeni mi oldu bu?
00 Yorumla Hayat böyle geçmez ama sen aldatmaya doğru gidiyorsun bence…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. eczaneye git ilaç al eşin farkına varmadan içir keyfine bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki hayat böyle geçmez tedavi olsun veya sen suslen biraz eşine karşı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılCok zor bir durum bencil ve düşüncesiz insanlarla hayat geçmez.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılcok kötu duru m ya oyuncak alacaksın ya mastürbasyon
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Boşanmayı konuştunuz mu ve tedavi olmaya yaklaşmıyo mu
00 Yorumla
1 yılNiye senle ilgilenmiyor gençsiniz daha kıpır kıpır olmanız lazımdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmiş olsun hanfendi istersen dertlerini paylaşacağın birini bul anlat engelle gitsin ya da musluğu aç suya anlat derdini belki bi nebze hafifletir zor durumda olmanızı..
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPeki siz napmayı düşünüyorsunuz
Gizli Üye(25-29)1 yılİlgisiz ve bencil, cinsel anlamda da tatmin edemiyorsa boşan. Daha iyisi çıkar karşına.
11 Yorumla
Soran1 yılCok kararsizim cok da ofkeliyim bu sebeple ayrilmayi kendime yediremiyorum bu sekilde yasamayi da kendime yakistiramiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBence eşine cinsel anlamda zevk alamadığını söyle ve bu durumu kabullenip tedavi olmasını söyle sonuçta olabilir bu da bi rahatsızlık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iki ihtimal var biri boşanmak
diğeri aldatmak
hangisi kolayına geliyosa onu yap00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yıleşinle ciddi ciddi konuşmalısın yoksa aldatmaya gider bu iş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVarsa okurken dedim herhalde ben yazıyorum bunları çok yoruldum çok yıpratıcı dimi bu durum?
00 Yorumla
1 yılEvliliklerin bazı dönemlerinde her şey serbest olsa bile gişe konulur ve yapılmaz 🤣, eline kuvvet 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet erkek ağır kusurlu ama sendede iş yok. Biraz çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOna mastürbasyon yaptığını hissettir belki o zaman gurur meselesi yapar seninle daha çok ilgilenir
00 Yorumla
1 yılya böyle gidecek ya da boynuz takacaksınız
00 YorumlaKötü bir durum sana yeteri kadar zevk vermek zorunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılYazık olmuş sana zararın neresinden dönersen kardır
00 Yorumla
1 yılGenel sorun bu yetersiz adam sert hak ediyorsun sen aslında baya sert hem de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılAynısını ben yaptım. Eşime.
05 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi seks yapabiliyorum sorunyok. Çok yuruluyordum. Onu istemiyordum
- 1 yıl
Önceden üstüme çıkıp 2 3 kez boşalırdı o yorulunca ben çıkardım.
Ama sürtünmesi çok canımı yakıyordu ama mutlu olsun diye ses çıkartmıyordum.
Soran1 yılDusuyor mu boyle?
- 1 yıl
Şimdi işler değişti 3 aydır spor yapıyorum.
Fark ne oldu. Yorulsamda yorulmuyorum.
Üstüme çıkmasına gerek yok.
Onu altıma alıp bir güzel ezebiliyorum.
Tabi herzaman yeter bitir lafını ona bırakıyorum. - 1 yıl
Hepsini yazdım. Sana hepsini oku öyle cvp yaz.
İşin çok zor geçmiş olsun canım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılsana oral yapsa bile mi doymuyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılböyle geçmez hayat sana yazık oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bahçene tohum serperim senin üzülme
00 Yorumla
1 yılZor durum hiç mi cinselik olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılBende seninle aynı ama farklı durumdayım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. benim kadın versiyonumsun :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
1 yılÇok zor yaa.. sanırım böyle gidecek
00 Yorumla
1 yılKötü ve zor bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok kötü bir durum gerçekten
00 Yorumla
1 yılyaaa aldatacaksın ya da ayrılacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİnanmadım nedense
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoşan be seni uçuracak birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende öyleyim Elizabeth 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı sorun bende de var napacam bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmesin istiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen olsam aldatırım
413 Yorumla- 1 yıl
Bekarsın dimi
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamus5 yok evliyim
- 1 yıl
Böyle bir şey başına geldi mi peki
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamus5 hayır ne alaka zevk almıyorasam aldatırm onumu bekliycegem
- 1 yıl
Eşiniz ama sorun konuşulup çözülmeli
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamus5 umrumda değil
- 1 yıl
Allah'tan eşiniz mutlu ediyor tatmin ediyor sizi
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamus5 he he tamam
- 1 yıl
😃😃😃 evli ve öfkeli
Soran1 yılOnu da dusundum de cesaret edemem
- 1 yıl
Hiç aldatıldın mı peki
Soran1 yılSu araya giren erkekler yuzunden iki laf edilmiyor ki
- 1 yıl
Benim için mi diyorsunuz?
1 yılçocuk falan yoksa ayrıl
00 Yorumla
1 yılZararli degil yap
00 Yorumla
1 yılBence bunu kocanla konuşabilirsin.
00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumladışarıya açıl gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılBu gerçek mi cidden
00 Yorumla Kaç yaşındasın ne zamandır böylesin
00 Yorumla
1 yılYardımcı olmak isterim sana
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026