İki kişi arasındaki özel şeyleri, “ şöyle oldu böyle oldu “ diye anlatanlar az değil…
Kaldı mı böyle “ karaktersiz “ kişilikler?

İki kişi arasındaki özel şeyleri, “ şöyle oldu böyle oldu “ diye anlatanlar az değil…
Kaldı mı böyle “ karaktersiz “ kişilikler?
Bunu anlatan insan dediğin gibi karaktersizdir.
Bu konuda erkeklerin daha masum olduğunu düşünüyorum, içgüdüsel olarak kıskançlıktan dolayı anlatmazlar.
Kadınlar daha normal dedikodu gibi düşünüp daha kolay anlatabilir. Ama çok tehlikeli. Hem ilişkinin saygınlığı azalır, mahremiyet diye bir şey kalmaz hem de anlattığı kişi partnerine ilgi duyabilir.
Sevgilim dediğim insan böyle bir şey yapmaz.. Oldu ki böyle bir şey yaptı.. Kıyamet alameti olur.. Sen nasıl anlatırsın nasıl bir mide var karaktersiz misin diye başlarım.. Erkek adam kadınıyla özelinde olan hiçbir şeyi anlatmaz.. Kaldı ki kadınlar anlatır denilir ama bende özelimi anlatmam.. Sevgilimle aramızda olanlar ikimizi ilgilendirir.. Üçüncü bir şahısın bilmesine gerek yok..
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Böyle oldu, şöyle oldu diye tabii ki anlatılmaz gelsin isterse bir de izlesin patlamış mısır benden 😂 Aynı hesap yani 😅
Ben duyduğum ve bildiğim kadarıyla paylaşan kadın sayısı hiçte azımsanmayak kadar. Fakat erkekler böyle konularda daha ketum. Bana göre olması gerekende bu. Kimse benim eşimle ya da kız arkadaşım neyi nasıl yaptığımı duyamaz. Bunlar çok özel şeyler. Sevgilimi kimsenin fantezi dünyasına meze edemem. Erkek adamada yakışmaz bu tür davranışlar.
Cevap
11Cevap
Bütün kadınlar cinsel hayatlarını birbiriyle paylaşıyor burada bir sıkıntı yok ama benim birlikte olduğum adam gidipte diğer erkeklere bunu anlatırsa işte o zaman sıkıntı😃
Anlatmayan kadin yokturdur diye düşünüyorum ama biz erkekler ( gerçek erkekler) anlatmayız
Erkek anlatırsa zaten daha da ohoo.. 😅
Anlatan karaktersiz arkadaşlarim vardi
Kadınların hepsi anlatıyor zaten. Sevgiliyle eşiyle ne yaşadığını. Ama bunu erkek yapınca erkek karaktersiz oluyor.
Birincisi sevgilim olan kişi ile cinsellik yaşamam eşimle de dahi olsa anlatıyorsa çok hoş karşılamam
Çok ciddi kavga ederim gerekirse ayrılma noktasına getiririm
Kavga ederim. Öylece susup durmam. İntikam olarakta penisi küçükmüş derim. Sonra ayrılırım.
Bdndndns
Benimle yasadigi cinselligi arkadaslarina soyleyebilir ama ayrintili sekilde soyleyemez
Bu kadar karaktersiz biri ile sevgili olduğum için kendime kızarım
Anlatanlar oluyor benim için sorun yok 😂
Ne ayıp ya bu bizim mahremimiz
Özel olan özel kalmalı. Tepkim sert olur.
Anlatmasını istemem ama anlatmışsada kizmma
Hoşuma gider
Utanırdım
Ayrılma sebebi
Onun bilcegi iş
Sorun değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?