Bunu sevgilime sormuştum, erkekler anlatıyor mu diye birkaç arkadaşının - çok yakın olmayan arkadaşi- hem karısıyla hem metresi ile yaşadığı seksi anlattığını söyledi. Kıyaslama durumu değil ama ayrı ayrı işte bugün bununla yaptım gibi bahsettiğim şey detaylı bir anlatma durumu değil. O gün cinsel birliktelik yaşadığınizi söylüyor musunuz? Ne bileyim o an yaşadığınız ilginç bir şeyi kızlar için söylüyorum işte sütyenimi hemen çıkaramadı gibi komik şeyler... Ben de açıkçası anlatmıyorum ama bana da anlatan arkadaşlarim var.
Veya anlattığınız şeyler neler oluyor? Sadece dün birlikte olduk iyiydi vs mi yoksa bahsi dahi geçmiyor mum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence özeli anlatmak çok saçma. Adı üstünde özel ve kimseyi ilgilendirmiyor.
Ama hiç mi muhabbeti geçmiyor, işte dün yaptık gibi... Galiba kadınlarda bu daha çok oluyor
Geçmiyor gecilmesine de izin vermem sahsen. Rahatsız oluyorum
Bahsettiğim şey ilişkideki o sıcak anlar değil, işte öncesinde şunu içtik ya ben çok utandım falan filan ya da komik bir an varsa onj anlatır o da kendisiyle alakalı kısmı. Zaten partnerini kimse anlatmaz. Kız toplaşmalarinda çoğu zaman anlatılıyor ya... Ben anlatmıyorum ama çok şahit oluyorum
seks ani anlatılmıyor ise okey yani sorun yok
Yok seks anı değil, ama muhakkak işte geceliğini atma durumu oluyor ya şu geceliği giydim vs seks öncesi durumdan daha çok bahsetme oluyor kızlarda ya hshshs ama erkeklerin hiçbir şekilde bahsini bile açmaması gerekiyor
aslinda bir yerde haklısın çünkü biz kızlar hep ne giyecegimizi bir yerde konuşuruz. Ama erkekler yapınca çok absürt oluyor çünkü tek düşündükleri o an olduğu için çok üzülerek söylüyorum ki öyle bu biraz ayıp gibi ama kadınlar kıyafeti falan düşünüyor dhyehdys
Evet işte, ya benim bir arkadaşım gerdekten 1 saat önce 3 gecelik attı kız grubumuza hangisini giyim diye hshs oluyor ya böyle şeyler😅😅çok absürt durum yok çok sıcak anlar işte şöyle yaptı böyle yaptı anlatan da oluyor ama çoğu anlatmaz, ama komik bazı durumların bahsi de geçiyor işte sütyenimi açamadı bir türlü gibisinde şahit olmuştum buna shshjs
Yani bence böyle konuşulması tatlı gecelik konuşulur ise çok güzel xhyshxys 🐥
O benim ile partnerim arasında değil arkadaşım en yakın dostuma dahi anlatmam oda bana anlatmaz.
Erkeklerde hayal etme durumu olduğu için bence bahsi hiçbir şekilde geçmemeli. Ama biz kızlarda erkeklerden çok kendimizi anlatırız işte şu geceliği giydim çok heyecan yaptım kendisiyle alakalı komik bir an varsa vs anlatılır ben anlatmadım ama anlatan arkadaşlarim var ki anlatma duymak istemiyorum diyemiyorsun çünkü kız gecelerinde anlatılıyor
Ne erkek ne kadın hiç bir yerde bu durumun anlatilmamasi gerek.
Abicim giyilen geceligi anlatmada ne gibi sakınca var iyi misiniz? Seks öncesiki durumu herkes anlatıyor
Siz anlatmaya devam edin. Farklı düşüncelere sahibiz 🤷
Ben hiçbir şey anlatmıyorum, ama geceliğin sorulması bana son derece normal geliyor kaynana ile birlikte düğün alışverişine çıkılıp gecelik bakılıyor? Bunda sorun yok ama arkadaslarima hangisini giyim diye sorulunca sorun mu oluyor
🤷🙏
Var ya da yok dışında açıklama yapmam, duymaktan da hoşlanmam
Evet canım nasil emdihini nasıl ağzına boşaltıp dilinin üzerinde spermleri kaydırıp yuttuhunu anlatıyorum
Vall biz kızlar toplanınca konuşmadığımız konu kalmıyor
Evet ben de bundan bahsediyorum. Ya 1 dklik da olsa bahsi geçiyor en basitinden evlendikten sonra ilk gece makarası dahi oluyor ama mesela bana anlatan arkadaşlarim erkekten çok kendini anlatır burada direkt özel demişler ama kimse ilişkideki pozisyonları karşı tarafı rencide edecek şeyleri anlatmaz ki
Kanka biz evlenip ilk gecesini anlatmayan kızı ötekilestiriyoruz ya yalan hep 3 kuzenimi de gerdek ertesi aradim eee nasildi diye😂
Hshshs ya peki ne anlatıyorlar direkt seks anı falan mi
Dedikodu kazanı 😂
Sadece öncesi anlatılırsa anlatılır o da çok anlatılmaz o muhabbetler bizde çok nadir döner alttaki konuşmalarınızı okudum komik durumları hiç anlatmayız
Sizde yaşanılan komik durumlar ne oluyor ki ya bizde de erkekteki o komik durum değil kendimizdeki komik durumlar ksdk
Unutulmaz bir zaman gecirdiysem anlatirim, baskalarini dinlemeyi de severim.
Var tabiki arkadas ortamindaaa
Erkekler ne şekilde bahsediyor kadın hakkında ne diyorlar mesela?
Yazabilirsen anlatayim
burada anlat yorumunuz silinmeden ben mesajınızı silerim tespit edemezler sizi yani
Gece sktimm diyoo nasildi falann sert bi sekildee yaptimm yengeniizzi diyerekk soliyoo fenaa emdii falann
bu bence ciddi olmayan bir ilişkide anlatılır çok detay içeriyor g
Ciddi degilmi yanii
Kimse ciddi ilişkisinde sevgilisinin veya eşin oral yaptığını işte iyi emdigini falan söylemez
Anladimm biraz fantezi sever birii
Evet
Anlatilmaz normali
Bence kimle yaparsan yap sağda solda konuşulmamaşı
Bunları anlatan karaktersiz yani
Anlatmam
Ben anlatmam şahsen