Kadının canı yanıyordur biz zevkten olduğunu zannederiz veya pozisyon rahat değildir dile getirmeyiz. Neleri sevdiğimizi konuşmayız gibi örnekleri çoğaltın. İletişimsizlik ne gibi sorunlara yol açar?

Kadının canı yanıyordur biz zevkten olduğunu zannederiz veya pozisyon rahat değildir dile getirmeyiz. Neleri sevdiğimizi konuşmayız gibi örnekleri çoğaltın. İletişimsizlik ne gibi sorunlara yol açar?

Hamama giren terler misali Asil.. yatağa girmeden önce konuşma idmanı yapmıyoruz.. şundan hoşlanmam yok bundan hoşlanmam.. yok benim canım azdır.. olayına gelecekse iş.. o işin başına geçilmesin o halde.. okulda öğretmenimiz kopyada yakalanıp ağlayıp zirlayanlara beceremediginiz işin başına geçmeyin derdi.. o geldi aklıma 😊
Galiba ben tam ifade edemedim 😊 insan biriyle cinsellik yaşıyorsa neleri sevip nelerden zevk aldığını bilir değil mi. İletişim sadece sözlü değildir bedenseldir de. Tanıma ihtiyacı duyulmamış kendi zevkine bakılmış bir ilişki de iletişimsizlik neticesinde ortaya çıkmıyor mu üstadım 😊
Kimi şeyler var ki.. akışta güzel.. cinsellik de öyle.. tavsiye ederim..
Şimdi insan önce kendini tanımalı ki karşı tarafa aktarabilsin.
Bu aktarımları yaparken kırıcı olmamalı ama. Mesela zevk almadığı bir pozisyonda kadın susarsa o seks kadına sadece zaman kaybı gibi olur. Bir daha yapmak istemez zevk almıyorum ki ne uğraşıcam diye düşünür. Onun için söylemeli, hadi biraz da şöyle yapalım gibi söylemeli ama. Çekil üstümden yeter değil 😄
Velhasıl, zevk almaz canı yanar zamanla soğur bu durumu görev olarak görür sadece sonra al başına bela. Evlilik dost ilişkisine döner.
İlişkide iletişim çok önemlidir. Konuşmak , dile getirmek hoşuna gidenleri gitmeyenleri hissettirmek gerekir. Sonuçta 2 kişi arasında yaşanıyor bu durum biri zevk alıp diğeri acı çekerse hiç hoş olmaz.
Eğer çiftler arasında açık iletişim yoksa bu durum cinsel hayatı da olumsuz etkiler.. Birinin başı ağrır, öbürünün uykusu gelir. İşini bitirip zıbarır vs..
Cevap
4Cevap
Zamanla seksten soğuma partnerden kaçmaya kadar gider
Travma olabilir, bir daha istemez, soğur, ilişkisini bitirir, cinsellik artık hiç istemez
Ne olur soğumaya yol açar. degersiz hissettirir.
İletişimsizlik derken , boy farkı falan mi😂
İletişim olmadan cinsellik olur mu
Doğaçlama devam 😂
Aldamaya yollay açay
Orgazm olamama
tutkuyu azaltir