Fuc. kbody iliskisi yasayan var mi ben dusunuyorum da emin olamiyorum 2 3 gun beraber olcaz nasil oluyo ortam anlatir misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDostum kendinden eminsen güzel bişey ama dikkat et güvenilir birini ve seni pişman etmeyen birini bul sonra sana musallat olmasın FB kafam esince ararım takılıriz sonra yolumuza bakarız aslı budur her şey ortaktır otel se otel ortak giderler ortaktır bi o bi sen o sekidke ayarlanır ortam dediğin ne anlamadım ama arkadaş ortamına FB sokulmaz onunla takılma amacın belli çünkü eğer başka merak ettiğim bişey varsa sorabilir sin birde sana tavsiyem doğum kontrolü hapı kullan sonra zorda kalan sen olma
06 Yorumla
Soran+1 yılO bana musallat olmaz ben olabilir ahaha kendisine belli etmemeye calisiyorum ama ondan cok etkilendim aşk degil sadece fiziksel olarak cok cekici buldum her an onu dusunuyorum boyle duygusal seyler de dusunuyorum aslinda benim amacim onun yaninda bulunamk tek odagim sevismek degkl yani bilmiyorum kafam cok karisik
Soran+1 yılYolumuza bakariz derken mesela gece bir seyler yapip sabah evinize mi gidiyosunuz biz 3 gun beraber olcaz ne bilim gezmek onunle eglenmek istiyorum acaba o istemez mi abazam bi tip degil aksinde isi gucu var tipi cok iyi benle ne isi var onu cozemedim ama ben 18 im bide
- +1 yıl
Ozaman seninki hoslantiya girer FB ilişki değil kendisinin de haberi yoksa bu tamamen sorundan ayrı bir şey sen besbelli hoşlanti yaşıyorsun FB sorunca hani benimde hayatımda var bir kaç kişi. ama. senim dediğim gibi değil süreklilik yanında olmak hoşlanmam ilgi duymak tamam ilgi duyarsın ama duygularımi. karistirmak biraz başka boyuta götürür seni birde ilişkiden sonra artık dahada artar bu duygular
- +1 yıl
Dostum özelden yaz bana yazım sana burdan şimdi moderatör falan görür hesabım askıya alınmasin
Soran+1 yılEvet bende bundan korkuyorum ve belli ediyorum aslinda o da beni uzmek istemiyo biliyorum bu yuzden surekli diyo iste bizim bulusma amacim falan belli sonrasinda sorun cikmasin diye soyluyo herhalde
Soran+1 yılTamam
En İyi Cevaplar
Yani bu devirde FB arayıp da bulamayan gitsin kendini bir yerden atın yani her taraf üniversite ve üniversiteye giden kızları en az yaradan fazlası FB olmaya açık yani Özellikle de bir erkeğin durumu biraz iyiyse ve kızı gerçekten fazlasıyla ekonomik olarak da rahat ettiriyorsa Hani at hırsızı gibi tipi de olsa bulur yani ki
041 Yorumla
Soran+1 yılBence tip paradan daha onemli zengin mi tipsiz mi fakir mi yakisikli mi deseler 2. yi secerim
Soran+1 yılBen parada ortak takiliyorum hesabi bende oderim yani o sorun degil yeterki zevk versin bana
- +1 yıl
O zaman Sizinki Fatma delikten daha kötü bir durum almış oluyor hem birlikte oluyorsunuz Hem sen ona bir şeyler ısmarlamış oluyorsun Seninki artık daha başka bir seviye Hani biraz ağırlığını koy Yani o kadar kaçamak yapıp heyecan arıyorsa Seninle vakit geçirmek istiyorsan bırak da fedakarlık yapsın
Soran+1 yılAma kendimi o zaman es. kort gibi hissederim
Soran+1 yılBen biraz enayiyim evet napim safim
- +1 yıl
Yavrum kalkıp da birlikte olduktan sonra para al demiyorum Sen olayı çok yanlış anlıyorsun Hani gittiğiniz Oteli ödesin masrafları o ödesin yiyip içtiğinizi o ödesin Hani restoranta gidiyorsanız Beraber yiyip içiyorsanız beraber öderseniz Bu arkadaşlık olur bu fb'lik olmaz Yani anlatabildim mi ben sana para ile yat parayla birlikte ol demiyorum ikisi farklı şeyler
Soran+1 yılAslinda ben fb de istemuyorum beni sevsin eglenelim istiyorum
Soran+1 yılBen 18 im o 26 ben okuyorum onun işi falan var iste
Soran+1 yılGoruntulu konusmali bi sitede tanistik benim canim sikiliyodu arada giriyodum dalga gecicuyodum insanlarla bi gum bu denk geldi resmen o an tutuldum
Soran+1 yılOlmadik ya ben cok sasiriyorum kendisi asker hemde com yakisikli oyle birinin bana bakmasi 5 saatlik yol gelmek istemesi bide israr ediyo yapalim diue
- +1 yıl
Oo siz sosyal medyadan tanıştınız kendisi uzman çavuş ya da astsubay Yemin olsun Bak sana tek cümleyle şunu söyleyeyim hayatının kararmasını istiyorsan öyle bir erkekle beraber ol bak sana bu kadarını söyleyeyim Yemin olsun var ya yaşayıp yaşayabileceğin en büyük travmayı yaşarsın
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılKorkutma beni neden oyle dedin
- +1 yıl
Aman aman Hani bırak bir buluşmayı uzak dur yani Hani aynı şehir içinde bile denk gelmek kesinlikle bir askeri personelse Onlar daha da bayırda kışta da böyle tamamen at pazar gibi erkek içinde olduğundan kadın ruhundan anlayış sıfır kadını yatakta düşünme 0 senin orgazm olup olmadığını düşünmeyen sıfır maksimum 3 dakika içinde üstüne tepenin göbeğine boşalıp dönüp arkasını uyuyacak Sen de öylece kalacaksın kendine Yazık Edersin 18 yaşına genç kızsın hani Onu yapacağına aklı başında bir erkekle para karşılığında bile birlikte olsan hiç değilse 4-5 saatten sonra hesabında 20-25.000 lira para olur Yani kesinlikle uzak dur
Soran+1 yılOha ne diyosun sen
Soran+1 yılSen nerden biliyosun bunlari
Soran+1 yılBana berbaer film izleriz falan dedi sabah kahvalti yapariz guzel bi yerde falan dedi ama
- +1 yıl
Sen hiç çevrende yok mu böyle askeri personele birlikte olup Kullanılıp terk edilen travması kalan kesinlikle uzak Duran yani aman aman aman yeryüzündeki psikolojisi en bozuk kesinlikle uzak durulması gereken cinsel iktidarsızlığı en zirvede olan kesinlikle askerlerdir yani düşünsen hayatım Kislanoin içinde görüntüleri tek dişi şey sinek yani
Soran+1 yılVakit gecirmek istemiyo mu simdi benle
- +1 yıl
Saçmalama tabii ki 18 yaşında kızsın gene 25 26 yaşında uzman çavuş Allah bilir Hangi dağın başındaki birlikte 31 çekmekten elinin Hasret tutmuş abazanın teki anlayış sıfır görgü 0 2 dakikada boş alıp dönüp arkasına uyuyacak Seni orgazma bile ulaştırmayacak sen nerede yaşıyorsun Muhtemelen lise son olsun ya da mezunak aldın
Soran+1 yılMezuna kaldim evet nasil abaza ya cok yakisikli arasa saniyesinde on tane kiz bulur parasi var asil ben onun yanina yakismiuorum yasim kucuk boyum kisa fizik eh iste
Soran+1 yılAsil birlikte olmamain sebebi bu aslinda onun yanina kendimi yakistirmiyorum
- +1 yıl
Tamam da hayatım yakışıklı olması kız bulabileceği anlamına gelmiyor yani herkes yakışıklı erkeğe düşmüyor ya da herkes paraya düşmüyor Hani muhabbet önemli sohbet önemli birçok kız aradaki uyuma Samimiyeti erkeklerin ağzına laf yapmasına bakar Hani yakışıklı olması bir kızın yatağa girmesinde kıstas değil yani buna yüz kızdan 10 tanesi önem verir
Soran+1 yılBilmiyodum etkulendim iste
Soran+1 yılBen canakkale o tekirdağ
Soran+1 yılKeşke beni sevse sevgili olabilsem onla ama imkansiz duygusuz biliyo musun fotograflarinda bi iki kere guluyodu goruntulu konusurken bile gülmedi hic hep kizgin bi surat falan
Soran+1 yılNerden anladin uzman cavus olduguna
Soran+1 yılBana diyo ki benim baktim uok yemek uyku spor iş bulusucaksak bayramda bulusalim yoksa olmaz bu aralar diyo😅
Soran+1 yılVaktim*
Soran+1 yılInanmam mi gerekiyo😅
Soran+1 yılSen baua anliyosun bu işten
- +1 yıl
Ya estağfurullah erkeklerin hemen olduğunu biliyorum hayatım Hani birlikte olup olabileceğin yeryüzündeki erkek kökü kesilirse asker kökenli birisiyle olma yani Düşünsene hayatlarına karın yok Yani senin üzerinde maksimum 120 saniye tepinecek Ondan sonra bitip dönüp arkasını uyuyacağız Sen boşaldın mı finali erdin mi yani Keşke gizli olmasaydın daha rahat konuşsaydık
Soran+1 yılAtim istek
+1 yılsadece seks bağınız oluyor
gizli oluyorsunuz
sokakta görseniz birbirinizi 2 yabancı gibisiniz
telefonda bile numaralar farklı isimlerle yazılıyor ahmet usta gibi mesela
sonra mesajla iletişim kurup buluşup sevişiyorsunuz gerektiğinde hepsi bu.04 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben yapmam
- +1 yıl
o zaman git sevgili edin seks partneri tutup sokakta eşiyle yürürken kendini belli edersen kız saçını başını yolar.
Soran+1 yılEşi falan yok sevgilisi de yok kah. pe degiliz herhalde birinin sevgilisine goz dikcek ayrica ayni sehirde de degiliz
- +1 yıl
peki.
güzel oluyor. canın çekince alo diyorsun vakitte anlaşıp buluşuyorsun sonrada vuruşuyorsun. kızlar genelde bir kaç kere yaptıktan sonra aşk moduna giriyorlar fb den sevgiliye geçmek istiyorlar. o tarafı olmasa dahada güzel olurdu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
35Cevap
+1 yılNiye böyle kötü şeyler yapma gereği duyuyorsunuz ki 🙄
41 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendi tercihi
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir erkek arkadaşını düşün, duygusal bir şey yaşamıyorsunuz. Bir araya gelip yiyip, içip, eğleniyorsunuz. Canınız sevişmek istediği zamanda birlikte oluyorsunuz, olay bu.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraraya gelmenizin tek amacı sevişmek ve zevk almak oluyor. Partnerinden de başka beklentin olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılNormal ilişki dururken neden böyke şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz ki
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimden ayrildim gram cinsel olarak ilgi duymadim ona napim sevgili mi arim sirf cinsellik yuzunden
- +1 yıl
Bulduğum kişi sevip sevmemesi önemli değil cinsel yönden beni tatmin etsin istiyorsun yani
Soran+1 yılSevsin istiyorim ama sevmez anca cinsellik olur bizim aramizda ama napim cok hoslaniyorum ona yaklasabilicegim yer orasi
- +1 yıl
Bakire kızsın ilk ilişkin olacak kötü geçerse hafızandan hiç silinmez bir anı olarak kalır
Soran+1 yılBiliyorum o yuzden tedbirli olmak istiyorum
- +1 yıl
Onunla otele gittikten sonra ne gibi bir tedbirin olacakki yakışıklı diye altına yatacan belki beni sever bırakmaz zannediyorsun ama kullanıp atacak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanım istediğinde buluşuyon zkşym harici çok görüşmüyn
04 Yorumla
Soran+1 yılBen boyle bir sey istemem zaten ayni sehirde degiliz 3 gun benim sehirime gelip otelde kalcaz yani gezmek falan da lazim
- +1 yıl
Tamam gezerisniz de zkirsnizdr yemeğede gidrsimiz
Soran+1 yılEvet olurmus oyle dedi
- +1 yıl
Kim dedi gelde az laflayaj
+1 yılcanın istediğinde yazarsın , zük beni diye. oda ihtiyacı olduğunda sana yazacak zükeyim seni diye
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyle bir sey istemuyorum ya takilmak da istiyorum gezmek falan
- +1 yıl
hangi şehirdesin?
Soran+1 yılSehir soylemiyorum burada😅
- +1 yıl
aman söyleme. :)
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüveniyorsan, eminsen gayet güzel oluyor. Seks yapabildiğin arkadaşın gibi düşün.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasil aşık olmuyosunuz
- +1 yıl
Neden olacaksın?
Soran+1 yılCinsellik sonucta duygusuz oluyo mu
Soran+1 yılBen mi fazla duygusalim
- +1 yıl
Oluyor, seks zevk için yapılan bir şey. Duyguları karıştırıp nasıl yapıyorsunuz esas?
Soran+1 yılBen hoslanmadigim biriyle sevismem
Soran+1 yılBoyle romantik olsun birbirimize temas edelim sicakligimizi hissedelim tek olay girip cikmak olmamali
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyorumlarını okudum da senin amacın fb olmak değil.
duygusal boşluktasın ve bu açığını kapatmak için bence duygusal yolu dene ilk önce cinsel yolu değil.00 Yorumla sadece seks ilişkisi, bende bu konuda sana yardımcı olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. fb ilişkisinde kimse kimseye karışmıyo canın istedikçe çağırıp seks yapıyosun aktivite yapıyosun kafana göre takılıyosun mis gibi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFb yerine Sugardaddy ilişkisi kurm
En azından seçici ol. Hem zevk hem para07 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulcam onu ya ahaha
Cevap sahibi+1 yılBen talip olurum ne dersin
Soran+1 yılNe ahaba beni gormedin bile belki begenmiyceksin
Soran+1 yılHem zengin birinin burada işi ne
Cevap sahibi+1 yılBelki sen beğenmeyeceksin.
Görüp karar Veririz.
Soran+1 yılYok ben para karsiligi bir sey yapmam
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
+1 yılfb en sevdiğim ilişki tarzı duygu yok beklenti yok
kafalar uyuştuktan sonra fantezi dünyasında gezip karşılıklı hazzın tadını çıkarmak çok güzel 🥵😍
00 YorumlaDuygusal olarak çok yıpranırsin
012 Yorumla
Soran+1 yılSimdiden bile uzuldum neden insanlar bu kadar duygusuz
Soran+1 yılEvet sevgilim vardi ondan ayrildim onu sevemiyodum bi turlu ama
Soran+1 yılOğlak
Soran+1 yılAslinda eski sevgilim beni cok seviyodu ama cinsellik cok kotuydu onu sevmiyodum zaten hem cinsel olarak da arzulamiyodum benden yaşca buyuk beni kontral edebilicek birini istiyodum o da buydu iste ama o da beni sevmiuo benimle sohber bile etmiyo adam akilli sadece seks
Soran+1 yılHayatimda kendimi ilk defa bu kadar degersiz hissettim beni sevmiycek deger vermiycek biriyle sirf yaninda olabilmek icin yatmak istuyorum dusunuyorum simeu onun ilerde evlendigi insanla aramda ne fark olabilir ki
Soran+1 yılSohbet edersek ona baglanirim falan diye istemiyo herhalde
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olma acı çekersin.
06 Yorumla
Soran+1 yılAşık degilim hoslaniyorum heo benimle olsun istiyorum
- +1 yıl
Kadınlar birkaç seks ilişkisinden sonra aşık olurlar genelde. Kaptırma kendini. Bence fckbuddy yapmasan daha iyi.
Soran+1 yılYapamiycam buyuk ihtimal
- +1 yıl
Evleneceğin erkeği bul ve yap. Adamı iyi seç. Fckbuddy erkek icadı sapkın bir durum. Eski zamparaların kavramlaştırdığı kulağa hoş gelmesi sağlanmış ücretsiz hayat kadını.
Soran+1 yılUslubun cok kotu ucretsiz hayat kadini ne ya ben ondan hoslaniyorum onime gelenle yapmiyorum yani
- +1 yıl
Ya sistem onu öyle yazdı ben başka bir şey yazmıştım. Senin için söylüyorum yoksa benim için senin ne yaptığın önemli değil. Kendini bu şekilde deforme ettiren kadınlara üzülüyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbi bibizm fbmiz olmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay bulursun aslinda asil mesela sevilcek adam bulamamak
- +1 yıl
ben bulamıyorum fb :/
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün bir şekilde anlatayım yaz bana
00 Yorumla
+1 yılNasıl yani ortam nasıl oluyor ne demek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle bir iliski? Para muhabbeti mi
02 Yorumla
Soran+1 yılSacmalamaaa
- +1 yıl
Peki durum ne merak ettim, iki uc gün icin
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen de benim gibi duygusalsın
01 Yorumla
Soran+1 yılFazlaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeklif kimden geldi?
06 Yorumla
Soran+1 yılKarşi taraftan
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir teklifi kabul eden biriyle olmayı ne çok isterdim.
Soran+1 yılYasin cok buyuk ya zaten bende 18 im karsimdaki 26 ama cok yakisikli hic gostermiyo yasini
Cevap sahibi+1 yılMesele yaş değil benim yaşıma da yakın insan yok mu sanki. Ama buna denk gelmek çok zor. Tavsiye vs ne istersen konuşuruz elimden geleni yaparım. Direk konuşabilir miyiz?
Soran+1 yılNasil denk gelmek cok zor ya benim ilk oluxak mesela 15 16 tasinda cinsellik yasayan insanlar taniyorum 20 li yaslardaki butun herkes doludur zaten😅
Cevap sahibi+1 yılOldu o değil bak anlamıyorsun bile beni. Konuşabilir miyiz?
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Benim de ilgilendiğim konu umarım bulurum
00 YorumlaAday var mı nasıl buldun
09 Yorumla
Soran+1 yılVar
Soran+1 yılFotodaki sen misin uzun boylusun sanirim
Soran+1 yılNasil bulamiyosun bu boyla ne kotuler buluyo
Soran+1 yılBulursunn
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istiyorum nerede tecrübesiz bakireler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFb oldum evet. En onnemli sey
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn onemli kisim sakin dost arkadas akraba is cevresi arasindan sakin bunu deneme dusunme ve asla uygulama. Ayri sehir olmasi ve sanaldan tanisman seni cok rahatlatir ve guvenli olur. Amaan bisey okmaz deme cok oluyor boyle pisman olan ve artik geri donemeyen. Eger disardan biri okursa raatlikla atlatilir bu sirec ve cok eglenceli olur cok keyif alirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi sitede tanıştın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişip yiyip içip swvişiyosun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBanada lazım bi tane de beni bulmasını bekliyorum skkdjd
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim bu ne derece yakınlık var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bi ben bulamıyorum öyle birini
05 Yorumla
Soran+1 yılCok kolay bulmasi
Soran+1 yılBu devirde baya kolay yani
Soran+1 yılInsanlarla konusarak ama dogru insanlarla
+1 yılAilenden nasıl izin alcan 3 gün
011 Yorumla
Soran+1 yılAlirim ben
- +1 yıl
İyi bakalım o kaç yaşında
- +1 yıl
Ve ilerde pişman olmayacak mısın
Soran+1 yılDuygusal olarak olabilir hoslaniyorum ondan benden uzaklasirsa uzulurum
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Peki nasıl tanıştınız
- +1 yıl
Önden mi arkadanmı yapacaksınız
Soran+1 yılGoruntulu uygulama sinavindan
Soran+1 yılUygulamasindam yanlis yazmisim
- +1 yıl
Adı ne uygulamanın
- +1 yıl
Ve nerde yaşıyorsunuz
+1 yılEe bakirelik 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılKime ne
- +1 yıl
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Gel beraber olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşim hazir
Hiç anlatirim istersen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgüven esas
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuldun yani birini
03 Yorumla
Soran+1 yılCok oldu bulali da korkularim var iste
Cevap sahibi+1 yılZor güven işi
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk mi olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni doyasıya s*kyor
00 YorumlaGel anlatayım sana
00 Yorumla