Cinsel Yaşam Fb ilişkiye bakış açınız nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Fb ilişkiye bakış açınız nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben istemem 0 0 Yorumla
xxybirisi06 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 98% +1 yıl acı yok stres yok sorumluluk yok taahhüt yok beklenti yok bağlılık bagimlik yok karşılıklı rızaya dayalı cinsel birliktelik şu an ihtiyaç duyduğum şey 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sadece bakabiliyoruz bulamıyoruz biz erkekler.. siz kadınlar bu konuda daha şanslı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oda istenen bir ihtiyaçtır. Iki taraf içinde faydaliuygulamadir 0 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bana göre değil lakin günümüzün insanları çok tercih ediyor 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Ben olumlu bakıyorum fb bulursam güzel olur bu aralar 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doyumluk yemek değil de aperatif gibi görüyorum. 0 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İhtiyaç varsa neden olmasın 4 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. bana göre değil 0 0 Yorumla
kеdicik Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 87% +1 yıl Olabilir. 5 1 Yorumla özgür1022 +1 yıl İstersen olabilir Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seviyorum bu tarz ilişkileri... 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Hem istiyorum, hem çekiniyorum ⚡ 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. zaman zaman olabilecek bir şey 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. 5 senedir fb takılıyorum 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. İhtiyac 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. olsa keske 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ben istemem
acı yok stres yok sorumluluk yok taahhüt yok beklenti yok bağlılık bagimlik yok karşılıklı rızaya dayalı cinsel birliktelik şu an ihtiyaç duyduğum şey
sadece bakabiliyoruz bulamıyoruz biz erkekler.. siz kadınlar bu konuda daha şanslı
Oda istenen bir ihtiyaçtır. Iki taraf içinde faydaliuygulamadir
Bana göre değil lakin günümüzün insanları çok tercih ediyor
Ben olumlu bakıyorum fb bulursam güzel olur bu aralar
Doyumluk yemek değil de aperatif gibi görüyorum.
İhtiyaç varsa neden olmasın
bana göre değil
Olabilir.
İstersen olabilir
Seviyorum bu tarz ilişkileri...
Hem istiyorum, hem çekiniyorum ⚡
zaman zaman olabilecek bir şey
5 senedir fb takılıyorum
GS yi her türlü yer
Şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum
Güzel bir durum bence
İhtiyac