- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar yeteri kadar düşkün olmadıkları için, "evlenmeden olmaz" kafasında oldukları için erkeklerin cinsel isteği karşılık bulmuyor, bunun sonucunda da erkeklerin büyük kısmı cinsel ihtiyaçları yönünden tatminsizlik yaşıyorlar. İnsan sahip olamadığının, elde edemediğinin, ulaşamadığının esiridir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılablam tecavüzle cinsel arzu çok başka şeyler ya. yani genel olarak erkek cinsinin cinsellik dürtüsü daha yüksek çünkü evrim çünkü tohum saçma isteği… ama tecavüz böyle bir şey değil. oradaki mesele cinsel dürtü değil karşındaki kişinin direncini kırıp üstünde hakimiyet sağlamak ben hiçbir failin bundan cinsel bir haz aldığını düşünmüyorum. hepsi allahından bulsun tabii s**leri kopsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece biz değil gelişmiş ülkelerde dahil her erkek cinselliğe düşkündür ve eğer Avrupa ülkelerini referans alacaksak orada evlilik dışı aile olup güven komple oturunca evlilik gibi durumlar bile yaygın, çünkü adamlar namusu iki bacak arasında değil iki kulak arasında arıyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncellemedeki olayda iğrenç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılCinsellik eğitimi verilmiyor ne ailede ne okulda saçma sapan şeyleri yükselip anlık hatalar ile hayatını zindana çeviren çok fazla insan tanıyorum orada ne kendini bilen sınırlarını da bilir
62 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
Avrupa’da bu yüzden mi o eğitim veriliyor acaba
+1 yılBen aç olduğumu düşünmüyorum, seviyorum ve insanın sevdiği şeyleri yapması gerektiğini düşünüyorum, bunu tokken tatlı yemek gibi düşün sonuçta acıktığın için yemiyosun😉
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGören uluslar arası bilimsel bir araştırma yapıp bu kanıya varmış sanır. Unutmayın en büyük p*rno endüstrisi Amerika'da. Avrupa'nın bir çok yerinde Türkiye'den çok üstün s*x kulüpleri bulunuyor. Stereotip yapmak ne kadar kolay ya. Türk erkekleri abaza de devam. Biraz b*k at izi kalsın olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen değilim kafeye falan girip çalışabilsem bana yeter sevgili istemiyom o ortam psikolijimi düzeltebilir ama yapamiyom
00 Yorumla
+1 yılbence şu devrin kadınları daha düşkün diye düsünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTC erkekleri elde edemeyeceği kadınlara bacım damgası yapıştırır hepsi de bakır sunepeler işte onlar yapamıyor ya başkası da yapamasin öyle gezemesin vs triplerinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi yaptığımız aktivite olduğumdan olabilir mi sizce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçlık kızların vermemesiyle, erkeklerinde alamamasıyl oluştuğuna göre...
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes aç değil, kendne gel
Soran+1 yılHayvanlara niye tecavüz ediliyor o zaman midem kaldırmıyor artık
Cevap sahibi+1 yılSapıklar var çünkü
Cevap sahibi+1 yılHeryerde olduğu gibi
Soran+1 yılBen bu haberleri sadece bizim ülkede duyuyorum nedense bunu yapanlar da hep yaşlı kesim yemin ederim kusasım geliyor
Cevap sahibi+1 yılYo her ülkedevar, sapıklık insanlıkla ilgili
Soran+1 yılDoğrudur
Cevap sahibi+1 yılİnsan oldukça kötülük de olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyabancı erkekler değil mi? sevişme bakalım seninle sevgili oluyorlarmı.
00 Yorumla Doyumsuz abaza oldukları ucin
48 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim siz zır cahil misiniz? Kadınların erkeklere yaptıklarından bihaber misiniz? O..., kaşar tabirlerinin kime niye kullanıldığını bilmiyor musun? Ben şimdi tüm kadınlar o... ya da süt dilimi gibi konuşsam bu seni de onlardan birisi mi yapar? Zoruna gitmez mi? Konuştuğunuzu kulağınız duysun. Evli olup da ne boklar yiyen kadınlar var. Sen herkesi aynı kefeye koyamazsın.
- +1 yıl
Yolda yanına gelen adama sapık muamelesi yapıp sonra kendini köpeğine... mi istersin. Erkek bulamadığı için birbirini beceren kadınlar mı dersin? Şimdi burada şunu hatırlatmak isterim. Kendini ağırdan satacaksın diye her erkeğe köpekmiş gibi davranıp iletişim dahi kurmazsanız. Sonra toplumdaki erkeklerin böyle saçma sapan şeyler yapmasına sebep olursunuz. Erkek zaten hayatta milyon tane şeyle mücadele ediyor bir de üstüne kadınlar böyle saçmalayınca sonra o da saçma sapan hallere düşebiliyor. Bu ülkede erkeklerin durumunun suçlusu bugün kadınlarımız maalesef
- +1 yıl
Be ge. ri. zekali namusuyla kimsenin gözünün içine bakmadan yolda yürüyen kadına bile tip tip bakıp laf atıp acaba bize is atacak mı diye bekleyen siz misiniz biz mi tamam kadınlar on numara beş yıldız demiyorum kasarida var ama sizinde afgan erkeklerinden farkınız yok kadin gördüğünüz zaman diliniz disarida geziyor
Kadınlar daha aç emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu biz aç olsak da böyle abaza gibi oraya buraya saldırmıyoruz içimizde yaşıyoruz
+1 yılCinselliğe aç olmayan bir insan yoktur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınları cinselliğe kapalı olduğu için
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tum erkekler oyle %94 diyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıldüzenli ve sağlıklı cinsel hayatları olmadığı için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yurt dışına hiç çıktın mi
00 YorumlaNeden acaba biraz düşünün
00 Yorumla
+1 yılSadece Türk erkekleri mi sence
00 Yorumla
+1 yılnormall baksanız
01 Yorumla- +1 yıl
sizler aksüt müsünüz
geçen birisi
köpekle yattım diyordu
şeker gibi kızdı
bunu diyen
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılHayatında görmedikleri için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen Türk kadınıyım ben de açım sndl?
69 Yorumla
Soran+1 yılAbaza misin peki yani çok azdığında kendine hakim olabiliyor musun?
- +1 yıl
Heh asıl Türk kadını
Cevap sahibi+1 yıl@Kemaldesin beğenemedin mi yiğido
Cevap sahibi+1 yılDışarıya rahibe sofiayım. Hep içimde yaşarım
- +1 yıl
Beğendim beğendim nasıl beğenmeyeyim
- +1 yıl
Kapalıyız yani hem ilgimi çekmiştir keşke aklımdakini sorabilsem
Cevap sahibi+1 yıl@Kscibeyfendi1 sor
- +1 yıl
Tümünü sorsam canın sıkılır 😁 yakından tanımak isterim
Cevap sahibi+1 yıl@Kscibeyfendi1 tümünü sor
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyuramadığınız için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızları tok mu sence
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama abaza değiller en azından, hayvanlara tecavüz edecek kadar açsınız evet genelleme yapıyorum çünkü öyle
+1 yılÇünkü Türk kadınları çok kudurtuyor vermiyor
00 Yorumla
+1 yılDeğiliö
00 Yorumlavermediğiniz için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence tam tersi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSünnetli oldukları için
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılTravma yaşıyorlar penis ucu sürtünmeye açık hale geliyor boxer icinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokluk canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Açız ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılbaskınlıktan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar