Yani tamam erkekler, cinselliğe daha meraklilar, bunalri anliyorum, ama neden rus erkekleri , azeri erkekleri öyle değil? Hayir diyelim konuşmaya başliyoruz , konu hemen cinselliğe geliyor. Ve tanidiğim hepsi böyleydi. Her şeye tahrik olmalari, sürekli seks istemeleri, her şeyi seksi bulmalari…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılRuslar niye değil çünkü rahatlıkla ulaşabiliyorlar, Türkler hem cinsellik yaşayan kızlara patlak diyip hemde cinsellik yaşamaya çalışıyorlar, evlenmeye gelince bakire arıyorlar. Sonra da ortada kız bulamayınca bu sefer daha çok abanıyorlar ve ortaya seks açlığı çıkıyor. Şu bakirelik algısı yıkılırsa sorun kalmayacak herkes rahat rahat sevişecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini namaza verse hayatını düzene soksa aklına bile gelmez. Ama çoğu her gün mastürbasyon yapıyor cünüp geziyor. Beyinleri vücutları uyuşuyor. Düzgün düşünemiyorlar. Aynı şey kızlar için de geçerli. Burada bir sürü soru okuyorum. Hep cinsellik ya da aşkla alakalı soruyorlar. Onların da erkeklerden bir farkı yok.
00 Yorumla
Kaç tane yabancı erkek tanıdın ki? Bana aslında birçok erkek böyle ama etrafımızda hep Türk erkeği olduğu için Türk erkekleri öyle zannediyormuşuz gibi geliyor...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılCünkü rus azeri kızları sizin kadar kezban değil ordaki erkeklere cinsellik yasayacakları bir gece için 500 gün naz yapmıyorlar sevişip geçiyorlar dolayısıyla adamlarda yokluk denilen bir sey yok ki seks delisi olsunlar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu p*rno sitelerine gir hep amatör rus filmleri var. sen dünyadan haberin yok
ben 25 yılda 25-30 ülke gzedim en namuslu mülayim erkek türkiyede sizin bir şeyden haberiniz yok.017 Yorumla
Soran+1 yılazeriler öyle değil. Çekingenler, öyıe konulara girmezler
Soran+1 yılsülalesini derken kuzen evliliği mi diyorsun? Kuzen evliliği tüm müslüman ülkelerde var, yani yasak değil ki
Soran+1 yılnasil
bir yerdi? Anlat o zaman- +1 yıl
öncelikli şunu söyleyim azeri arkadaşlarımız sef başa düşmesin. menim demeli o ki cinsellik şahsidir.
heçne millet baxmaz. bunun türki azerbaycan türkü rusu... olmaz.
hemişse hamı milletlerde qayda ahlaktır. ahlak şaxsidir. millete bağlı değildir.
hamı ülkede nikah xarici ilişki qadağandır
kişi özünü bilmeli ahlakını bilmeldir.
her ülkede pis adam da vardır yaxşı adam da vardır. bu hemi kişi hemi qadınolabiler.
fark eylemez
türkiyede de ahlaksız kişi ya da qadın vardır rdyada da azerbaycanda da
prosto ahlak millete bağlı değil adamın özüne bağlıdır.
Soran+1 yılokuyunca beni gülme tuttu 🤣🤣 Sen Azerbaycanda ne çalişiyordun ki?
Soran+1 yılazerice yazmişsin , okuyunca ona güldüm
- +1 yıl
azerice değil o. o oğuz türkçesi
bizim bir zamanlar azerbaycan türklerii le ortak kullndığımız ama 1400 yılından sonra değişime uğrayan dilimiz
ayrıca azeri diye bir şey yok
rusların ayrıştırma politikasına oyununa gelmeyin
azerbaycan türki ve türkiye türk ü vardır
azeri diye bir ırk yoktur. o rusların pok yemesidir
Soran+1 yılsen türk müsün?
Soran+1 yılanladim. Azerbaycanda ne iş yapiyordun? orada yaşam nasil , ekonomi falan ,
Soran+1 yılok
sen hiç vücudundan bağımsız hareket eden laf söz anlamayan deli bi organla aynı bedende yaşadınmı😂
00 Yorumla
+1 yılAçlıktan , bende de öyleydi ama lise 3 den itibaren sorunum kalmadı :))
00 Yorumla
+1 yılbeni tarif etmişsin
ee ver o zaman ne olacak?
Madem önemsiz bir şey ver düzelelim
00 Yorumla
+1 yılİnsan acıkınca yemek yer. Karnı doyunca yemez. Olay bundan ibaret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla kaç kızla konuşmaya çalıştım hepsi fb arıyo fb olmasa da cinsellik konuşmak istiyo
00 Yorumla
+1 yılYoo ne alaka Avrupa’da Amerika’da fena size anormal geliyor ama oralarda seks normal sizin gibi anormal görmüyorlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaSeks bir gereksinim. Ayrıca bir araştırmaya göre kasınların aklından daha çok geçiyormuş. Kaldıki sen sevmiyorsun diye hiç bir kadın sevmiyor değil.
00 YorumlaBende Türk Kızlarının Vajinası Neden Kararık Onu Merak Ediyorum Bana Fark Etmez Yer Türlü Yalarım Öperim 😅
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen mesela uzay mekaniğinden bahsederim hep sonra marsda seni s.. kmemi istermisin diye sorarım
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerine özgü bir durum degil bu yabancı ülkelerde rahat yaşadıkları için sorun olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çünkü cinsel açlık var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yapalım karşı cins ile olur ama sizde hep soğuksunuz ona başka cins mi var kiminle yaparız bi siz varsınız zaten ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel acliklarindan.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapamadıkları icinn :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olsaydın anlardın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar a direk veriyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yokluktan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHıc sorma varya allahın cezaları
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçlar yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokluk herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmemişiz
00 Yorumla