Cinsel Yaşam Eşle cinsellik yaşarken başkası hayal edilir mi? 06hale23 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Eşle cinsellik yaşarken başkası hayal edilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır bu aldatmaktır ve karaktersizliktir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İstemeden ettim hiç huyum değil hiç de sevmem 5 1 Yorumla 06hale23 +1 yıl Oseldn yazr mısın Yorumla
Balveniee Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Edilir ama devamlı edilmesi tehlikeli biryerden sınra hem eşinden soğursun hem aldatmaya meyilli olursun 0 0 Yorumla
Akrep8212 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Hayal edilir tabi neden olmasın harika olur 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dizilerden hayatımıza giren şeylerden birisi de bu cinsellik yaşarken başkasını hayal edebilirsin 😂 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Zaman zaman farklılık olabilir esin mj başka kadını hayal etti 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Edilmez. Ediliyorsa akıl başka gönül başka yerdedir. 0 1 Yorumla zarifbiradam +1 yıl Sen ediyor musun? Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Nokta biriyse sıkıntı.Hayali biriyse olabilir 0 1 Yorumla Potdemiel +1 yıl Hangisi? Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Cinsel ilişki anında tam istediğini alamıyor musun? Bencillik mi yapıyor eşin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Edilir. Eşinde bulamadığın ilgiyi başkası veriyor ise mecburen beyin etkileniyor. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben Hadise ederdim de geçnki don shovu tiksindirdi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden edilmesin 9 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ediyorum ds Yorumla Kadirateşli +1 yıl Süpersin nasıl ediyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kadirateşli boşvrr Yorumla Kadirateşli +1 yıl Söyle yaa yardımcı olurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kadirateşli Grek yok Yorumla Kadirateşli +1 yıl Hm peki siz bilirsiniz Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. yapmaaa ciddi misin :( 1 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. öyle şerfzlrde var demek 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Keyif vermiyorsa ediliyor maalesef 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence herkes bunu yaşamıştır... 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Eşi yetersiz ise hayal edilmesi normaldir 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Hayal eden çok ama ihtiyacının olmaması gerekir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Edilir 7 2 Yorumla DoğuA +1 yıl Yani Yorumla Metehn01 +1 yıl Kim mesela Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Hadi itiraf et kimi hayal ediyorsun 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ederim 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Edilmemeli 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. edilmemeli. 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Sevmiyorsan oluyor 0 0 Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Ben etmiyorum sen yapıyormusun 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Etik degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Hayır bu aldatmaktır ve karaktersizliktir
İstemeden ettim hiç huyum değil hiç de sevmem
Oseldn yazr mısın
Edilir ama devamlı edilmesi tehlikeli biryerden sınra hem eşinden soğursun hem aldatmaya meyilli olursun
Hayal edilir tabi neden olmasın harika olur
Dizilerden hayatımıza giren şeylerden birisi de bu cinsellik yaşarken başkasını hayal edebilirsin 😂
Zaman zaman farklılık olabilir esin mj başka kadını hayal etti
Edilmez. Ediliyorsa akıl başka gönül başka yerdedir.
Sen ediyor musun?
Nokta biriyse sıkıntı.
Hayali biriyse olabilir
Hangisi?
Cinsel ilişki anında tam istediğini alamıyor musun? Bencillik mi yapıyor eşin?
Kuzum çok erken başlamışsın hayal ve fantezilere
Edilir. Eşinde bulamadığın ilgiyi başkası veriyor ise mecburen beyin etkileniyor.
Ben Hadise ederdim de geçnki don shovu tiksindirdi.
Neden edilmesin
Ediyorum ds
Süpersin nasıl ediyorsun
@Kadirateşli boşvrr
Söyle yaa yardımcı olurum
@Kadirateşli Grek yok
Hm peki siz bilirsiniz
yapmaaa ciddi misin :(
öyle şerfzlrde var demek
Keyif vermiyorsa ediliyor maalesef
Bence herkes bunu yaşamıştır...
Edilir. Etmeyen yoktur.