Sadece sorulan şeye yorum yapın gereksiz ve boş yapılmış yorumları direk kaldıracağım
Evli bir erkek benim ilkim oldu ve geri çekilmeyle birlikte oluyor benimle
Bu erkek bu riski nasıl alabiliyor? Üstelik diğer tarafta da bir yaşında çocuğu var. Geri çekilmede zevk sıyuyla hamile kalan kadınlar var mümkün bu. Ya öyle bişi olsa ne olacak? Aldırır bilmem ne demeyin o tek kişinin kararıyla olmuyor üstelik gebe kalıp aylarca regl olmaya devam eden ve 4. Aydan sonra anlayan kadınlar bile var. Bunları düşünmüyor mu o kişi ne cesaret yani? Gerçi sürekli görüşmüyor 3-5 ayda bir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl3-5 ayda bir gördüğün, görüştüğün, birlik te olduğun birinin seni hamile bırakma ihtimali nerede ise çok çok az ve normal şartlar da bile hamile kalmak nerede ise çok zor iken sen evli biri ile olmanın nelere malolduğuna değil, seni hamile bırakma ihtimaline mi takıldın? Dünya da başka insan kalmadı da gidip evli birini bulman da çok komik değil mi? Soruna gelince nerede ise imkansıza yakın bir döllenme ihtimali ile hala hamile kalacağın konusun da endişen var ise seks yapma, korunsun, ya da sen korun...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkeklerin birçoğu böyle şeyleri sorun etmez adam sadece anlık zevkine ve aldığı keyfe bakıyor kadının ondan sonraki durumun ne olacağını çok fazla önemsemiyor. Bekar bir insan için geri çekilme yöntemi ne kadar büyük bir risk ise aynı risk evliler için de geçerli. Ben böyle ilişkileri kesinlikle normal bulmuyor ve tasvip etmiyorum. Evli barklı bir insanın bu tür şeyleri kalkışmaması gerekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var? DNA testi babalık davası artı olarak diğer kadının duyması? Sizce bunlar fazlasıyla risk değil mi? Şu an bile kadının duymasından tedirgin olan erkek sizce öyle bir durumda ne yapar? Kadın aldatılmayı duyunca yüklü bi tazminat ve nafakayla boşanır adam maddi olarak da eksilir ne yapacak o zaman?
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şahsen ben de yıllardır geri çekilme yöntemi yapıyorum. Zevk suyunda bulunan sperm oranı %1. Bu kadar düşük spermlerin vajina kanalında ilerleyip, yumurtalıklara ulaşıncaya kadar sağ kalması imkansıza yakın. O bahsettiğin hamile kalan kişiler aslında zevk suyundan hamile kalmıyor. Erkek boşalma zamanını ayarlayamıyor ve bir miktar içeri boşalıp öyle çıkıyor.
00 Yorumla
+1 yılRisk alıyor bir şey olmaz diye olsada en büyük sorunu zaten kadınlar çekiyor en fazla ortaya çıkar onun için demek ki karısına da değer vermiyor maalesef keşke sizin gibi insanlara hadım gelse de şerefinizle yaşamıyorsunuz zorla yaşatsak!
07 Yorumla
Soran+1 yılDNA testi babalık davası artı olarak diğer kadının duyması? Sence bunlar benim işime mi gelir onun zoruna mı gider? Kadın aldatılmayı duyunca yüklü bi tazminat ve nafakayla boşanır adam maddi olarak da eksilir ne yapacak o zaman?
- +1 yıl
Demek karısı boşamayacak birisi bu tarz insanlarda var. Sen korun hem doğum kontrol hapları var bilmiyorum yani olan sana olur gibi
Soran+1 yılYoo adam o kadının duymasından bu kadar korkuyorsa ki bence tüm korkusu maddi kayıp. O kadın başkasından çocuk yapıldığını duyunca canım kocam diyip evliliğine devam mı eder sanıyorsun?
- +1 yıl
Sana şunu deyim ben bizzat kocasının başkasından olan çocuğunu büyüten kadın gördüm
Soran+1 yılParasızlıktır o kadın acizdir muhtaçtır boyun eğmiştir ya da doğuran o.. pudur bakmamıştır bakmak istememiştir bakacak durumu yokmuştır vs bir sürü durum var
- +1 yıl
Kadın bırakmış evet peki sen niye korkmuyorsun?
Soran+1 yılSoru ben değilim ki? Asıl o nasıl korkmuyor? Böyle bişi olsa 4 ay sonra söylesem ne yapabilir? Mecbur çocuğu üstlenecek üzerine bir de kadın öğrenecek muhtemelen yüklü bir tazminatla boşayacak adamı. Adam bunları nasıl düşünemiyor diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
Bazı insanların omurgası yoktur iki tarafta aynı eşitlikte ondan diye düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılSen ne anlatıyorsun biz ne soruyoruz
+1 yılEvli erkeklerle birlikte olup üreyip ağlayan tek varlık değilsin merak etme. benim kocaya da yavşayan oldu da * *ına fındık çuvalı sokup kocayıda eve oturttum. O kaşmer de s*kldigiyle kaldı 🤣
018 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kardeşim kadın modeli. Aldattığı kadın olmak aldatılıp sineye çeken kadından daha onurlu aw ahahahsjd bi de gururla yazmış. O kadın değil kocan o kadına yavşamış ama zaten senin için çok da farketmez zavallı 🤣
- +1 yıl
Eziksin çürü Sahipli erkeklerin altında bide onurla anlat düdüklenmiş 😅 onurluymuş adamın soktugu ç*künde olsan geri çekilmezdi
Soran+1 yılNasıl bi zavallısın. Anlatıeım onurla çünkü adam kapımda köpek oldu hadi ordan zavallı. Seni beğenmemiş başkasına gitmiş hala burada kendini kandırmaya çalışıyorsun bana nikah lazım değil tatlım. Öyle sahilli erkek cümleleri falan sen baya kendini kandırmaya meraklısın acıdım sana. Skilmiş olan baya baya sensin ahahahahajh
- +1 yıl
Kocamı sineye çekiyorum ben en azından senin gibi Sahipli erkekleri altıma alıp sorularda ağlamıyorum geri çekildi diye Seni ne yapsın kız he 24 saat sonra unutucak 🤣 zavallı
- +1 yıl
Ay bide kendini övüyor ay nolur defol 😤😧😡😠 ugraşamicem
- +1 yıl
Sana doğru nikah lazım değil onun bunun altında çürümeye layıksın
Soran+1 yılSiz ne yaşıyorsunuz ahahshdjdkdkkdkd onun bunun altı demiş bi de 🤣🤣🤣 profil fotosuna bak o… nun. Boynuzlarını cilalı otur ağla zavallı
- +1 yıl
Kokuşmuş a*a sinekte konuyor bilmem anlatabildimmi? Bu kadarsın işde ilerisi olamaz.
- +1 yıl
A*ı 81 ile dagıtmış gelmiş burada övünüyo enai neyse by
Soran+1 yılAh garibim nasıl saldıracağını şaşırdı kendisini anlatıyor. Zavallıcım önce okuduğunu anlatacak seviyeye gel ne yazıyor yukarıda bak benim ilkim oldu yazıyor? Yattığı erkek sayısı burada kıtalar arası yol olacak yısma gelip de şu alakasız yorumu yapmasın komik ve acınası
- +1 yıl
Yorum yapma be defol igrenç karı elalemin kocası seni ne yapsın anca sikr atar öyle sorularda aglarsın
Soran+1 yılİğrenç olan fotoğrafından belli. Aynen ne yapsın hıhı skmiş atmış aynen sen öyle anla hadi canım
- +1 yıl
Bir gün senin sevdiğin birini elinden başka bir kadın aldıgında bende senin boynuzları görürüm cilalı gene. canım karı utanmıyor arsız her zaman arsızdır dön popon burdakilerede ver nasıl olsa nikah farketmi sana 😆
Soran+1 yılKimse seni seven birini senin elinden alamaz sen önce bu kafadan çık bak iyiliğin için söylüyorum ok? Başka kadınlar her zaman var onlardan sanane seninle evlenen sana söz veren senin kocan. Seni kocan aldatıyor başka kadın değil. Bu kafayla daha çok aldatılırsın diyorum sana. Neyse anlayacak kapasite yok belliki
+1 yılAdam evli 1 yaşında da çocuğu var. Yuvasını yıkma çocuğundan olma riskini göze alıp aldatıyor eşini. Sende hangi cesaretle geri çekilme ile yetiniyor diyorsun. Bir düşün sorduğun soruyu.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahshshshh sen ne anlatıyon aw
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Adamın umurunda bile olmayacak seni bir kenara atıp uzaklaşacak. Asıl mes'ele sen nasıl bu riski göze alıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılYav he he. DNA testi babalık davası gibi şeylerden haberin var mı bay cahil? Ve diğer kadın da duyacak. Çık güzel bi kenara atıp uzaklaşır aynen ahahahsjjskd
- +1 yıl
İyilik yapmak istiyorsan ne yap ne et o masum karısını bu işten haberdar et, bari böyle bir namussuzla yaşamaktan kurtulur.
Soran+1 yılOnun saf slak olduğunu hiç sanmıyorum olay çok daha garip. 10 senedir aldatılıyor o kadın sevgiliyken de aldatılıyordu şu an 32 yaşında, zengin bir ailenin kızı özel okullarda okutulmuş yurtdışında Master yapmış biri sence saf mı Instagram verin de fotolarını atayım size bi görün
- +1 yıl
Instagram kullanmıyorum teşekkürler.
Yani zenginse o zaman koca parasına da ihtiyacı yoktur. Kendisini aldatan bir adamla neden evli kalır bu da ilginç. Garip gerçekten.
+1 yılsorun sensin burada kardeşim sen hamile kalıyorsun o değil istemiyorsan kalmak kondom takmasını söyle
05 Yorumla
Soran+1 yılBen bekarım doğururum kine ne? DNA testi babalık davası artı olarak diğer kadının duyması? Sence bunlar benim işime mi gelir onun zoruna mı gider? Kadın aldatılmayı duyunca yüklü bi tazminat ve nafakayla boşanır adam maddi olarak da eksilir ne yapacak o zaman?
- +1 yıl
hamile kalmak bu kadar umrumda değilse senin bileceğin is adam o riske giriyor demek ki şekerim
Soran+1 yılNasıl riske giriyor adam o kadının şu an bile duymasından bu kadar korkuyorsa ki bence tüm korkusu maddi kayıp. Böyle bi olay olsa ne olacak kadın öğrenince muhtemelen yüklü bir tazminat ve nafakayla boşayacak üzerine bize de bakmak zorunda kalacak. Her türlü kayıp?
- +1 yıl
sanane adam bunu seviyor demek ki
Soran+1 yılYa şu an bile ifşalanmaktab korkuyor diyorum o zaman niye korkmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen o riski alıyorsan oda alıyordur. evli adam yatıyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bekarım doğururum kine ne? DNA testi babalık davası artı olarak diğer kadının duyması? Sence bunlar benim işime mi gelir onun zoruna mı gider? Kadın aldatılmayı duyunca yüklü bi tazminat ve nafakayla boşanır adam maddi olarak da eksilir ne yapacak o zaman?
- +1 yıl
İlgginç şaşırdım.. ne diyim ozmaan devam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnu deme bunu deme bize söyleyecek bir şey bırakmadın tek seçenek sana da bir ev açar orada da sana bakar diycem maddi durumu yok dersin onada
00 Yorumla Arkadaşın geri çekilmeden önce girip çıktığı arkadaş düşünmüyor mu bunları? Ne cesaret yani?
05 Yorumla
Soran+1 yılBEN BEKARIM BENİMKİ NİYE CESARET OLSUN AHAHAHAHAJAJHHA
- +1 yıl
@dorelendiniz Erkek bir şekilde yapıyor diyelim. Olmaması gerekiyor da hadi olsun. Bir kadın nasıl düşürüyor kendisini bu seviyelere anlayamıyorum. Her yer erkek, neden evli birisi yani? Anlamak güç, söylediğin gibi.
Soran+1 yılMal mısın sanane ulan kimle beraber olacağımızı size mi soracağız pazardan elma mı seçiyorum siw beyinsiz. Bak soruda ne yazıyor boş be gereksiz yorun yapmayın diyor sen daha okuduğunu anlayacak kapasiteye sahip değilsin
- +1 yıl
Yorum boş olsaydı seni bu kadar gelmezdi. Dolu olduğu için fazla geldi. Yaptığından pişman değilsen veya gocunmuyorsan, yapılan eleştirilere de açık olacaksın. Burası sosyal bir platform, isteyen istediği soruya istediği cevabı verebilir. Yarası olan gocunuyor demek ki, insanların gözündeki kadın profilini metreslik yaparak ayaklar altına alıyorsunuz. Sonra da kalkıp utanmadan hayat benim diyerek ahkam kesiyorsunuz. O bir yaşında çocuğu olan kadının da hayatı var. Neyse, yaşattığını yaşamadan ölmüyor insan.
Soran+1 yılHe kardeş he
+1 yılGaliba bu sorunun cevabını günün birinde yanlışlıkla hamile kalınca anlayacan
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz kendi fikrinizi söyleyin şimdi yeterli
- +1 yıl
Hiçbir evli erkek bu riski almaz ama hayatım boyunca okadar kondomsuz ilişkiye girdim geri çekilme yaptım hicbiride hamile kalmadı bir kısmı hamileydi yani sorun yaşamadık
Soran+1 yılHiçbir evli erkek bu riski almaz diyorsun ortalık ikinci kafından çocuk yapan adamlarla dolu?
- +1 yıl
Çoğu erkek eşinden korkar kimisi eşini yıldırmış tipler ve evdeki eşi çaresizdir bosansa gidecek kapısı olmayan kişilerdir karıları onun güveni ile her haltı karıştıran erkek tipleri sıkıntılı olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Umrumda olmayabilir. Sonuçta alan razı veren razı, niye düşünsün ki? 😅09 Yorumla
Soran+1 yılÇocuktan bahsediyoruz kardeş alooo
- +1 yıl
Çocuk senin için önemli olabilir fakat onun için olmayabilir çocuğu sokağa atan çok öldüren de çok çocuk işte
Soran+1 yılYav bir tane çocuğu var ve seviyor da onu. Önemli olmayabilir ne demek. Çocuğu doğurduğumda aaa benim için önemli değil diyemiyor yok öyle bi dünya. DNA testi var babalık davası var. Kadına söylemek var var da var
- +1 yıl
Kabul eden nice kadın var.
Şimdi benim birinden çocuğum olsa ne olacak bana ne der geçerim zorla mı yaptık derim 😅
Soran+1 yılBabalık davası ile üzerine almak zorundasın maddi manevi görevlerini yerine getirmek zorundasın
- +1 yıl
Yok öyle dünya doğururken bana mı sordun derim bana danıştın mı derim niye korunmadın derim bahanesi çok
Soran+1 yılSen öyle san 🤣
Soran+1 yılSadece dediğinle kalırsın kanun sana acımaz
- +1 yıl
Kanunların canı cehenneme 😅
Kanun koruyor mu insanları ki 😅
Ben tahmin yürüttüm sadece 😅
Öylesine bir şeyler söyledim
Olabilir de olabilir her şey olabilir yani ben öyle bir şey yapmam yapamam ki aşkımdan başka kimseyi istemem aşkım da aşkım
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Evet senin de söylediğin gibi riskli bir durum saniye gecikme gebeliğe neden olabilir. Zevkin vermiş olduğuyla anlık düşünmüyor ama korunmakta yarar var
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka anlık yaşanmıyor sonuçta bu, öncesinde sks yapacağını biliyor aklı yok mu bu adamın
Riski alan sensin o değil hamile kalsan ne olur bir şey olmaz aldirirsiniz diye dusunuyor
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende hep geriçekilmeyle ilişkiye giriyorum şimdiye kadar hiç hamile kalan olmadı.
00 Yorumla
+1 yılAptal cesareti korunmak denen şey bu kadar varken yayginken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok düşük bi ihtimal. Eğer gebe kalırsan o adamın sana neler yapacağını tahmin bile edemezsin
025 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacak mesela? Ben bekarım doğururum kine ne? DNA testi babalık davası artı olarak diğer kadının duyması? Sence bunlar benim işime mi gelir onun zoruna mı gider? Kadın aldatılmayı duyunca yüklü bi tazminat ve nafakayla boşanır adam maddi olarak da eksilir ne yapacak o zaman?
Cevap sahibi+1 yılSence evli olan karısını mı tutar 3 aya bir görüştüğü sıradan bir kadını mı? Boşanmak öyle kolay değil kadın istese de adam ben eşimi seviyorum der boşanmazlar. Sen doğurursun ama çocuk babasız olur.
Soran+1 yılCanım o iş öyle olmuyor. Ne sevgisinden bahsediyorsun Allah aşkına karısını seven aldatır mı bi kere kendinize gelin. Ve sen başkasından çocuk yapmış adamla evliliğine devam eder misin iyi misin sen? Öyle babasız kalma falan da olmuyor dna testi babalık davası ile eşek gibi nüfuslarına alıyorlar
Cevap sahibi+1 yılRezil olduğunla kalacaksın benzerini yaşadım
Soran+1 yılNeye rezil olmak ya bu nasıl bir kafa kadın tek başına mı yapıyor bunları. Bekar olan taraftan kime ne Allah aşkına çıkın şu kafadan erkek düşünsün evli olan o kadısını aldatan o. Şu sn bile korkudan tutuşan erkeğin öyle bir durumda nasıl tutuşacağını düşünüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılSen yaşamadan anlamayacaksın yaşa da gör. Bir skim yapamıyosun
Soran+1 yılNe yaşadın söyle de bilelim o zaman
Cevap sahibi+1 yılYok sadece diyeceğim eğer bi adam evliyse her ne kadar eşini aldatıyor olsa da asla o kadının gitmesine müsaade etmez. 10 kadınla aldatsın eşi de bunu öğrensin o yuva için susan çok kadın var. Susmadı diyelim erkek boşanmazsa yine bir şey olmaz. şu an o adamın gözünde herhangi birisin.
Soran+1 yılİyi de ben ne diyorum sen ne diyorsun. O kişiden kişiye değişen bir durum. Aldatanı da aa boşanmıyor diye mantıklı mı bulalım karısına değer veriyor mu diyelim ne değeri? Kaldı ki o kadının duymasından bu kadar korkuyorsa ki bence tüm korkusu maddi kayıp. O kadın başkasından çocuk yapıldığını duyunca canım kocam diyip evliliğine devam mı eder sanıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSen yaşayınca gör en iyisi
Soran+1 yılCanım benim ben ne diyorum sen ne diyorsun anlamadın ki asla. Adam tabiki yakalanıp boşanmak istemez hangi erkek ister aw süresiz nafaka ve yüklü tazminat doğuyor aldatılmalarda? Aşkından ölüp bittiğinden mi boşanmıyor sanıyorsunuz erkekleri? Hele bi aldatıldığını duysun o kadın bak neler oluyor hele de çocuk olduğunu duysa. burada giren çıkan erkeğe oluyor anlayacağın. Bak parası olan acına koydu mu Zeynep aldatılınca boşandı acın da diretmedi neden çünkü para var ödeyecek, adam zaten saklamamıştı da aldattığını
Cevap sahibi+1 yılZaten aldatıyorsa sevmiyordur. Yine de boşanmaz diyorum sevdiğinden değil yuvası dağılmasın diye. Biri bana eğer çocuğu doğurursan eşim bakacak sen görmeyeceksin demişti
Soran+1 yılSeni korkutup aldırman için söylemiş sen de saf olduğun için atlamışsın. B*k bakar eşi saçmalama. Sen de çıkıp kadına söyleyemedim mi cidden
Soran+1 yılAyrıca nerden görülmüş başkasının çocuğuna konmak o öyle kolay değil güzel senaryo yazmış erkek kişisi ve sen de düşmüşsün
Cevap sahibi+1 yılYo korkutmak için değil gerçekten yapar bunu. Eşi de okumuş olmasına rağmen kocasına bağlı
Cevap sahibi+1 yılKadınların çoğu sahip çıkıyor diyince
Soran+1 yılYa kızım kim kimin çocuğuna bakar saf olmayın ya. Yok öyle bi dünya kadın anında kapıya koyardı adam da yüklü bi tazminat ve nafakanın üzerine bir de size bakmak zorunda olacaktı. Her türlü sıyrılmış adam sana inanamıyorum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılYaşa gör
Soran+1 yılSen baya safsın
Cevap sahibi+1 yılİlki evli olan biri mi diyor bunu 😂😂😂
Soran+1 yılO benim tercihim saflık ne alaka canım? Adam senaryo yazıp seni malt etmiş sen hala yok karısı bakardı diyorsun dkdjfjfm kim kimin çocuğuna el koyabilir ya biraz okuyun cahil kalmayın bu kadar
Cevap sahibi+1 yılAptal mısın mk malı. Günlerdir skim sonik sorularından sıkıldık. Amacın evli adama yamanmak. O öyle kolay değil diyoruz at kafası neyini anlamıyosun daha? Ne istekli orbu çıktın ya. Hayır insan haysiyetini onurunu kendi ailesini de mi düşünmez? Nüfusuna bile almayacak adam için çocuk doğurmayı düşünüyor yazık senin kafana
Cevap sahibi+1 yılBide akıllıyım diye geziyorsun ortalıkta pü senin o saman beynine
Soran+1 yılNe diyo bu ya. Yaşadığını hazmedememiş sinirini benden çıkarıyor 🤣
Cevap sahibi+1 yılSg yaşa gör diyoruz bi susmadın her gün aynı soru ne aptalsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilemiyoruz nasil biri, karisi nasil biri. Belki sana ev acacak. Metresi yapacak bilemiyoruz. ya da ap. talin teki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonunu düşünen kahraman olamaz zevkine bakıyor kendine güveniyor
00 Yorumla
+1 yılbir tık boşvermiş gibi sonuçta evli adamdan hamile kalsa kimseye söyleyemez tarzı bir düşüncesi olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylemekle ne alaka kanka kadın karnına ve çocuğa görünmezlik pelerini mi takacak? Adamın karısına söylerim ötesi var mı? Ayrıca dna testi babalık davası falan?
- +1 yıl
kanıtlasan bile ne olacak adam hamile kalırsa zaten aldırır diyor işte pek önemsemiyor seni
Soran+1 yılOkuduğunu anlama sorunun mı var? Ya saklarsam ya 4. Aydan sonra farkedersem. Aldıracağım kim söyledi ayrıca?
- +1 yıl
aldırmasan da umursamıyor demek ki
Düzenli seks hayati olan erkeklerin mezi sıvısı tehlikesiz yani spermsiZ olur o yüzden geri cekilme yontemi en etkili olanıdır çünkü prezervatif ten zeck alamazlar
00 Yorumla
+1 yılBende geri çekilme ile yapardım daha iyi his veriyor. Hamile kalırsan da ben olsam mecbur cocuk doğacaktır seninle devam ederdim
04 Yorumla
Soran+1 yılValla o öyle düşünüyor mu bilmiyorum işte
- +1 yıl
Gerçi ben ilerleyen süreçte seni seversem içine de bosalirdim
Soran+1 yılTamam kanka seni değil onu soruyoruz biz olaya yorum yap bi zahmet
- +1 yıl
Bırak yapsin izin ver arada bosalmaya yakın icinde tut. Penisini elinle dibinden ucuna doğru içinde sivazla sıvısı içine aksin
+1 yılya aldırırız diye düşünür sen bu ilşkiye kabulmusun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yazmışım yukarıda tekrar okuyun? Aldırmak adamın isteğiyle mi oluyor? Kaldı ki 4. Aydan sonra anlasam ne olacak?
- +1 yıl
ya şu an hamilemisin
Bekarların suyu mu çıktı
04 Yorumla- +1 yıl
Bunun gibi ucuz esc lere evli bekar hastalıklı farketmiy 😃
- +1 yıl
@Busecimm61 hahaha tamam sen de çok gittin üzerine
Soran+1 yılAlttaki yosma kuyruk acısını ve yaşadığı şeyi benim üzerimden bastırmaya gelmiş. Tatlım kocan benle olmadı sakin ol daha çok aldatılırsın sen
Kadın önlemini almalı
04 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun canım? Tecrübeli olan o mı ben mi sence? Ayrıca ben bekarım aloo?
Soran+1 yılÖyle umrumda değil olmuyor yalnız. Babalık davası dna testi artı olarak diğer tarafın duyması?
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnunki kadar seninki de cesaret
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon ben bekarım alooo? Hamile bırakırsa üstüne almam bakmak zorunda DNA testi babalık davası? Diğer kadın da duyacak ahahha
- +1 yıl
Öyle ama olma olasılığında seni de kolay günler beklemez
+1 yılCok cok riskli guveniyormusun
03 Yorumla
Soran+1 yılGüveniyor musun derken? Çocuk olunca zaten bakmak zorunda babalık davası DNA testi falan hayırdır yani?
- +1 yıl
Tamamda sonucta sen hamile kalmak istiyormusun
Soran+1 yılBen istiyorum mu dedim konu bu mı aw
+1 yılSorumsuz rahatına düşkün erkek işte
01 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü sorumlu olmak zorunda. DNA testi babalık davası diğer kadının duyması vs
Onun ki aptal cesareti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonunu düşünen kahraman olamaz cengoo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsıl cesaret Sendeki Cesaret Nasıl böyle bir şeye izin veriyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBEN BEKARIM ALOOOOO?
Cevap sahibi+1 yılTamam bekarsın da hamile kalma riski var Alo
Soran+1 yılKardeşim kafan mı güzel? Bekarım diyorum doğururum kime ne pardon da? Karşı taraf dna testi ve babalık davası ile zaten bakmak zorunda. Bana dert olan ne olacak tam olarak? Karısı duyunca o da boşar hatta aldatma olduğu için tazminat ve nafaka da talep eder. Giren çıkab adama olacak diyorum onu sorguluyorum zaten?
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne halin varsa gör bana ne ben senin kardeşin falan değilim bu arada
Evli adam için saçma hareket
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolay kolay olmaz kendinden emin demekki
04 Yorumla
Soran+1 yılKolay kolay olmaz diye bişi tok. Olacağında haber mi veriyor aw risk risktir
Cevap sahibi+1 yılTecrübe ve bilgime dayanarak cevap verdim.. o dediğin binde bir ihtimal prezervatif te bile var
Soran+1 yılBinde bir değil geri çekişmeyle gebe kalan çok zevk suyuna sperm var
Cevap sahibi+1 yılTamm çok biliyorsan niye soruyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi bir enyi bulmuş niye önlem alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan değişik kiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Riski seviyor ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılNe risk sevmesi ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye kondom takmıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılSoru bu zaten canım?
Cevap sahibi+1 yılYaşı kaç senin Yaşın kaç