Sekse çok düşkün biriyim. Her an istiyorum. Sevgilim sıkıldı bundan. Onu çok yordugumu söylüyor. Ne yapayım başkasına mı gideyim? Seks benim için yemek içmek gibi. Onu da seviyorum tabi ki. Ama seks olmayacaksa işler zor. Kendimi ne kadar tutarim bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Monotonluk olmuştur. ve birbirinden sıkılma durumları. biraz uzak kalıp ozlemeniz iyi gelebilir.
Çok monoton değil. Renkli renkli şeyler de deniyoruz aslında. Ayrılmak mı istiyorsun dedim hatta ağladı iki saat hayır diye. Sadece bu kadar seks fazla diyor. Anlamıyorum bende. Teşekkür ederim yanıtınız için. Her an sevişmek istiyorum maalesef. Allah arzulu yaratmış beni. Sevdiğim kadını arzulamam doğal değil mi?
Normal tabiki ama sevismeye ayırdığın vakti ve ilgiyi onunla konuşmak ne bilim biseyler yapmaktan fazla zaman ayiriyorsun ve yorulmustur arada olur. sevişmekten kastın dokunmak sarılmakmi yoksa dahami ileri
Her an dokunmak , sarılmak istiyorum zaten. o da temas hastası bende. Daha da ileri tabi. Onunla konuşuyorum. Birlikte bir şeyler izliyoruz konuşuyoruz. Bilmiyorum kafam karışık.
Peki bu kadar isteğin onu sevdiginden her an dokunmak istemen onu seksi bulmandanmi kaynaklı. yoksa arzuların duygularının onunemi geçmiş durumda
Onu seviyorum. Dünyada çok kadın var ama Arzum sadece ona. Ve tabi ki onu seksi buluyorum. Arzularım o karşılık vermeyince duygularimk geçer ve başkasına gider diye korkum. Şans bu ya millet de yazıp duruyor. Kafamı karistirmak için.
Abartma anlayisli ol sende
Anlayışlı biriyim. Hep hediyeler alıp sürprizler yapıyorum. Ama sevişmeden de olmuyor. Başlarda benden beterdi aslında ama yordum onu sanırım . Bilmiyorum ne yapacağımı
Gercekten seviyor musun
Seviyorum tabi ki. Neden bu soru? Seks için değil ilişkim. Ayrılıp başkasına da gidebilirim. Kaldı ki ilk ilişkiye girmeyi o istedi. Bir bucuk ay erteledim emin olsun diye.
Ama buraya da her an baskasina gidecekmis gibi yazmissin zaten o yuzdendi bu soru
Başkasına gitmek istemiyorum ama korkuyorum giderim diye. Seks çok ayrı bir şey benim için. Bunu sevmiyorum şu an çünkü onu seviyorum. Seks yüzünden onu kaynetmek istemem ama kaybedebilirim çünkü kendimde değilim seks istediğim zaman.
Ama her seyin dengesi iyidir ya kendin gibi birini bulmaliydin ya da yapacak bir sey yok anlayisli olmak kaliyor geriye
Eskiden bütün gün cikmazdik evden. Şimdi günde en azından bir kaç saat olsun razıyım diyorum ama birkaç günde bir anca kabul ediyor. Sadece yorulduğunu söylüyor. Bende bunu anlamıyorum. Dengeli bence gayet ama ona göre değil belki
Zaten surekli olan bir sey artik monotonlasmaya ve degersizlesmeye baslayacak
Dediğine göre evliliklerin hepsi değersiz. Kız arkadaşımın anne ve babası 30 senelik evli ve ben evlerinde kaldığımda hala sevisiyorlar. Sevgilim kendini bildi bileli de böyleymiş. Sıkılmak ayrı sevmemek ayrı
Yasin kac
27 ye gireceğim neden?
Burcun boga mi
Burcumu bilmiyorum doğum tarihim yanlış. Balık olabilirim bence aşırı duygusallık ve sekse düşkünlük var.
Anladim. Tekrar soruna donecek olursak, dedigim gibi sevdigine de gore mecbur anlayisli olman lazim
Anlayışlıyim ama korkuyorum alfatmaktan. Onu seviyorum ama başkasına gitmek zorunda kalmak istemiyorum. Başkasına gidersem bile onunlaymisim gibi hayal edeceğim kendimi çünkü ben ona aidim. Korkuyorum
Sen bunu dusunuyorsan zaten aldatirsin
Düşünmüyorum korkuyorum. İstemiyorum da. Ölmek daha tatlıdır onu aldatmaktansa ama olmuyor seks olmadan yapamıyorum
Dusunuyorsun ve o potansiyelinde var gibi
Potansiyel inşallah yoktur. Cehennemden beter onu aldatmak benim için
Oyle olsaydi bu dusunce aklina bile gelmezdi
Geçiyor işte , çünkü seks olmadan yaşamak mümkün değil. Sence de öyle değil mi
Oyle degilmis iste
Nasıl değilmiş
Sen mesela bu kisi hayatinda olmasa baska birini hemen hayatina alabilirsin cunku seksi seviyorsun oyle degil mi
5 sene onu bekledim ben. Hayatımda kimse olmadı.
Olmayacağı ne malum
Olmasını istemiyorum. İllaki olmayacak demiyorum ama
Hayirlisi olsun yine de mutlu olman dilegiyle
Teşekkür ederim. Umarım sende öyle olursun. Keşke senin gibi biri olsa hayatımda her zaman anlatabilecegim ve beni uyaracak biri.
Kelin ilaci olsa basina surermis.. yine de bir seyler anlatmak istersen dinlerim elimden geldigi kadar
Teşekkür ederim. Jsjsjs. Hep Burdan nasıl anlatayım ki
Eklemek mi istiyorsun
Profilimi actim yazabilirsin
yazamadim sadece takip ettiğin kişiler mesaj atabilirmis