Tamam sana bir soru yanındayken ya da mesajlaşıyoruz diyelim sen oyundasın pcde ben de bırak benimle ilgilen diyorum senin davranışın ne olur bu sana göre çocukca mı normal mi
Yanlış anlaşılma oldu eksik ifade ettim kendimi kusura bakma ben öyle tanımadığım kızı sahilde etkileyecek biri değilim lütfen öyle Abaza değilim hemde özgüvenim yüksek olsada hiç denemedim benlik değil
Evet sevdiklerim eglenirim ve eglendiririm fizgimden etkilenirdin falan demen 😕bu biraz özgüven değil egoya kacıyor öyle bir şey olurda ben zaten belli ederim güvendigim biriyse
Yok yok cidden egolu biri değilim bu arada fiziğim spor yapan öyle aşırı geniş vücutlardan değil ama güzel bence zaten arkadaşlarım olsun karşı tarafla olsun yakınlık bağı samimi olmamdan kaynaklı😀
Bu arada bir şeyi çok isteyince böyle heyecan yapıyorum oda hata yaptırabiliyor saçmaladığım olduysa kusura bakma seni tanımayı niye bilmiyorum ama içimdeki ses çok istiyor 😀
Cidden iyi ve eğlenceli biriyim sadece gözüne gireyim derken eğlenceli vb halimle kendimi ifade edemedim bence normal arkadaş olarak konuşma şansını hakediyorum o kadar konuşmaya 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kendi hallerindeyken uyaniyor zaten o fikirler cok derr etme
Açılın dayılar ben geldim 😅
Bende 19 yaşındayım
Auran yüksek demek ki
Aurasi yüksek olan seks fikrimi uyandırıyor 🙀
İlgi uyandırır birde libidon yüksek olduğu hissediliyordur
Öyle bir sey mümkün mü🫠
Ben anında hissederim😀
Beni hissedebildin mi buradan ajshjahs bu arada bunu bana söyleyen bir kaç kişi olmustu önceden😸
Sen mesela alev alev yanıyorsun 😂
Tutkulu erkekler ama cidden öyle olanlar hisseder
Ahsjahssh ama yine de uzak duracağım erkek profili bunlar o hisler karsılıklı oluyor genel de 😸
Peki sen beni hissedebildin mi😀
Uzak durmazsan ortalık alev mi alır😅
Ajdhksh olabilir ama önce ben kendimi kaybetmekten korkuyorum 😹
Hihim öylesin 😸
Sen baştan çıkmaya hazırsın zaten 😅😂
Kendini kaybettiğin halin nasıl olur acaba😁
Kolay kolay çıkmam ama boşluguma gelmezse ☺️
Burcun ne merak ettim
Ağzı laf yapan şeytan tüyü olan bir erkeğin en sevdiği şey baştan çıkarmak 😀
Akrep senin
akrepliğini bilmem icin sormama gerek yoktu ajshjsh akrepler yürüyen libido resmen oğlağım yükselenim akrel🤭
p
Baştan çıkarmam hoşuna gider miydi 😀
Oooo sende aşırı fenasın 😅😅😅
Erkekler saklayamıyor ama böyle olduklarını böyleyken de itici görünüyorlar ya da benim de en sevdigim sey masumu oynamak🤭
Seni tanımıyorum maalesef bilmiyorum gider mi
Sen fazlasıyla masumu oynuyorsun o belli zaten😂
O zaman tanı beni 😀
Benim gibi masum olan bir erkekle tanışsam masumlugumdan hiçbir parça kalmaz ama karşılaşamadım😸
Oooo bak sen o masum erkeğe sonuna kadar tüm ateşimi gösteririm mi diyorsun 😀
İstekli olduğun kadar eğlenceli birisinde o belli oluyor 😀
Evet ama hissediyorum ya kimin ne olduğunu yanılmıyorum da emin olana kadar en azından böyle kalmak daha iyi🤭
Valla akrep olduğum için öyle düşünmezsin belki ama ben cidden masum biriyim yalan yok güzel istekliyim ama kontrol altında 😂
Bendede dışardan bakan biri bu çocuk çok istekli demez
Öyle deme akrepler kırmızı cizgim😸
Neden kırmızı çizgin😀
Bence senin gibi biri kesinlikle masum ama aynı zamanda istekli biriyle konuşmalı 😀
Shhsdhjs istekli demez mi o bakışı yakalarsam söylerim gözler belli ediyor hemen bana bakmana da gerek yok😹
Akrep erkekleri sarıyor sanki ait olduğum yerdeymişim hissi yaşatıyorlar ama güven vermiyorlar 🤧
Cidden merak ettim seni eğlenceli birisinde ki bu benim için çok önemli ve diğer kızlar gibi dışarı belli etmiyorsun bu benim için çok önemli 😀
Akrep erkekleri cidden güzel erkekler yeter ki karşıdaki insan her şeyini versin ona
Kızlar zaten genelde belli etmez ki
Yok ya bazı kızlar var aşırı belli ediyor çok hoşuma gitmiyor o benim öyle bir açık giyiniyor ki o kişinin istekli olmama şansı yok😀
Bunun açık giyinmekle alakası yok bence benimsediği tarz o dur belkide ben de seviyorum mini etek giymeyi 😖
Şimdi şöyle sadece açık giyiniyor diye değil o bakışlar konuşmalar filan öyle belli ediyor ki😀
Yobaz insanlardan değilim merak etme seviyorsa tabi giysin mini etek yakışıyor mu sana acaba nasıl duruyor 😀
Bilmem yakısıyor mu 🤭
Bence ilk izlenim baya iyi ikimizin 😀
Bakıyım öyle söyleyim😀
Sen benden bayagı büyüksün sanki🤨
26 yaşındayım ama tam kafa dengiyim ve genç duruyorum😀
Olgunlar ilgimi çekse de hayata bakış açımız uymuyor maalesef
Hayata bakış açımızın uymadığına nasıl karar verdin😀
Genel söyledim faha ciddisiniz hayata karsı
d
Evet ama onlar hayat eğlencesi çekilen insanlar ben cidden eğlenceli biriyim 😀
Zaten hayata bakış açımızın farklı olduğunu düşünsem hiç tanımak istemem gerçekçi bir insanım ben 😀
Tamam sana bir soru yanındayken ya da mesajlaşıyoruz diyelim sen oyundasın pcde ben de bırak benimle ilgilen diyorum senin davranışın ne olur bu sana göre çocukca mı normal mi
O an seninle ilgilenirim oyunun acelesi yok ki ben her duyguyu zirvede yaşarım sevgiyi aşkı cinselliği bunlar daha önemli
Bu cevabımı beklemiyor muydun 😀
Hosuma gitti 😸
İlk önceliğim sevdiğim kişi olur benim her zaman 😀
En güzeli de bu😻
O zaman aramızda bir sorun kalmadı 😀
Ama bu karşı tarafın sevgisini hissedince oluyor her türlü fedakarlığı yaparım
Sorun yoktu zaten 😸 bu isteğin neden
Bilmem seninle iyi anlaşcağımızı hissettim kafamız uyuşacak onun için tanımak istiyorum istediğim şey konusunda kararlı olurum böyle 😀
Bu site pek güven vermiyor ama😔
Güvenilir insanın nerden çıkacağı belli olmaz evet haklılık payın var tabi ama dediğim gibi güzel şeylerin nerden geleceği belli olmaz
Güzel şeyler kızlar soruyordan mı gelecek ahdjashak
Burdakilerde insan tamam evet Abaza çok haklısında 😀
Hem belki sen dr öylesin bilmiyorum🙀
İşte bunu konuşarak anlayabilirsin ben ne kadar güvenilirim desemde boşa 😀
Ama kendime hakaret sayarım öyle biri gibi söylersen benim için 😡
Yok yanlis anlama da cok emin adımlarla ilerliyorsun ben sana yetisemedim biraz🤧
Yani şöyle kendine güvenen kendimin farkında olan biriyim
Pekii Baska bir şey sorucam su an ne olsun istetdin
Ne yönden ne olsun isterdim biraz detay😀
Soruyu sordugumda ilk aklına ne geldiyse her sey olabilir
Şu an huzurlu ve mutlu hissetmek isterdim
Mutlu değil misin
Yani şöyle seninle konuşunca mutluyumda şu an genel olarak bi mutsuzluk var sen ne olsun isterdin😀
Off su an kendimi denize atmak isterdim cok sıcak hava🤧 nerde yasıyorsun
Beraber denize girerdik etkilenirdin ama olsun 😂
Deniz olmayan yerde😞
Nasil etkileyrceksin ki etkileniyim ahshshsh
Neresi orası🤨
Sahilde tahrik ederdim seni 😅
🤨 Neyseler bay
Ankara'da yaşıyorum bu arada sen nerde yaşıyorsun
Ben bir şey yapmasam bile zaten sen tahrik olurdun o fiziğime filan 😀
Aynen her gördüğüm kişiye yükseliyorum brn de
Denize beraber gittiğimize göre her önüne gelen olmuyorum bence birde böyle düşün😅
Sana gidipte hiç tanımadığın bir insana yükselirsin diyecek kadar ml değilim 😂
Of saka mısın
Ben şunu kastediyorum sevgili vb olarak gitsek masum masum tahrik etmeye çalışırdım diye bunun dışında biraz boğmaya çalışırdım 😂
Yanlış anlaşılma oldu eksik ifade ettim kendimi kusura bakma ben öyle tanımadığım kızı sahilde etkileyecek biri değilim lütfen öyle Abaza değilim hemde özgüvenim yüksek olsada hiç denemedim benlik değil
Beraber yüzsek böyle şakasına boğsam az bir şey çok kızar mıydın😂
Suda mı
Evet denizin içinde
Hayir kizmam da direkt böyle söylemen hos olmadı
Kusura bakma aslında eğlenceli biri olduğumu göstermek için örnek vermek istemiştim uğraşmasını severim değer verdiğim insanla sen sever misin😀
Evet sevdiklerim eglenirim ve eglendiririm fizgimden etkilenirdin falan demen 😕bu biraz özgüven değil egoya kacıyor öyle bir şey olurda ben zaten belli ederim güvendigim biriyse
Yok yok cidden egolu biri değilim bu arada fiziğim spor yapan öyle aşırı geniş vücutlardan değil ama güzel bence zaten arkadaşlarım olsun karşı tarafla olsun yakınlık bağı samimi olmamdan kaynaklı😀
Bu arada bir şeyi çok isteyince böyle heyecan yapıyorum oda hata yaptırabiliyor saçmaladığım olduysa kusura bakma seni tanımayı niye bilmiyorum ama içimdeki ses çok istiyor 😀
Cidden iyi ve eğlenceli biriyim sadece gözüne gireyim derken eğlenceli vb halimle kendimi ifade edemedim bence normal arkadaş olarak konuşma şansını hakediyorum o kadar konuşmaya 😀
Uzun zamandır yalnız mısın
Evet insanlara güven problemim var çok darbe yedim sen peki
Güven problemin var bu istekle mi jsjajhs
Benim de sayılırr
İstek var ama her şey cinsellik değil benim için
Güven problemin var ama hala brni tanımak istiyorsun bir de bu sitede
Artık bir yerde insan yeter diyor ve ben hislerime güveniyorum seni tanımam gerektiğini söylüyor 😀
Aldatıldın mı çok darbe yedim derken
Evet
Himm geçmis bitmis ismin ne
Artık burayı terketsek mi bence bi şansı hakediyorum😀
tamam
Bekliyorum
Seninle konusmusuz önceden
Ne konuşmuşuz ki bir yaz yinede sen ordan devam edelim gerekirse sonra yazmazsın gerekirse
Ney
Yani farkında olmadan bir öküzlük filan yapmış mıyım önceki konuştuğumuzda
Bence o zamanda iyi anlaşmışızdır😀
Bugün iyi ağaç ettin beni var ya hep böyle bekletir misin😀
Güven problemim olmasına rağmen neden seni tanımak istiyorum bilmiyorum ama hislerim beni yanıltmaz aldatıldığımıda hissetmiştim
Bak ne güzel anlaştık kafa yapımız uydu şans vermeyede karar verdin arkadaş olarak en azından yoruma cevap vermeye devam et
Fiziğin dişisi çekicidir o yüzden
Dişisi
He aynen
O ne ya
Knk duruşun şey duruyorsa ondnadıe
Ne duruyosa
Dik duruyorsan
Nasil durucam baska
Görsem dicem sana da 😀
Fik durmakla alakası ne
D
Knk o dueuş önemli popo meme 😀
Haa
Yaa of
O dikkat çekici olabilir
Noldu knk
Fotoda sanki elinlr kalp yapmissin gibi duruyor
Yok resim çekiyordum aslında
Gelde laflayalım
Sen resiö cekerkrn baskasida seni cekmis🤨
Evet öyle olmuş 😀
fiziğinden ötürü olabilir.
🤧
nolduuu
Gizli profilde bunu nasıl sorabilirsin
Srn açıksındaa nolmus
En azından fake veya cesaretsiz değilim bu ne gizliden ben böyleyim de şöyle bakıyorlar haydi he dedik
Sen he deme
Ne diyelim gizli bayan
Vücudun hatlarin güzel demekki
Dikkat çekiyor olabilirsin giyim tarzında falan
En güzelini dikmek sevaptır
Youuuhhhh kukusu naaaaaa
Seksisindir. Görmeden bir şey söyleyemem.
Şimdi seni görmeden ne diyeyim kuzucum
Daha iyi işte. Kendine kmpek edersin.
Abi tek "dayı" benim ya yazıklar olsun, gidiyom ben
Fiziğin güzel demek
Yüze bakmıyor musnux
Foton yok maalesef
Aurandan olabilir
Yükselenim akrep 😸
Seksisindir
Off öyle olunca gerçekten benden hoslanan kisiye güvenemiyorum
İyide sevisme hemen anlarrsin zaten
Sevismede mi anlarim nr