Yakışıklı siyahi erkek fantezisi olan tek ben miyim? Siyahi erkekler yatakta gerçekten daha mı iyi?

Yakışıklı siyahi erkek fantezisi olan tek ben miyim? Siyahi erkekler yatakta gerçekten daha mı iyi?

Yakışıklı siyahi erkeklerin iri dudakları, atletik fizikleri ve seks performansları her zaman övülür. Bana da hep çok sempatik ve çekici gelirler. Aranızdan siyahi bir erkekle birlikte olan ya da benim gibi siyahi erkek fantezisi kuran var mı?

Evet Daha İyiler
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ankete katılanlardan sadece kadınların oylarını incelediğimizde %75'i siyahi erkekler daha iyi diyor. Ama işin içine erkekler de dahil olunca anketin oranı tam tersine dönüyor. Erkolar çok kıskançsınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Maalesef üzülerek de olsa ırkçılığa varan bazı yorumlara şahit oldum. Öncelikle bilmenizi isterim ki siyah ırk çok geniş bir nüfusa ve kapsama sahip. Sizin aklınızda sadece Karabük canlanıyor olabilir. Çok nezih, entelektüel, yakışıklı ve karizmatik beyler de var ve hepsi bambaşka ülkelerden, bambaşka kültürlerden. Benim kişisel olarak çekim hissetmemin tek sebebi cinsellik değil. Aklınıza gelen o ilk şey dışında dişleri, dudakları, burun yapıları ve atletik vücutları da ilgimi çekiyor.