Sekste iyi denmez senin anlattigina... Hatasiz bir vucutlari var denir... Bizim penisimiz onlarinkinin yaninda kucuk diye bizi neden asagiliyorsunuz? Ben de sekste kendime güveniyorum. Kadinima kadinligini hissettirmek icin com seyi yaparim ve kendimden memnun etmeye calisirim kadinlari
04 Yorumla
Soran+1 yılHem vücutları kusursuz hem de yetenekleri. Sadece vücutla bu kadar etkilediklerini düşünmedin heralde?
Soran+1 yılİyi ne yapalım?
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılencrypted-tbn0.gstatic.com/images sins in ancak bu kadar siyahini bulabildim. Umarim ne demek istedigimi anlayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasil bir mide :(
91 Yorumla
Soran+1 yılBakirler her halta maydanoz olmak zorunda mı? Git evcilik oyna bu ne ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. öyle karılardan öyle erkek çıkar normal
iceriks.com/.../beyonce31f-4-i%C3%A7eriks.jpg60 YorumlaBen şuradan şöyle bir çıkarım yapıyorum. Daha önce iki siyahi ile birlikte olduysan demek ki adamlar memnun kalmadılar ki bir daha istemediler. Tabi onlar seks için doğmuş olabilirler ama senin için aynısını söyleyemeyiz demek ki :D
040 Yorumla
Soran+1 yılİki kere oldum demedim yalnız :)
Soran+1 yılBu özelliğimi türk tarafımdan almamışım demek ki :) türk insanları sekste kötü bu konuda haklısın
- +1 yıl
türk değilsen türkleri eleştirme. bizi yalnızca kendi ırkımız eleştirebilir. sana o hakkı vermeyiz. ben türk insanına istediğimi söylerim ama sen söylemezsin. bir daha da türk kızlarını aşağılama yalnızca türk erkekleri yapabilir bunu. yabancılardan on kata daha iyi türk kızları.
Soran+1 yılYarı türküm ve Türk kızlarını aşağılamadım, Türk erkekleri de kötü. İki tarafta kötü olunca birbirini geliştiremiyor zaten.
Soran+1 yılGenbilimcileri altüst ettin şu an . Annem Türk ve yarı türküm. Bu kadar milliyetçiysen kendi ırkını aşağılamamakla başla işe. Hakaret sana da dokununca hemen tırnaklarını çıkarıyorsun ama türklere ilk hakaret eden ben değildim hatırlatırım.
- +1 yıl
Ben en başından beri söylüyorum. bİz birbirimize istediğimizi söyleriz. bir türk kızı bunu söylemiş olsa ona böyle tepki göstermem. yabancılar bizim birbirimize söylediklerimizi bize söyleyemez bu kadar basit. türk erkeği türk kızına kezban der bir şeyler der türk kızı türk erkeğine abaza der bir şeyler der bunda sorun yok. ama bunları bir yabancı bize söyleyemez bu kadar basit. bizim dışımızdaysan bizim içimizden biri gibi davranma istediğim tek şey bu.
Soran+1 yılİçinde birbirine hakaret eden tek ırk olduğunuz için bu haldesiniz zaten bari bu saçmalığı savunma. Türk kızlarına acıdım cidden şu an , tek problemleri sizsiniz
Soran+1 yılYahu Türkiye'de büyüdüm ne bu dışlama istediği? Kafa yapınızı da saçmalıklarınızı da çok iyi biliyorum tatlım. O ülkede Kızlara nasıl psikolojik baskılar yaptığınızı bütün dünya görüyor bırak şu ırkçılığı artık.
Soran+1 yılEvet ve Türk olmamaktan gurur duyuyorum. Benim ülkemde insanlar kendi ırklarını, annelerini falan aşağılayacak kadar mantıksız ve anormal değil.
Soran+1 yılÇözemiyorsunuz. Çözemediğiniz için sürekli yabancılara hayranlık duyan erkekler görüyorum zaten :) İhtiyaç yok ama dilinizden düşürmüyorsunuz
- +1 yıl
dünyanın yarısını gezmiş biri olarak yine türkiye deyim anlatacak ya da hayranlık duyacak bir şeyim yok. bazen türk kızlarını kızdırmak için rusları anlatırım. bununda sebebi biz sevdiğimiz insanlar ile uğraşmayı ve kızdırmayı severiz hepsi bu. sende bunu anlayamıyorsun işte. yabancıların sorunu yüzeyselleşmeleri dışarıdan çok güzel görünürler ama içleri boştur.
Soran+1 yılRus takıntınız yüzünden türk kızlarını kendinizden nefret ettiriyorsunuz bu nasıl sevgi anlayışı? İlk okula giden çocuklar böyle şeyler yapıp da ters tepki bekler. Ayrıca ben sana yönelik değil çoğul konuştum. Sen yabancı diye dışlıyorsun ama ülkenin çoğu hayranlık duyuyor yani senin düşüncen önemsiz.
- +1 yıl
çoğunluğun bir şeyi söylemesi onun doğru olduğunu göstermez. biz genelde büyümeyiz hep çocuk olarak davranırız. bu da bizim huyumuz. neden önemsiyorsun ki hem sen türk olmaktan bile utanıyorsun. bizim aramızda durmaktan da utanmalısın bence. utandığın ırk ile sohbet ediyorsun onların bulunduğu sayfalarda bulunuyorsun ilginç.
Soran+1 yılSosyal deney diyelim :) anormalliklerinizi tespit ediyorum ve arkadaşlarımı türkiyenin asıl yüzü konusunda uyarıyorum ki sizin ülkenize gelip saldırıya falan uğramasınalar.
Soran+1 yılOrada türklerin elinde boşa harcanan antik kültür var.
- +1 yıl
bizim topraklarımızda olan her şey bize aittir. işte bundan bahsediyorum anlıyor musun? batılılar açgözlü. sürekli bir şeyler isterler. medeniyetten tek anladıkları şey sömürge, böl parçala yönet. biz bugüne kadar dedik mi osmanlı eserleri var şurada biz buraya müdahele etmeliyiz diye. işte sizin saygınız yok. buradaki yaşantıya saygınız yok. siz yalnızca kendinizi düşünürsünüz. o yüzden bizden uzakta olmanızı istiyorum yalnızca. bu ırkçılık değil. bu yalnızca kendini korumak. bu da her insanın ve ülkenin hakkı.
Soran+1 yılOrtasyadan durup dururken gelip bütün avrupanın düzenini bozan bir ırkın mensubusun ve batılılara mı aç gözlü diyorsun? Sizden önce orada roma ve antik yunan vardı, her şeylerini ellerinden aldınız bu ne yüzsüzlük? Osmanlı eserleri olan her yere girmek için kan döktünüz zaten açgüzlülüğünüzle? Avrupada osmanlı eserleri oluşmadan önce de Avrupalılar vardı. Biraz mantık.
- +1 yıl
kaybettiğiniz savaşlar... durup dururken gelmedik biz kuraklık nedeni ile yaşamak için göç ettik. senin de bildiğin gibi insanlığın birinci kuralı yaşama isteğidir. yaşamak istediğimiz için bizi suçlayamazsın. senin de bildiğin gibi üstün olan her zaman kazanır. avrupa dediğin kalelere yaşayan en ufak bir tehlikede tüm köylüleri dışarıda ölüme terk eden bir topluluktu. kalelerin sizi koruyamayacağını kimden öğrendiniz. bu kadar nasıl geliştiniz. sizi yendik ancak en azından dilinize , dininize saygı gösterdik. bunu inkar ediyorsan tüm tarihi inkar ediyorsun demektir. 500 yıl bir milletin dilini ve dinini değiştirmek için yeterli. ancak siz ne yaptınız güçlendiğinizde bir de onu düşün. sömürge imparatorluğu kurdunuz. bugün hala tunusta fasta çocuklar ilk önce fransızca öğrenmiyor mu? insanların elinden dilini alacak kadar acımasız değildik en azından. yalnızca toprağı aldık ve onları da oradan kovmadık. yalnızca eserler bıraktık ve vergi aldık. kim daha mantıksız davranmış vicdanına sor.
Soran+1 yılAvrupa kadınlarını zorla hareme almak, insanların çocuklarına el koyup savaşcı olarak yetiştirerek kendi ülkelerini katlettirmek saygı değildir. Bunlar da zorunluluk muydu?
Soran+1 yılKüçük çocukları çalmak diyorum :) Kendi ailelerine karşı savaştırmak diyorum :)
Soran+1 yılGaldyatörlüğün zaman dilimi ile osmanlının ki aynı mı bak bakalım. Osmanlı zamanında avrupada öyle bir şey yoktu, zamana göre değerlendir. Avrupalılar medenileştiği halde siz vahşete devam ettiniz.
- +1 yıl
zaman diliminden bahsetmiyoruz ki. sizin atalarınız ile bizim atalarımızdan bahsediyoruz. yani siz size göre ''medenileşmeden'' önce yaptıklarınızın sorumluluğunuzu almıyorsunuz çünkü medeni değildiniz. öyleyse biz de medeni değilsek o zaman diliminde sana göre bunun sorumluluğunu almayabiliriz.
Soran+1 yılBiz sorumluluğu alıyoruz tatlım. Sorun medeniyet çizgisinin gerisinde kalmanız. Diğer insanlar aydınlatırken siz canavarca kan akıtmaya devam ettiğiniz. Hem de yaşamak için değil, aracınızın dışına çıkarak islam için öldürmeye başladınız.
- +1 yıl
sorumluluğunuzu alıyorsanız bizden farkınız olmadığını anlaman gerekiyor. bizi suçlamak yerine kendi yaptıklarınıza yoğunlaşın. başkasını suçlamak kolaydır biraz da kendinizi suçlayın. elmas için altın için milyonlarca kişiyi sömürge de yaşamaya mahkum ettiniz öldürdünüz katlettiniz. bizim din için yaptığımızı siz para için yaptınız. şimdi paranız ile kendinize yeni bir tarih ve yeni bir vicdan satın alın ve dünyadaki en iyi ırk havasından kurtulun. biz barbarız tamam. tek yapmanız gereken ve sizden tek istenen barbarlardan uzak durmanız. ama bunu da yapamıyorsunuz çünkü siz başkalarının sırtından geçinen canlılarsınız.
Soran+1 yılÜlkedekilere söyle de bize özenmeyi bıraksınlar o zaman. Pragmatik tarih anlayışınız da çok bariz.
Soran+1 yılBal gibi de ilgilendiriyor ben sürekli bu sitede türklerin yabancı kızları objeleştirmesinden rahatsız oluyorum? Yarısı tanrıça yerine koyuyor yarısı seks objesi? Benim ırkım da bahsedilen gruba dahilse bal gibi ilgilendirir.
Soran+1 yılTürkiye'de büyüdüm ve toplumun kalan kısmını tanımaya çalışıyorum demiştim aslında. Ne zaman bir türkle konuşsam sürekli tekrarlama yapmak zorunda kalıyorum hafızanın coğrafyayla bağlantısı var heralde
Soran+1 yılAnlamayan sen olduğun için tekrarlıyorum. Globalleşme kısmını kaçırmışsın heralde. Türkleri mesleğim gereği tanımam gerekiyor ve tanıdıkça nefret ediyor olmam işimi daha az ciddiye almamı sağlamaz anladın mı?
- +1 yıl
senin anlamadığın nokta senin işin senin sorunların. nefret ediyorsan uzak durmayı seçebilirsin bu kadar basit. diyorsan ki uzak durmamam gerekiyor o da senin zorunluluğun. hayatında yaptığın tercihlerin sonuçlarına katlan. türkleri anlamak için türk ailelerini tanıman gerekiyor. yoksa bu sitede gördüklerinin sana bir faydası olmaz. neyse uzatmayalım iyi akşamlar. çok bile tartışma uzadı.
+1 yılPenis boyunun kusursuz olduğunu söylüyorsan sen aşmışsın zaten işi.
Bir söz vardır önemli olan boyu değil işlevi diye ;)14 Yorumla
Soran+1 yılAdamlarda hem işlev hem boy mükemmel olunca sizin gibiler de bu tarz laflarla kendini avutuyor işte :D
- +1 yıl
Bizim gibiler sizin gibilerle birlikte olmaktan zevk almazlar çünkü tad alınmayacak kıvama gelmişsinizdir. Bizim için gelecek önemlidir sonradan kullanılacak yerlerin sizdeki kullan at etkisini görmüşüzdür. O yüzden biz küçük severiz siz büyük.
- +1 yıl
@TheMecnun Patlamış mısır bir de kola getir kardeşim bana da sana zahmet
Sen aşmışsın bence.
https://i.imgur.com/Q45H7.jpg34 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda?
Soran+1 yılYani teknik olarak evet ama soruda sadece 2 deneyimden bahsetmişken bunu tahmin etmen ilginç :)
Cinsellik konusunda 652 cevap paylaştı. Size siyahi kardeşlerimizle hayırlı işler diliyoruz o zaman..
10 Yorumladünyanın geri kalanını da dene ondan sonra gel tartışalım ablası.
30 YorumlaAfrikalılar arasında bir çeşit insan var, hatta genetik çeşitlilik orada tüm beyaz ırktan fazla.
00 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. sen ancak rüya görmüşsündür. milletin psikolojisini bozma
00 Yorumla
+1 yılNereden biliyorsun iyi olduklarını? Altına mı yattın?
22 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne :)
- +1 yıl
Hiç korkmadın mı? Helal olsun, dalağına kadar almışsındır artık.
Cinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. git çikolata suyuna bandırılmış bir erkek bul da insanları meşgul etme
00 Yorumla
+1 yılbeyazlara da haksızlık etme bence hepsini görmedin ;)
00 Yorumla
+1 yılsen daha erkeğe denk gelmemişsin gibi me geliyor bir de beni görsen 1 haftada patlamış cuvala donerdin :)9
00 YorumlaSaçma soru. Bunu sen daha iyi bilmen lazım :) sormana gerek yoktu yani. Belli ki tadı damağında kalmış :)
00 Yorumla
+1 yılBenim asıl düşündügüm birbirimizi bu kadar sevmezken nasıl oluyorda gene birbirimizle evleniyoruz
00 Yorumla
+1 yılKaç Milletten Kaç Yüz Afedersiniz Düzeltiyorum Kaç Bin Kişiyle Yattınız da Bu Kanıya Vardınız? :)
00 YorumlaÜst kismim Osmanlı
Alt kismim Kenya
Bende ilgiden bunaldim01 Yorumlane alakası var.. adamların limuzini var ama park edemetikten sonra ne faydası var..
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar park edebiliyordu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu internet çıktı kadınlarda p*rno izlemeye başladı lanet olsun :))
00 YorumlaZenci olmakla beyaz olmanın arasında fark yok öyle bir olay yok neyin kafası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 santim malafat ben de olsa ben de deli gibi sevişiirim. hatta benim bir şey yapmama gerek yok sen yapacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılAdamda penis boyundan fazlası vardı. Seks için doğmuş resmen
Cevap sahibi+1 yılrenkten kaybediyor simsiyah ne o öyle.
Soran+1 yılŞekli düzgün ve tüysüz olunca kötü değil pek. Ben orta renkleri sevmiyorum. Beyaz ve siyah süper ama esmerler baya itici
Cevap sahibi+1 yılbeyaz olacak çok azınca baş kısmı mosmor kalıyor
Çok rahat söylüyorsun da çok rahat alabiliyormusun? Onu merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yıl3. Sekste çok rahat almaya başladım ilklerde doggy falan yaptık belki hepsini alamam diye
Sn benimle birlikte olmadığın için böyle soyluyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKlasik Türk egosu
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçücük penisleri bile içine almakta olan kızlar varken seni tebrik ediyorum. evet haklısın üstün ırk zenciler.
00 Yorumla
+1 yılYediğin önünde yemediğin arkanda
Mutluluklar sana50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yadıegamıyorum yapabılırsın ama herkea aynıda deıl zencıden ıyı olmadıgımı nerdeb bılıyorsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrospuya bak sikildiğiyle övünüyor mk D::DD: Keranedeki karılar sizden daha edepli l*n .
134 Yorumla
Soran+1 yılDindar bakirler çenesini kapatırsa sevineceğim
Cevap sahibi+1 yılehehe :D Orospuluk modernlik olmus.
Soran+1 yılBak, hayatında iki meme görmemiş tipsin belli ki, parçası olmadığın bir dünya hakkında yorum yapma tamam mı tatlım? Git bu sitede gezeceğine namaz falan kıl o kadar ahlaklıysan.
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla gördümde böyle kendını avutma bence millete hani böyle diyerek sen güzel birşey yapıyormusun gibi gösterme bnce :D Ama orospusun yani bunu inkar etme. Bılmıyorum para alıyonmu basit kadınsın yani.:D
Soran+1 yılFazlasıyla gördüysen sen de orospusun bu mantıkla? Ne zırvalıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBana dediğin gibi 20 cm girmiyor be canım haha :D
Soran+1 yılKadınları ezen bir türk erkeği daha. Uyanın artık, dünya bu kadın erkek ayrımını aştı canım çık mağaradan
Cevap sahibi+1 yılben ezmıyorum kmseyi madem bir b*k yiyiosn burada övüne övüne ne anlatıyorsun. :DOlmuşsunudr koca karı gibi genişssndr mk sana giren ne zewk ne bişey :D
Soran+1 yılBana giren yok diyerek erkek olduğun için seks yapmanın seni kaşar yapmayacağını ama beni yapacağını belirttin klasik cahil müslüman kafası
Cevap sahibi+1 yılTamam ben cahıl olayım ama senın o* oldugun gerçeğini değiştirmez :)
Soran+1 yılSenin de :)
Cevap sahibi+1 yılher giren kadın öyle olmuyor sen gibi mıllet eşiyle bişeyiyle yapıo onlara saygımız sonsuzda. Sen zencilerle yok şeyi böyle yok iyi s*kiyor senın kendıne saygın yok ben nıye saygı duyaym sana?
Soran+1 yılBana açık açık söyle bakir misin?
Cevap sahibi+1 yılBenımle kıyaslayarak mı kendıne pay cıkarcaksn? Mıllete göre yaşıyorsun sanırım. Bu kişinin kendıne saygısıyla ılgılı birşey sen yedıreblıyorsan bunu kendıne ne güzel.
Soran+1 yılKendime bakmadan başkalarına hakaret etmiyorum en azından? Özsaygıdan bahsediyorsun ama bakir değilsin nasıl saçmalık bu?
Cevap sahibi+1 yılSaçmalık falan değil bir erkekle kendını eşleştiriyorsn. Sen buna modernlık dıyorsun bana göre tam bir gerizekalı bır dusunuş biçimi. Bende orospuluk dıyorum cogu kısıde dıyor bunu. Emın ol senle seks yapanlar bılen ıclernden bunu dıyor ama kım bındıgı dalı keser ki?
Soran+1 yılBak benim yaşadığım ülkede kadın ve erkek arasında ayrımcılık yapılmıyor anladın mı? Erkekler her haltı yerken kadınlar evinde oturup kocasını beklemesi gereken "hediye paketleri" olarak görülmüyor. Kadınların değeri zar parçasıyla ölçülmüyor. Sekste aşırıya kaçınca kadın da erkek de kaşardır burada. Yine de insanlar düşüncelerini kendine saklar. Ve evet bu modernlik. Sadece kadınlarla namus bekçiliği yapan ayrımcı bir sistem yok burada.
Cevap sahibi+1 yılSenın yasadıgın ulke domuz gibidir emınım. Hayvanlardan farkı yok cinsel hayatın. Sen bugun zenciyle yattın yarın japonla almanla yatarsın.:D Yani hayvanlarda yapıyor bunu bulduguyla düzüşüyor. Senın hayvandan farkın ne? İstediğinle yat avrupada kıskanclık yok bişi yok yarın oburgun eşlerinizi çağırınz eş değiştirme partileri yaparsınz bunu sonu yok. Bugun zenciyle yatan böyle böyle diyen kadın yarın herseyı yapar o yüzden değersizsn benm ıcın bir anlık heves.
Soran+1 yılyahu bakir değilsin kapa çeneni artık. Avrupanın TEK farkı kadınları eşya yerine koymamaları. Sen de orada her haltı yiyorsun buradakilere hakaret ediyorsun bu nasıl bir zavallılık? Kadınların da libidosu var şunu öğrenin artık be
Cevap sahibi+1 yılya sus kime veriyorsan ver mk. Et çuvalısın baska birşey değil. Genel evdeki kadınlara daha cok saygı duyuyorm senden.
Soran+1 yılSöylediklerinin aynısı kadınları obje olarak görmeyen ülkelerin sınırları içinde senin için de geçerli tatlım :) Müslüman ülkelerinde istediğin kadar nefret edebilirsin kadınlardan, olayınız bu zaten :)
Cevap sahibi+1 yılHı hı canım bende seni seviyorum bunlarla kandır kendini bakalım neryee kadar gidiceksn onun altından baskasının altına :D
Soran+1 yılBen kandırmıyorum. İnsan haklarının uygulandığı gelişmiş bir ülkede yaşıyorum ve burada böyle tatlım. Siz müslimler de ikiyüzlülüğe devam edin. Yakında savaşınız da çıkacak kendi çöplüğünüzde boğulacaksınız zaten. Dünya böyle virüslerden aranıyor.
Cevap sahibi+1 yılHaha domuz yiye yiye domuz gibi davranıyorsun :D Sen gerçi domuzun şeyinide yesen ifla olmazsın. bir b*k yiyemezsnz siz. Domuz pisliği seni orospulukdan dine getirdn hemen olayı :D
Soran+1 yılDine değil kültüre getirdim. Kadınlardan nefret eden bir kültürünüz var daha ne olsun? Dine getirseydin ilk işim sana kendi dinini öğretmek olurdu zira belli ki hiçbir şey bilmiyorsun.
Cevap sahibi+1 yılSenın gibi ne yediği belli olmayan bir insandan öğrencek birşeyim yok benim. En iyi bildiğin şeyi yap sus ve yalamaya devam et :)
Soran+1 yılSenim dinini senden iyi bildiğime göre öğrenecek çok şeyin var :)
Cevap sahibi+1 yılof of :D Yani kendı haklı cıkarmak ıcın öyle yerlere gidiyorsnki gülüyorm sana :D Olmuyor olmuyor sen bır hayat kadınısın baska birşey değil :D
Soran+1 yılİslama göre senin benden farkın yok. Mantık çerçevesinde de de din çerçevesinde de benden farklı değilsin. Kadını evcil hayvana çeviren ortadoğu kültürü seni haklı çıkarır sadece. Din veya mantık değil. Ben açıklamalarla konuşurken senin hep asılsız hakaretlere başvurman da bunun göstergesi. Bu Söylediklerimin içinden en alakasız cümleyi bulup kalanını görmezden geleceğine de eminim zira senin gibiler benim kalemim olamaz. Kendini haklı cümlelerle savunman imkansız.
Cevap sahibi+1 yılişine gelince islam olduk hayırdır? Sen hakat şeytansın he :D Senin zencide kesmez sana afrikadan bir kabile lazım :D
Soran+1 yılMüslüman falan değilim, sana dayanıklı açıklamalar yapıyorum ancak sen onu yapmaktan bile acizsin :)
Cevap sahibi+1 yıltamam balım sen yemeye devam boşver al alabildiğine :D Fazlada zencilerle takılma iyice laçka olursun zaten kabak çekirdeği gibi açılmıssndr neyse :D
Soran+1 yılBak hala aynı şeyi yapıyorsun. Seksin erkeklere serbest kadınlara yasak olduğunu iddia ettin ama istediğim minicik basit açıklamayı yapamadın. Kimin haklı olduğu ortada.
Cevap sahibi+1 yılhıhı
Gizli Üye(36-45)+1 yıltadı damagında ( baska damak tabı ) kalmıs sanki :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHem de nasıl
Cevap sahibi+1 yılsen memnun kaldın ıse sorun yok. yok sole yok bole dıyenlerı bosver... :)
+1 yılHayata +13cm önde başlıyorlar.
20 Yorumla
+1 yılŞanslı seni
50 Yorumla
+1 yılsen hangi renksin ki :D
014 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz
- +1 yıl
ya abicim siyahı nerde buldunda beyazla karıştırdın o izlediğin beşiktaş maçıı olmasın :D
Soran+1 yılTürkiye'de yaşamıyorum değişim programıyla amerikadan gelmişti sonuncu :)
- +1 yıl
türkçen gayet iyiymiş ama bence penis ırkçılığı yapmamalısın :D
Soran+1 yılTürkçem iyi çünkü Türkiye'de büyüdüm. Irkçılık yapmak zorundayım ne yazık ki saçma sapan şeyler yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
ne tarz bir saçma sapanlık olabilir ki?
Soran+1 yılStandart belirlemek zorundayım önüme gelenle nasıl yatacağım? Çekici gelmesi lazım bir kere
- +1 yıl
yani aşk duygu en azından sevgi bunlar onemsiz ama penis siyahsa okey hersey olemi?
Soran+1 yılSevgisaçmalığını aramayı bırakalı uzun zaman oldu ben yüzeysel ilişkilerden bahsediyorum
- +1 yıl
ben ole ilişki türlerini pek bilmiorum yüzeysel ya da derinsel vs vs vs
Soran+1 yılDuygusuz yani. Sadece seks amaçlı.
- +1 yıl
hangi ülkede yaşıodun :D
Soran+1 yılBelçika
- +1 yıl
çok uzakmışşıın. p
Gizli Üye(36-45)+1 yılhastir kasarli trol...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende beyaz zenciyim. benle de dener misin sex?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır çevremdekiler yeterli
Cevap sahibi+1 yılbir yolu vardır mutlaka?
kompleks yapamam
heriflere allah bonkör davranmış10 Yorumlaİşlevde rakip tanımam ;p
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldünyanın geri kalanıyla yattın mı ki biliyorsun?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamlarda #AletEdavat yerinde abi...
06 Yorumla
Soran+1 yılHem de nasıl...
Cevap sahibi+1 yılHepsini alabildin mi gerçekçi ol...
Soran+1 yılBaşlarda zorlandım tabi ama ona uygun pozisyonlar yaptık hep. üçüncüde aldım hepsini :D
Cevap sahibi+1 yılNefessiz kalmışındır haa :O kaç santim ki?
Soran+1 yıl20-23 arası bir şeydi yeterince esnediğim için pek zor olmadı
Cevap sahibi+1 yılBakire değilsinizdir çünkü o kadar şeyi ilk ilişkide alamazdınız içinize... İnanın şu K. S. de 10.000 Erkek varsa 9.999 tanesinde 23 cm yoktur
20-23 cm de inanın evlendiğimizde hiç afedersiniz penis görmemiş körpe hatunlar için fazla büyük olur ilişkiye tgirilmez :S İdeali 15 santim civarıdır ;) Arkadaşım vardı sadece arkadaş hatun onla bunla yatıyor ama iyi birisi ve bana anlatıyor ya şunun ki kısa bu uzun diye :D Dedim benim 25 santimliği görsen dedim ayağı takıldı ohaa diye valla 25 santimse isterim seni diyo :D Hani çok ilişkiye girenlere büyük daha hoşunuza gidiyor ;) dedim tamam bak 25 çıkmazsa kopartırım deyince yan çizdim ahaha :D
midem bulandı a. k ya
20 Yorumla
+1 yılAlışın kuvvetli demekki :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle haklısın nerede birlikte olmuştunuz
10 Yorumlakac cm kız cok hosuna gıtmıs bellıkı :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl20-23 vardı nasıl hoşuma gitmesin :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılvücutla seksin ne alakası var?
017 Yorumla
Soran+1 yılŞahin K gibi adam seksi mi olur allah aşkına çok ilgisi var
Cevap sahibi+1 yılseksilikle seksin ne alakası var diyorum birtek zenciler seksi olmuyor ayrıca esmerler daha seksi
Soran+1 yılSen esmer erkekleri seksi buluyorsan senin tercihin. Bence itici. Kıllı olma ihtimalleri daha yüksek, midem bulanıyor. Ya beyaz ya da zenci olsun arada kalmak ne.
Cevap sahibi+1 yılulen ne kılı ben sana arap demiyorum latinler gibi esmer :D çünkü zenciler kapkara oluyo soba borusunun içi gibi o yüzden onları pek seksi bulmuyorum kız erkek farketmez esmerler ise latinler özellikle zenci kadar kapkara olmadıkları ve esmer oldukları için en iyi ten rengi :D zenciden kastın beyonce gibilerse onlar yarı zenci onlarda dediğimi kapsıyo
Soran+1 yılLatin, italyan farketmiyor benim için. Ayrıca ortadoğu kadar olmasa da onlar da tüylü ve kaba kültürleri gereği. En iyisi İskandinavlar, african-americanlar ve siyah-beyaz melezleri
Cevap sahibi+1 yılvalla davranışlarını bilmem sen dünya turu yapıp her limanda bir bebek bıraktın heralde hepsini biliyon :D
Soran+1 yılYaşadığım ülkede hepsi var
Cevap sahibi+1 yılHangi ülkeymiş orası
Soran+1 yılBelçika
Cevap sahibi+1 yılsana birşey sorucam ismin ne?
Soran+1 yılTomris
Cevap sahibi+1 yılOrada yaşam rahatmı maaşlar falan yani erasmus için gelmeyi düşünüyorm oraya. türk var ordada baya çünkü pek sıkıntıda olmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılGayet rahat benim için maaş konusunda pek bilgim yok ama, ilgili sayılamam. Erasmus için Türk olmayan yerleri tercih etmeni öneririm ama.
Cevap sahibi+1 yılniye öyle dedin?
Soran+1 yılSonuçta kendini geliştirmen gerekiyor amaç bu değil mi? Çevrende türk olursa onlarla türkçe konuşacaksın, Türk kültüründen uzaklaşamayacaksın ve bu yüzden gittiğin yeri tam anlamıyla deneyimleyemeyeceksin.
Cevap sahibi+1 yılama ebür türlüde hiç bilmediğin bir yerde yalnız başına daha zor sonucta orada yaşayacaksın elbet öğreneceksin orayı :D
Soran+1 yılHiç bilmediğin yere gitmek çok daha iyi inan bana. Bu konuda cesur olmazsan hayatın çok sıkıcı geçer.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözün dışardaysa yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi ırka mensupsun
dinin ne04 Yorumla
Soran+1 yılYarı belçikalı yarı türküm budizm
Cevap sahibi+1 yılgerçekten budist misin?
budizm i niye tercih ettin
Soran+1 yılEn barışçıl din o. İnsanlara insan olduğu için değer veriyor. Dinlerini yaymak için kimseyi öldürmüyorlar, diğer dindekilere hakaret etmiyorlar. Tek yapılan her şeyi sevmek.
Cevap sahibi+1 yıltebrik ederim
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıltüm zenciler senin olsun
00 Yorumla
+1 yılÇokmu yaptın nerden biliyorsun
00 YorumlaBenimle olmadan yorum yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZenci erkekler penisi süper :D
00 YorumlaRuyanda mi gordun
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama bundan sonra özledikçe görürüm artık
Soran+1 yılOf bu ne kıskançlık ya çocuk gibisiniz
Soran+1 yılEminim vardır :D 14 yaşındaki bebeler gibi alakasız durumlarda laf sokmaya çalışma bit daha tamam mı :D
Soran+1 yılEşekli cümlende gördük çok güzel saçmaladın
Soran+1 yıl2 yorum önce olunca doğal tabi herkes senin gibi balık hafızalı olmayabilir. Bu yaşta çocuk gibi davranmayı kesmelisin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bizi görnedin daha ondan öyle gelir...
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. tercih meselesi
00 YorumlaRüyanda mı oldu bu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılyav he he
00 Yorumla Cinsellik konusunda 325 cevap paylaştı. Ee biz ne yapalım :)
10 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. raplar daha iyi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne