Cinsel ilişki sırasında karşınızdakini kişiden duyduğunuzda sizi etkileyip yükselten sözler var mı? Sizin partnerinizin kulağına fısıldadığınız ya da haykırdığınız sözler var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinsel ilişki sırasında karşınızdakini kişiden duyduğunuzda sizi etkileyip yükselten sözler var mı? Sizin partnerinizin kulağına fısıldadığınız ya da haykırdığınız sözler var mı?
Stesefik bir şekilde şunlar şunlar olsun diyemem. Benim için tamamen anın büyüsü ile alakal bir şey. Genel olarak performansım ya da sahip olduğum uzuvlar ile alakalı övgüler almak hoşuma gider. Bu bütün olarak kadınlarından hoşuna gider. Kırbaç etkisi yapar.
Bu çok yanlış anlaşılan ve seksologlarla pisikologların arasında büyük fikir ayrılıklarına yol açan bir konu. Bu tip konuşmalara ihtiyacım olmuyor pek, peki kullanıyormuyum evet. yeri ve zamanını dikkatli seçerek. Ama, "aşkım" kelimesiyle ".. rospu" kelimesinin yan yana olmasının gerçek anlamda çok kötü olması gibi, bunun da sınırları var ve size tavsiyem, kesinlikle aşmayın bunu. Yasak ilişkinin bile böyle bir limiti olmalı. Tabi ruhunuzu "karanlığa" kaptırmak istemiyorsanız.
Zevk vermezseniz, zevk alamazsınız ve tatmin olamazsınız birinci kural bu. O kadar çok yapılabilecek şey var ki, onları keşfetmeye çalışın. Örneğin, ilişkiden sonra beraber duş alıp (orada da rahat durmadık tabi) yemek yemiştik, sevgilim bulaşık az olduğu için yardımımı kabul etmeyip kendisi yıkamaya başladı. Yaklaşıp boynu öpüp dilimle uyarır ve vücudunu okşarken kulağına "sen bana aldırma ama, birazdan seni öyle bir.. keceğimki, seninle işim bittiğinde ayaklarının üzerinde duramayacağına söz veriyorum" demiştim. Onu tanımaya çalışın ve çok fırsatınız oluyor bu konuda kaçırmayın. Masaj yapın ve erotik hale getirin heyecanlandırın, sınıra getirin defalarca bitirmeyin. Oral yapmayı, elinizi, parmaklarınızı kullanmayı öğrenin, her şey gir-çık değil p*rno gibi. Duygusuz olmayın. Bunlar sadece bir kaç örnek. Artı bir detay, "dirt talk" iki orgazm arasında başta ve sonda en çok etkisini gösterir. Çok kullanıp alıştırmayın, aşırıya kaçmayın. Bu arada sonu ne oldu diye merak edenlere, sözümü tuttum, çünkü biliyorum ki onun aldığı zevk ve tatmin bana da dönecek...
Soft sözlerle başlarım, çok güzelsin seni seviyorum derim, kadinda beğenilme ve duygusallık arttıkça cinsel hazzın arttığı malum ama bunu derken laf olsun diye demem hissettiğim için söylerim. İçinin ıslaklığı ve sıcaklığının fazla olduğunu belirtirim. İleri safhalarda normalde zamanda kufur olabilecek ifsldeleri kullanmaya başlarim, mina k. ydum, s. iyorum seni gibi. Kadin erkeğin o. pusu ve erkek de kadinin s. cisidir bunu açıkça ifade ederim. Söylediklerimden önce ben etkilenir sonra da onun etkilendiğini görmek beni daha da azdirir. Net komutlar veririm. Dön, yat, domal, der sonra takdir ederim harikasın çok iyisin derim. Sürekli seks yaptığım biri ise ufaktan fantezilere başlarım.
Çok azdiriyorsun beni. En masum ve yazılabilecek bu geldi aklıma
çok masum olmuş bu da
Cevap
36Cevap
"Vur aşkım, daha sert yap"... "Aşkım beni başkasına da s.. iktir", "ağzıma boşal", ".. mımı yala"... "seni bağlayıp gözünün önünde bir kadınla sevişmek istiyorum"
Ya sen? Dirty talk sınırın var mı? "Sevişirken şunu dersem erkeğim ne düşünür hakkımda?" kaygısı taşır mısın?
2. cümlen tuhafmış
Konuşurken sınır olmasın... Eyleme dökülmesi farklı konu.
Beni arkamdan yatağa çivile lafı etkileyici olabiliyor
Sonunda soruyla alakalı bir cevap geldi. Teşekkürler.
Ahahah, evet yorumları okuyunca, ülkece sekste neden bu halde olduğumuzu görüyorum.
Erkekler işi yanlış anlıyor, kadınlarda "erkekler ne kadar abaza" diyip cehaletini erkekleri hedef göstererek gizliyor
Buraya yazsam bütün fenomenliklerimi alırlar. Bende kalsın sevdiğim küfürler.
O kapak fotoğrafınla almıyorlarsa buraya sansürlü yazdığında da alacaklarını sanmıyorum.
Kapakta sorun yok 😇
bir daha
daha sert
canım acıyor
oradan olmaz
harikasın
durma
geliyorum
içimi doldurdun
çok kalın
hiç burama değmemişti
içimde sanki sopa var
sonuncuya aklıma geldikçe 2-3 gün gülebilirim 🤣
bende bir ne oluyor demiştim : )
Mik morospunu hadi sahibim daha sert canimi yak acima morospuna gibi gibi 🙂
yaratıcı
Renk ve heyecan katmak için cinsellikte yaratici olmak şart.
Tüm gücün bu mu ben de seni erkek sanmıştım. Parçala beni şerefsiz hadi daha hızlı becer beni...
Harikasın bebeğim beni çok mutlu ediyorsun. Senin erkeğin olduğum için çok şanslıyım. Immmm ohhhh
eski bir çamaşır makinemiz var o aşırı yükseliyor beni
Hissedip sevdiğim kadına söyleyeceğim sözleri burada özelimi dagıtmak gibi olur düşüncesi var bende bence bazı cümleler anı yaşarken söylenmeli hisle
seni seviyorum erkeğim veya seni içimde istiyorum erkeğim
Annemi anmıştı o an bana birşeyler oldu. Ateş söndü gündüz karanlığa boğuldu amcaoğlu gibi oturduk 😂😂
Seks sırasın da konuşmuyoruz. Los ışıklı bi ortam ve nefes sesleri yeter.
Durma devam et
Daha sert daha sert çığlık atmasi
Hadi küfür et bana demesi
Yırt , parçala seninim artik demesi vs.
Kesinlikle alttan sertçe vururken argo.. ;)
ne gibi
amacımı anlayan biri çıktı sjsjsjj
keşke erken bitmeseydi biraz daha uzun olsaydı canım
Eveeett çok güzel bayılıyorum buna sakın durma pompla dibine kadar s.. kk
Kız arkadaşımin s*k beni demesi beni yükseltiyor sevişirken. Onunda daha küfürlü iltifatlar hoşuna gidiyor.
s**k o**punu daha sert s**k parçala doyur beni ya**ğına gibi gibi
özellikle minik fa*işenim demesi beni uçurur
söyleyen çok kilolu bir kadın değilse sorun yok
hahaha tercihen minyon sevdiğim için öyle olmuyor canım.
Erkeğim
inanmam
Tek kelime olarak sordun ama Erkeğim... Devamını da yazayım mı cümle olarak yani etkileyen çok ateşli cümleler var
@ÇılgınHatunnn62
Devamınıda yaz
Özeline yazarım
Okumaya geldim :)
Yok öyle şeyler sanırım ya
buraya yazacak hiç bir şeyinin olmadığını yazmaya geldin sanırım
Hemşire misin sen ya
Daha sert demesi beni çıldırtır
Dirty talk ise küfür tabii severim ama yazamam ki silinir 😅😅
"Beni masaya yatır s. k" Saçma gelebilir ama masada yapmak zaafım beni yükseltir
Ayy utandım 🙊
gizli profille mi?
Ne bileyim küfürlü biraz
tüüüüü terbiyesiz, hem de erkek adama bu söylenir mi 🤣
Hiç sevmediğim şeyler
Hiç benim hoşuma gidecek cümleler kurmadı
Kulağına o an ne istediğini söylerim.
Sert küfürlü severim
inlemesi ve kıvranması
Yazarsam -7 puan alırım
Çak bana aşkım demesi
E be ayvan kırcan mı belimi bea.
Ağzıma boşal demişti çok tahrik olmuştum
Bosladin mi ağıza
@Tahrik_edici yok
O senin Nerene boşaldı peki
Isıririm demesi
Kulağa fisildanan 18 cümleler yükseltir
Var, bana akp deyin🤣🤣🤣
İlla ki oluyor
insanlar gerçekten tuhaf ya. Yazacak bir şeyiniz yoksa yazmak için zorlamayın komik oluyor
Yazacak birşeyimiz olmadığından değil yazmak istemedim genel bir cümle kurdum olay bu kadar net. Ayrıca yazsak bu seferde sapık oluruz. Neyse yorumumu geri alıyorum hanımefendi rahatsızlık verdim.
bacım
Ya bu değildi yorumum düzeltmiş KS küfürlü bir şey yazmıştım 😅😅
Yoktır
laf olsun torba dolsun
Yok olsa söylerim
Kalkışa hazırmısın olabilir😂
Ayıp şeyler ☺️
Argo ve küfür
hadi ya?
"Ne kadar tepkilisiniz - Çok tepkiliyim - Ne kadar? Çok"
Küfürleri buraya mı yazayım 😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?