Cinsel Yaşam Erkekler aşağıdakilerden hangi göğüs tarzını favori görür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cinsel organ olmadığı halde çekici geliyor mu size Büyük Orta Kücük Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Karınızın memeleri büyük ve dolgun olsaydı kıskanır mıydınız Erkekler aşağıdakilerden hangi göğüs tarzını favori görür? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Büyük orta küçük denmez. B cup veya C cup güzeldir benim için 0 0 Yorumla
Kurtkitap Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Benim büyük ama ilerde belki küçültmeyi düşünebilirim 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Benimki de büyük kıyafet seçiminde zorlanıyorum Yorumla Kurtkitap +1 yıl Kesinlikle Yorumla yanlizkurt68 +1 yıl Kaç bedenki Yorumla
RainbowRebelRose Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl OrtaBenimki o resimden çok az daha büyük. Öyle yaptırdım.#RainbowRebelRose 2 9 Yorumla Konstantiniyeee +1 yıl Slikonnmu yaptirdiniz? Yorumla RainbowRebelRose +1 yıl @Konstantiniyeee Evet Yorumla Konstantiniyeee +1 yıl Ne kadar tuttu maliyeti Yorumla RainbowRebelRose +1 yıl @Konstantiniyeee 2 yıl oldu, 65 bin Yorumla Konstantiniyeee +1 yıl Oooowwww şaka dimi peki hic yani yaptirdikdan snra baska seyler ciktimi enfeksiyondur ne bilym hastalikdir felan Yorumla RainbowRebelRose +1 yıl @Konstantiniyeee Hayır çıkmadı. Yorumla Konstantiniyeee +1 yıl Anladm nerd yaptirdinz ist misiniz Yorumla RainbowRebelRose +1 yıl @Konstantiniyeee İstanbul'da yaptırdım. Nerede yaptırdığımı paylaşmak istemem. Özel kişisel bilgi. Yorumla Konstantiniyeee +1 yıl Ben sevgilimde gotrym nie paylasmayasainiz ki mesj atin istersenz sizin onlarn ne ilgidi var Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Küçüğü gitmiş hiç yok olanı koymuşsun. Küçük bu değil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım ki ahahshs Yorumla Bravissimo +1 yıl Ahahha Yorumla
bendehiçbilmiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl 1 frikik olarak güzel durabilir ama aslında itici 2 güzel 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. orta iyidir büyük olunca da kadında sırt ağrısı falan yapıyormuş 0 0 Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl buyuk veya orta cok ılgımı cekersenınkıler nasıl 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadın dediğin büyük memeli olur Küçük memeli kadınlar hindistana gitsin 0 0 Yorumla
cesuradam18cm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Orta boy meme daha seksi geliyor bana.Aşırı küçük erkek gibi aşırı büyük de çıplakken sarkık duruyor itici yani 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Hem büyük hemde dikse diklik sadece boyutla alakalı değil genetik de olabilir Yorumla cesuradam18cm +1 yıl yer çekimi var yani büyük meme ne kadar dik olabilir?boy ve kilonu söyler misin? Yorumla Soran +1 yıl Düzenli sütyen giyilirse meme onun şeklini alır Yorumla cesuradam18cm +1 yıl ölçü kaç ölçü? Yorumla Soran +1 yıl C Yorumla cesuradam18cm +1 yıl C çok büyük değil ki ideal olması gereken yani85 mi 90 mı? Yorumla Soran +1 yıl Sayılar sırt ölçüsü harfler ise boyutu belirler Yorumla cesuradam18cm +1 yıl gayet iyi biliyorum hayatım sen boy ve kilonu söylesen ben tahmin edecektim zaten Yorumla Soran +1 yıl A küçük b orta c büyük d ve e ise kocaman olur ama bu d ve e sadece aşırı kilolu insanlarda olur normal kilolarda bir kız anca cye kadar cıkar Yorumla Soran +1 yıl 163 63 ama fitim Yorumla cesuradam18cm +1 yıl 163-63 nasıl fit dolgunsun işte kalça kaç cm?basen de var gibi içime doğdu Yorumla Soran +1 yıl Fit derken insanlar kilomu söyleyince şaşırıyor göstermiyorsun diyorlar spor ve kiloyu orantılı aldığım için Yorumla Soran +1 yıl Kalça 103 Yorumla cesuradam18cm +1 yıl basen var mı onu demedin? Yorumla cesuradam18cm +1 yıl oha 🥵🥵😍😍 tam da hayal ettiğim gibi sen vip kul olabilir misin ya? Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca kız arkadaslarımda kücük olup sarkık olanınıda gördüm %80 genetik bu işler Yorumla cesuradam18cm +1 yıl kullanıcı adımdaki boyut nasıl sence? Yorumla Soran +1 yıl Uzunluk değil kalınlık önemli Yorumla cesuradam18cm +1 yıl kağıt havlu rulosuna sığmıyor foto bile var kanıt olarak Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim m3s4jlara baksana Yorumla
dokunmakgerek Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Seks esnasında göğüslerin sallanma detayı çok iyi. O yüzden büyük göğüs. 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. küçük ve orta severim 3 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl inş seninki ilkine benziyodur fkfkfl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslında öyle🫢 Yorumla ax2akrep +1 yıl acil özele gel föflf Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. En son küçük olan hepsini agzıma sıgdırabilirim 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Orta ya herşeyin ortası karar dır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O da cinsel organ. 1 5 Yorumla SORcevapMAN +1 yıl Akıllıca tebrik ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Cinsle organ üreme organı demek memenin asıl görevi emzirme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır, sadece üreme organı cinsel organ sayılmıyor. Yorumla Soran +1 yıl Aşkım internetten bak istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnternette bazı kaynaklar cinsel organ olduğunu söylüyor. Yorumla
Waiola Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Dolgun olmalı. 4 1 Yorumla Alıcanguney +1 yıl Öyle 👍👍 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Büyük ve orta. 0 0 Yorumla
yanlizkurt68 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Büyük favorimdir benim ne emilir ama şimdi onlar 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. büyük tabiki <3 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Birinci 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Küçük ve orta 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 3. Olan güzel ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Büyük orta küçük denmez. B cup veya C cup güzeldir benim için
Benim büyük ama ilerde belki küçültmeyi düşünebilirim
Benimki de büyük kıyafet seçiminde zorlanıyorum
Kesinlikle
Kaç bedenki
Orta
Benimki o resimden çok az daha büyük. Öyle yaptırdım.
#RainbowRebelRose
Slikonnmu yaptirdiniz?
@Konstantiniyeee Evet
Ne kadar tuttu maliyeti
@Konstantiniyeee 2 yıl oldu, 65 bin
Oooowwww şaka dimi peki hic yani yaptirdikdan snra baska seyler ciktimi enfeksiyondur ne bilym hastalikdir felan
@Konstantiniyeee Hayır çıkmadı.
Anladm nerd yaptirdinz ist misiniz
@Konstantiniyeee İstanbul'da yaptırdım. Nerede yaptırdığımı paylaşmak istemem. Özel kişisel bilgi.
Ben sevgilimde gotrym nie paylasmayasainiz ki mesj atin istersenz sizin onlarn ne ilgidi var
Küçüğü gitmiş hiç yok olanı koymuşsun. Küçük bu değil.
Bulamadım ki ahahshs
Ahahha
1 frikik olarak güzel durabilir ama aslında itici 2 güzel
orta iyidir büyük olunca da kadında sırt ağrısı falan yapıyormuş
buyuk veya orta cok ılgımı ceker
senınkıler nasıl
Kadın dediğin büyük memeli olur
Küçük memeli kadınlar hindistana gitsin
Orta boy meme daha seksi geliyor bana.
Aşırı küçük erkek gibi aşırı büyük de çıplakken sarkık duruyor itici yani
Hem büyük hemde dikse diklik sadece boyutla alakalı değil genetik de olabilir
yer çekimi var yani büyük meme ne kadar dik olabilir?
boy ve kilonu söyler misin?
Düzenli sütyen giyilirse meme onun şeklini alır
ölçü kaç ölçü?
C
C çok büyük değil ki ideal olması gereken yani
85 mi 90 mı?
Sayılar sırt ölçüsü harfler ise boyutu belirler
gayet iyi biliyorum hayatım
sen boy ve kilonu söylesen ben tahmin edecektim zaten
A küçük b orta c büyük d ve e ise kocaman olur ama bu d ve e sadece aşırı kilolu insanlarda olur normal kilolarda bir kız anca cye kadar cıkar
163 63 ama fitim
163-63 nasıl fit dolgunsun işte kalça kaç cm?
basen de var gibi içime doğdu
Fit derken insanlar kilomu söyleyince şaşırıyor göstermiyorsun diyorlar spor ve kiloyu orantılı aldığım için
Kalça 103
basen var mı onu demedin?
oha 🥵🥵😍😍 tam da hayal ettiğim gibi
sen vip kul olabilir misin ya?
Var
Ayrıca kız arkadaslarımda kücük olup sarkık olanınıda gördüm %80 genetik bu işler
kullanıcı adımdaki boyut nasıl sence?
Uzunluk değil kalınlık önemli
kağıt havlu rulosuna sığmıyor foto bile var kanıt olarak
Merak ettim m3s4jlara baksana
Seks esnasında göğüslerin sallanma detayı çok iyi. O yüzden büyük göğüs.
küçük ve orta severim
Umut ediyorum ki senınki 1. Gibidir dşfkfşf😅
inş seninki ilkine benziyodur fkfkfl
Aslında öyle🫢
acil özele gel föflf
En son küçük olan hepsini agzıma sıgdırabilirim
Orta ya herşeyin ortası karar dır
O da cinsel organ.
Akıllıca tebrik ediyorum
Cinsle organ üreme organı demek memenin asıl görevi emzirme
Hayır, sadece üreme organı cinsel organ sayılmıyor.
Aşkım internetten bak istersen
İnternette bazı kaynaklar cinsel organ olduğunu söylüyor.
Elime tam otursun yeter gerisini ben hallederim
Avucuma sığması yeterli
Dolgun olmalı.
Öyle 👍👍
Büyük ve orta.
Küçük ve orta
Büyük favorimdir benim ne emilir ama şimdi onlar
büyük tabiki <3
Birinci
Büyük memeli kız varsa ona taparım
orta en güzeli
ortadakida tam degiller