Cinsel Yaşam Erkekler hangi göğüsler sizin için ideal? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bence çoğunuz büyük olanları seçecek. Benimki 3 gibi maalesef 😔 Erkekler hangi göğüsler sizin için ideal? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 4 ve 5 güzel.8 gibisini sevenler direkt inek seçsin WCSMDHDDN 8 1 Yorumla onurgulmez1907 +1 yıl Güzel yorumdu benm de dusuncem 6 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benimki 8 ciddiyim ve bazen kocamı döverken bile kullanabiliyorum. tutuyorum mememin ucundan kafasına kafasına patlatıyorum 4 8 Yorumla Ercan3737 +1 yıl Guzelmis tasimasi zor olmali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ucundan tutmak istermisiniz ercan bey. yardımcı olacak birilerini arıyordum şu aralar Yorumla Ercan3737 +1 yıl Yanlız buna eminmisin ben ucundan tutmakla yetinmeye bilirim bu konuda sanirim yardımcı ola bilirim gel ozele Yorumla Cevap sahibi +1 yıl isterseniz aşağılara da inebilirsiniz , buna çok ihtiyacım var Yorumla Ercan3737 +1 yıl burada olmaz olan var olmayan var :)) ozele gel mesaj at Yorumla Ercan3737 +1 yıl Bu konulari burada ulu orta yerde konusmayi sevmiyorum mesaj at Yorumla AirCraftMen +1 yıl 8 baya büyükmüş kucakta taşımak gerek 😁 ucundan tut çek bırak stres topu gibi sıkılınca üstüne yat falan Yorumla bursa_zafer +1 yıl Ne somurulur dille uclarinda daire cizilir varya offg Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Meme meme meme meme dediğin küçük olacak böyle Ela Hoca Gelecek aklına girecek böyle küçük memelere emeceksin Of çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. 5 ve 6 harika.Eğer bulursam 6 numara gibi göğüsleri olan bi kız , başka ne isterim ki 😊 0 0 Yorumla
sananelazimsa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Büyükler sarkıyo küçüjler dik duruyor dik dolgun acuma sığan daha iyi 1 0 Yorumla
junchao Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Sevdiğim insanı memelerine göre seçmem... 0 0 Yorumla
AirCraftMen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl 3 gibi mi? Benim elime geçse yakın zamanda 5 gibi olur 😁 0 0 Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çok şanslısın ya ne güzel, ona neler yapılırdı biliyor musun 😅 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. 1-2-3-4 çok iyiymiş tam benim istediğim gibi küçük 5 den sonrası biraz biraz gözüme batıyor 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Küçük olmasın da şekli çok önemli değil büyük doyurucu olsun yeter ama çok da sarkmış olursa sevmem 0 0 Yorumla
JigolataMasörSedat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl küçükmüş doğal yoldan büyütmek istersen kür tarifi ve yöntem verebilirim 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hiç üzülme 3,4,5 bana göre en ideali. Göğüs büyüklüğü değil ne kadar estetik durduğu önemli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl + 1, 2, 3, 4, 5. Sen nasıl göğüslere sahip olmak isterdin? 3 demişsin. İyi işte. 0 0 Yorumla
kayipzamanrihtimi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Büyük meme sevmem neden sevilir anlamam 3-4 ideal 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 1-2-3-4-5-6-7 göğüsleri seviyorum ben de 1 1 Yorumla thesilenttt35 +1 yıl 1 ve 2 çok ufak değil mi Yorumla
Ercan3737 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 3ve 4 ideal ele avuca sigmali göğüs dedin 1 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. En güzel 5 bence 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1 den 6 ya kadar bana uyar 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. 5 ve 6 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 5 Numarayi bana paket yapin lütfen 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Arasına sıkıştırabildiğim bütün göğüsler güzel 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ben küçük seviyorum 0 0 Yorumla
Şansı-şanzuman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl 5-6-7 bunlar iyi 1 1 Yorumla Şansı-şanzuman +1 yıl 8 tehlikelidirhttps://youtu.be/zi1JnjXtOZk Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. 5 veya 6 çok iyi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 4-5 iyi 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 5 ve 6 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1234 e kadar olan 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 8 numara 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 7 numara 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 6 çok iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
4 ve 5 güzel.
8 gibisini sevenler direkt inek seçsin WCSMDHDDN
Güzel yorumdu benm de dusuncem 6
benimki 8 ciddiyim ve bazen kocamı döverken bile kullanabiliyorum. tutuyorum mememin ucundan kafasına kafasına patlatıyorum
Guzelmis tasimasi zor olmali
ucundan tutmak istermisiniz ercan bey. yardımcı olacak birilerini arıyordum şu aralar
Yanlız buna eminmisin ben ucundan tutmakla yetinmeye bilirim bu konuda sanirim yardımcı ola bilirim gel ozele
isterseniz aşağılara da inebilirsiniz , buna çok ihtiyacım var
burada olmaz olan var olmayan var :)) ozele gel mesaj at
Bu konulari burada ulu orta yerde konusmayi sevmiyorum mesaj at
8 baya büyükmüş kucakta taşımak gerek 😁 ucundan tut çek bırak stres topu gibi sıkılınca üstüne yat falan
Ne somurulur dille uclarinda daire cizilir varya offg
Meme meme meme meme dediğin küçük olacak böyle Ela Hoca Gelecek aklına girecek böyle küçük memelere emeceksin Of çok güzel oluyor
5 ve 6 harika.
Eğer bulursam 6 numara gibi göğüsleri olan bi kız , başka ne isterim ki 😊
Büyükler sarkıyo küçüjler dik duruyor dik dolgun acuma sığan daha iyi
Sevdiğim insanı memelerine göre seçmem...
3 gibi mi? Benim elime geçse yakın zamanda 5 gibi olur 😁
Çok şanslısın ya ne güzel, ona neler yapılırdı biliyor musun 😅
1-2-3-4 çok iyiymiş tam benim istediğim gibi küçük 5 den sonrası biraz biraz gözüme batıyor
Küçük olmasın da şekli çok önemli değil büyük doyurucu olsun yeter ama çok da sarkmış olursa sevmem
küçükmüş doğal yoldan büyütmek istersen kür tarifi ve yöntem verebilirim
Hiç üzülme 3,4,5 bana göre en ideali. Göğüs büyüklüğü değil ne kadar estetik durduğu önemli
Büyük meme sevmem neden sevilir anlamam 3-4 ideal
1-2-3-4-5-6-7 göğüsleri seviyorum ben de
1 ve 2 çok ufak değil mi
3ve 4 ideal ele avuca sigmali göğüs dedin
3,4,5 ideal benim için şahsi görüşüm.
4 ile 6 arası bence
ideal gibi
4 ve 5 benim için ideal
En güzel 5 bence
1 den 6 ya kadar bana uyar
6 ve 7 bence 8 de olur
5 ve 6