Cinsel Yaşam Çok sevdiğim biri var ama sevgilim değil seksting aldatmak mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok kötü hissediyorum Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar tam olmadı tanıştık falan ama kendimi kotu hisettim engelledim Çok sevdiğim biri var ama sevgilim değil seksting aldatmak mi? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aldatmak sadece fiziksel olarak yapılan bir eylem değil duygusal bir bağ kurmak da aldatmaktır. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Duygusal bağ kurmadım ben kimseyle hayatımda da sadece onunla kurdum Yorumla Soran +1 yıl Cinsel bağ kurdum hep herkesle Yorumla Soran +1 yıl Bununla da tanıştık engelledim sonra ama kendimi çok kotu hisediyorum Yorumla Soran +1 yıl Bişey yapmadik Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Allah aşkına saçmalama ikinizin arasında bir duygusal bağ veya ilişki olması lazım aldatma olması için 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yani aldatmak onu kanıdrmak anlamına gelir sen birlikte değil miisn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Degilim Yorumla lockerow35 +1 yıl birlikte olmadığın birisini nasıl aldatacaksın ki Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum ama Yorumla lockerow35 +1 yıl onu kandırmış olmuyorsun bu aldatmak değil şehvet duygunu kullnaıyorsun burdaa Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Birini sevdiğinden bahsediyorsan başkaları hiçbir şekilde ilgini çekmemeli. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel anlamda sevmiyorum onu Yorumla BilenAbi +1 yıl Ne fark eder? Birini sevmek ona bağlanmayı getirmeli, kendini başkalarına kapatmayı getirmeli. Aldatmak değil, sevginin yetersizliğinden bahsediyorum. Yeterince sevmiyorsunuz, sadece ilginizi çekiyor demektir. Bu durumda sevgiden bahsedemeyiz bence. Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun Yorumla BilenAbi +1 yıl Benim ne dediğimin önemi yok aslında. Mantığım böyle çalışıyor. Benim aklımda biri varsa başkasını gözüm görmez, duygularıma yönelirim. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın tamda seksting değil aslında ama ne bilim yüzüne bakamadım bugun Yorumla BilenAbi +1 yıl Nefsimize hakim olamazsak sevgimize saygımız olmaz. Karşılık bulsak da bulamasak da kendi hislerimize saygımız olmalı. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın teşekürler Yorumla Soran +1 yıl Aslında tam olmadı tanıştık falan ama yapamadım engelledim kendimi kotu hisettim Yorumla BilenAbi +1 yıl Detayı sizin özeliniz, bu konuda yorum yapamam. Szi yargılamıyorum da. Ben sadece kendi düşünceme göre yorumumu paylaştım. Hayat sizin. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl böyle bişey yaptım bende bilmiyorum p*rno izlemek bile kotu hissettiriyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevdiğin insan seni tatmin edemiyor mu tam ne konuştunuz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim insanı cinsel olarak değil duygusal olarak seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Tanıştık nelerden hoşlanırsin falan dedi söyledim olucakti ama yapamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asıl önemli olam nerden tanıştın sevdiğin insanı neden cinsel arzulamıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sanaldan tanistik Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bilmiyorum çok istekli biriyim ama ona sadece sarılarak uyumak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan mı yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani şöyle söyleyim o kadar istekli olmana rağmen hissetmiyorsan büyük sorun Yorumla
Sellçuk35 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Elbette aldatmaktır, izin al verirse değildir izin alamıyorsan gizli oluyorsa aldatmaktır. Bu arada yapılan gizli her şey aldatmak sayılıyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tam olmadı ama oluckati engelledim Yorumla Soran +1 yıl Normalde p*rno izlerken bile kötü hissediyorum Yorumla Sellçuk35 +1 yıl Sonuçta yapmaya çalışmışsın. Çalşanda, yeltenmeye çalışsanda hırsızsın Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur çok yukseken istekli biriyim Yorumla Soran +1 yıl Ama ona hiç o gözle bakmadım Yorumla Sellçuk35 +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla
Konstantiniyeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Muhtemelen otlendiornsevglm benle sextng yspmior bende baskasiyla yapiorm kavga cikior 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Beynim yandı o nasıl soru 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim biri var ve seksting yapmak aldatmak mi Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim degil Yorumla Skrt050 +1 yıl Haha benle yap baskasını boş ver :D Yorumla
Waiola Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sevdiğin kişi ile iliski içinde değilsen hayır 1 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Sexting aldatmak değildir bence 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Zevk alıyorsan gerisini düşünme 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Heyecen katar bişey olmaz ortada fiilen bişey yok 0 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hic oyle sey olur mu ne aldatmasi 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Degil degil devamke @Çiçekbal 0 4 Yorumla Çiçekbal +1 yıl Sexting ne @Jakabo01 Yorumla Jakabo01 +1 yıl Sexting meyve pürelerinden yapılan pasta degilmj Yorumla Çiçekbal +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Jakabo01 +1 yıl 🍑 Dendi dimi Yorumla
Züzü1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evet aldatma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim değil ama çok seviyorum onu Duygusal olarak seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Bu kişiyle tanıştık ama yapmadık engelledim yapamadım ama kendimi çok kotu hisediyorum Yorumla
KimsesizYaşar_1517 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet aldatmak olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim değil ama çok seviyorum onu Duygusal olarak seviyorum Soran +1 yıl Bu kişiyle tanıştık yapmak için ama yapamadim Soran +1 yıl Engelledim bişey olmadı ama kendimi çok kötü hissediyorum KimsesizYaşar_1517 +1 yıl Yani sonuçta bir sevdiğin var
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Foto video? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece tanistik Yorumla Soran +1 yıl Başka bişey olmadı olucakti ama engelledim yapamadim Yorumla Soran +1 yıl Kendimi çok kotu hisediyorum yüzüne bakamadim Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim degil Yorumla Board-Tennis +1 yıl Bir anlık hevesle oluyor maalesef Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl tabi ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama tanıştık yapmadık engelledim sonra Yorumla Soran +1 yıl Kendimi çok kötü hissediyorum Yorumla EngEteM +1 yıl bu normal bir şey kendini kötü hissetmen Yorumla Soran +1 yıl Bugün arkadaslarla cafedeydik o da vardı yuzune bakamadim Yorumla EngEteM +1 yıl Ne desem bilemedim Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aldatmak evet 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tanıştık ama yapamadım engeledim kendimi çok kotu hisediyorum Yorumla ShelbyThomes +1 yıl Ne kadar ileri gittin Yorumla Soran +1 yıl Nerden hoslandigimi faln soyledim Yorumla Soran +1 yıl Oda tamam yarım saate hazırlan dedi Yorumla Soran +1 yıl Sonra kendimden igrendim Yorumla Soran +1 yıl Bugün sevdigim kişiyle birlikteydik yüzüne bakamadim Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim değil Yorumla
PlatenisTaken___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şaka gibisiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kim kimle nerde nezaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aldatmak sadece fiziksel olarak yapılan bir eylem değil duygusal bir bağ kurmak da aldatmaktır.
Duygusal bağ kurmadım ben kimseyle hayatımda da sadece onunla kurdum
Cinsel bağ kurdum hep herkesle
Bununla da tanıştık engelledim sonra ama kendimi çok kotu hisediyorum
Bişey yapmadik
Allah aşkına saçmalama ikinizin arasında bir duygusal bağ veya ilişki olması lazım aldatma olması için
yani aldatmak onu kanıdrmak anlamına gelir sen birlikte değil miisn
Degilim
birlikte olmadığın birisini nasıl aldatacaksın ki
Seviyorum ama
onu kandırmış olmuyorsun bu aldatmak değil şehvet duygunu kullnaıyorsun burdaa
Birini sevdiğinden bahsediyorsan başkaları hiçbir şekilde ilgini çekmemeli.
Cinsel anlamda sevmiyorum onu
Ne fark eder? Birini sevmek ona bağlanmayı getirmeli, kendini başkalarına kapatmayı getirmeli. Aldatmak değil, sevginin yetersizliğinden bahsediyorum. Yeterince sevmiyorsunuz, sadece ilginizi çekiyor demektir.
Bu durumda sevgiden bahsedemeyiz bence.
Diyorsun
Benim ne dediğimin önemi yok aslında. Mantığım böyle çalışıyor. Benim aklımda biri varsa başkasını gözüm görmez, duygularıma yönelirim.
Haklısın tamda seksting değil aslında ama ne bilim yüzüne bakamadım bugun
Nefsimize hakim olamazsak sevgimize saygımız olmaz. Karşılık bulsak da bulamasak da kendi hislerimize saygımız olmalı.
Haklısın teşekürler
Aslında tam olmadı tanıştık falan ama yapamadım engelledim kendimi kotu hisettim
Detayı sizin özeliniz, bu konuda yorum yapamam. Szi yargılamıyorum da. Ben sadece kendi düşünceme göre yorumumu paylaştım. Hayat sizin.
Nasıl böyle bişey yaptım bende bilmiyorum p*rno izlemek bile kotu hissettiriyor
Sevdiğin insan seni tatmin edemiyor mu tam ne konuştunuz
Sevdiğim insanı cinsel olarak değil duygusal olarak seviyorum
Tanıştık nelerden hoşlanırsin falan dedi söyledim olucakti ama yapamadim
Asıl önemli olam nerden tanıştın sevdiğin insanı neden cinsel arzulamıyorsun
Sanaldan tanistik
Nasıl bilmiyorum çok istekli biriyim ama ona sadece sarılarak uyumak istiyorum
Burdan mı yani
Yani şöyle söyleyim o kadar istekli olmana rağmen hissetmiyorsan büyük sorun
Elbette aldatmaktır, izin al verirse değildir izin alamıyorsan gizli oluyorsa aldatmaktır. Bu arada yapılan gizli her şey aldatmak sayılıyor
Tam olmadı ama oluckati engelledim
Normalde p*rno izlerken bile kötü hissediyorum
Sonuçta yapmaya çalışmışsın. Çalşanda, yeltenmeye çalışsanda hırsızsın
Doğrudur çok yukseken istekli biriyim
Ama ona hiç o gözle bakmadım
Kaç yaşındasın sen
bence +18 film izlemek gibi tek farkı yönetmen sensin
Muhtemelen otlendiornsevglm benle sextng yspmior bende baskasiyla yapiorm kavga cikior
Beynim yandı o nasıl soru
Sevdiğim biri var ve seksting yapmak aldatmak mi
Sevgilim degil
Haha benle yap baskasını boş ver :D
Sevdiğin kişi ile iliski içinde değilsen hayır
Sexting aldatmak değildir bence
Zevk alıyorsan gerisini düşünme
başkasıyla mı yaptın?
Heyecen katar bişey olmaz ortada fiilen bişey yok
Hic oyle sey olur mu ne aldatmasi
Degil degil devamke @Çiçekbal
Sexting ne @Jakabo01
Sexting meyve pürelerinden yapılan pasta degilmj
🤣🤣
🍑 Dendi dimi
Aldatmak olması için hayatında biri olmalı
kimle sexting yaptın
Evet aldatma
Sevgilim değil ama çok seviyorum onu Duygusal olarak seviyorum
Bu kişiyle tanıştık ama yapmadık engelledim yapamadım ama kendimi çok kotu hisediyorum
Evet aldatmak olur
Sevgilim değil ama çok seviyorum onu Duygusal olarak seviyorum
Bu kişiyle tanıştık yapmak için ama yapamadim
Engelledim bişey olmadı ama kendimi çok kötü hissediyorum
Yani sonuçta bir sevdiğin var
Foto video?
Hayır sadece tanistik
Başka bişey olmadı olucakti ama engelledim yapamadim
Kendimi çok kotu hisediyorum yüzüne bakamadim
Sevgilim degil
Bir anlık hevesle oluyor maalesef
tabi ki