Cinsel Yaşam İlk ilişki için fileli çamaşır takımı nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 çok mu alakasız. erkek arkadaşımla birlikte olacağım İlk ilişki için fileli çamaşır takımı nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BirKiloNamus5 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Ya finalde her şey çıkacağı için sorun etme. Erkeğim göz zevki önemli gözünü dolduracaksın ki o karşılığını alacaksın 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İlişkiye girecekseniz iç çamaşırı önemli, ilk iliskiyse eğer, en seksi olanını giyebilirsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl fileli iyi mi? ilk olucak Yorumla naloxann +1 yıl Fileliden kastını anlayamadım, ama davetkar bir çamaşır giymen, tahrigi arttırır Yorumla Soran +1 yıl fileli sütyen ve altı Yorumla naloxann +1 yıl Baktım şimdi modellere, fileli çamaşır seksi tabi, ama bence daha merak uyandırıcı şeyler giyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl mesela fikir ver Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk ilşkide fileli giyersen seni başka türlü sanar dogal ol 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne mesela Yorumla yanlızvesane +1 yıl Diyrmiyorumki burdan açıkca sen anla artık yazınca yorum kaldırılıyo ya da ban yiyorum Yorumla Soran +1 yıl yollu mu sanar Yorumla yanlızvesane +1 yıl Herkeze aynısını yapıyosun sadece o iş buluşuyon diye düşünür Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence gayet güzel ben de bir sürü çeşitleri var hakikaten çok etkisi oluyor 😇 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerek yok ilk iliski için soyun cıbldak ol altuna siyah topuklu terlik giy yeter. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl zaten öyle ama öncesinde ne giyilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm tayt corop olabilirEtek siyah kilotlu corap olabilirVeya diz ustu ditah elbise ve siyah kilotlu corapVeya beyaz elbise ve ince beyaz veya ten rengi parlak corzp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altinada terlik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah dantelli ic camasiri Yorumla Soran +1 yıl terlik ne ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terlik seksi olur o yuzden siyah topuklu flan Yorumla Soran +1 yıl topuklu terlik ne oluyor hxjxjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yan da ince duzYuruken ve oturup ziplarken ayaginda sap sap eder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seksi durur Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Fileli abartı olur ilerleyen zamanlarda bu kozu kenarda beklet 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl fileli çamaşır takımı derken fileli çoraptan mı bahsediyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sütyen ve altı Yorumla keremkayar +1 yıl anladım fileli yerine dantelli veya transparan daha güzel olur Yorumla
Erycahs31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Yakisani giy o sana yakismaz lastikli nene donu neyine yetmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yürü git Erycahs31 +1 yıl Tamam teyze
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. erkek arkadaşın ne şanslı ;) 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilk için file ağır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gayet seksi bence. Ama siyah olmalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl siyah zaten Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çıplak daha cezbeder 0 0 Yorumla
kiss_me_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Olur da renk ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl siyah Yorumla kiss_me_35 +1 yıl HımmTenin beyazsa harika olur Yorumla Soran +1 yıl buğday Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Olur Partnerin şanslı Yorumla
DeformeGömlek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl fileli ne ya hiç seksi gelmiyor 0 3 Yorumla DeformeGömlek +1 yıl yani çamaşır olabilir de sakınn çorap falan işine girme Yorumla Soran +1 yıl çorap değil ya çamaşır Yorumla DeformeGömlek +1 yıl çamaşır olabilir de abartıya kaçma çok şık güzel çamaşırlar var iyi bir seçim yap Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mükemmel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ya finalde her şey çıkacağı için sorun etme. Erkeğim göz zevki önemli gözünü dolduracaksın ki o karşılığını alacaksın
İlişkiye girecekseniz iç çamaşırı önemli, ilk iliskiyse eğer, en seksi olanını giyebilirsin
fileli iyi mi? ilk olucak
Fileliden kastını anlayamadım, ama davetkar bir çamaşır giymen, tahrigi arttırır
fileli sütyen ve altı
Baktım şimdi modellere, fileli çamaşır seksi tabi, ama bence daha merak uyandırıcı şeyler giyebilirsin
mesela fikir ver
İlk ilşkide fileli giyersen seni başka türlü sanar dogal ol
ne mesela
Diyrmiyorumki burdan açıkca sen anla artık yazınca yorum kaldırılıyo ya da ban yiyorum
yollu mu sanar
Herkeze aynısını yapıyosun sadece o iş buluşuyon diye düşünür
Bence gayet güzel ben de bir sürü çeşitleri var hakikaten çok etkisi oluyor 😇
Gerek yok ilk iliski için soyun cıbldak ol altuna siyah topuklu terlik giy yeter.
zaten öyle ama öncesinde ne giyilir
Hmm tayt corop olabilir
Etek siyah kilotlu corap olabilir
Veya diz ustu ditah elbise ve siyah kilotlu corap
Veya beyaz elbise ve ince beyaz veya ten rengi parlak corzp
Altinada terlik
Siyah dantelli ic camasiri
terlik ne ya
Terlik seksi olur o yuzden siyah topuklu flan
topuklu terlik ne oluyor hxjxjs
Yan da ince duz
Yuruken ve oturup ziplarken ayaginda sap sap eder
Seksi durur
Fileli abartı olur ilerleyen zamanlarda bu kozu kenarda beklet
fileli çamaşır takımı derken fileli çoraptan mı bahsediyorsun
sütyen ve altı
anladım fileli yerine dantelli veya transparan daha güzel olur
Yakisani giy o sana yakismaz lastikli nene donu neyine yetmiyor
yürü git
Tamam teyze
Umarım ilerde pişman olmazsınn
erkek arkadaşın ne şanslı ;)
ilk için file ağır
Dikkat cekmeyi severmksin
Gayet seksi bence. Ama siyah olmalı
siyah zaten
Çok güzel fikir mantıklı
Kırmızıysa birde muhteşem
Çıplak daha cezbeder
Olur da renk ne
siyah
Hımm
Tenin beyazsa harika olur
buğday
Olur
Partnerin şanslı
fileli ne ya hiç seksi gelmiyor
yani çamaşır olabilir de sakınn çorap falan işine girme
çorap değil ya çamaşır
çamaşır olabilir de abartıya kaçma çok şık güzel çamaşırlar var iyi bir seçim yap
Mükemmel
Seksi bir tercih
Gayet hoş
fileli olmazsin ama ince dantelli olsun
süper olur
Bence tanga takıl
Gsyet iyi
Güzel gider