+1 yıldantelli beyaz iç çamaşırı.. sütyen mutlaka olacak ki açmanın tadına varacak, kızgın kumlardan serin sulara atlayacağız.. tabi mini bir defile yapıp da hepsini görmeden şimdi fikrim çok sığ :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Şimdi yemeği hangi tabakta sunarsan güzel olursa iç çamaşırı da öyledir. Çorba tabağı var, tatlı tabağı var, ana yemek tabağı var :) Ben mesela etekli geceliğin altında transparan sütyen ve külotları seviyorum. Konuşmadan mesela partnerini yönlendirmek ve daha fantezi yapmak istersen özel kesikli külotlar var. Ne bileyim çamaşırı çıkarmadan birleşmek isterseniz vajinadan kesikli yada fantezin varsa anal seks için özel kesikli iç çamaşırları var. Özel alışveriş sitelerinde de bu ürünlerle ilgili kampanyalar oluyor. Tüm vücudu saran çorap iç çamaşırları var falan filan.
02 Yorumla
Soran+1 yılbaya ilgilisiniz anlaşılan :D
+1 yılSıradan bir gün değilse özel bişiler giymesini bekleyebilirim model olarak pek umrumda olmaz :) cünkü ne giyerse giysin bana o anki bakışları lazım...onları bana yansıtması gerek ... renk olarak siyah ve ya kırmızı tercihimdir
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bakışlar da çok önemli ve tahrik edici :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yıldantelli giymesini isterdim 5 yıllık ilişkim vardı hiç giymedi çünkü sevmez çünkü hoşlanmadıgı birşeyi asla yapmaz işte sevdigim kız tipi kendi degerleri ön planda kuralları olan
04 Yorumla
Soran+1 yılama içinde ukde kalmadı yani öylemi illa zihninin bir köşesinde o fantazi vardır..ve bir gün patlak verir ;)
- +1 yıl
patlak vermesine veriyor ama kimseyi zorlayarak yapılan birşeyden zevk alınmaz
Soran+1 yılo zaman cinselliği sınırsızca yaşamak istiyorsan bu bahsettiğin kız olamayacak...buna üzüldüm
- +1 yıl
benim için sevgi daha ön plandadır daima
kırmızı ve siyah jartiyer çok hoş duruyo. ama üstündekileri ben çıkırıcam kendisi diil.
08 Yorumla
Soran+1 yılbencede yoksa zevki çıkmaz :)
Soran+1 yılerkek arkadaşımda öyle haklısın deneyimle alakalı :) yavaş yavaş tadı çıkıyor o da bigün öğrenicek işte bekliyoruz :)
Soran+1 yıltecrübeli değilim..sadece bu konuda daha çok bilmişliğim ve analiz yapmışlığım var.o hızlı olduğu için anlayamıyor halbuki yavaş olsa daha çok zevk alırım bu olayı çözdüm yani :D
- +1 yıl
yanlış anlama lütfen ah canım abazam benim :)) zamanla öğrenir öğrenir. Biz de ilk zamanlar öyleydik ondan farklı değildim yani. Zamanla tecrübe kazanır, sen onu uyar ama dikkat et uyarırken alınabilir bu tarz konular çok hassastır ona güven kaybı sakın yaşatma sonra hep beyin altında onu işler çocuğun cinsel hayatına yansır.
Soran+1 yılhehe bende bazen şakasına öyle diyorum eskiden abazaydın diye çünkü ilk benle yaşadı herşeyi bende öyle gerçi..yavaş yavaş düzeliyor :)
fanteziye çok önem veririm ve iççamaşırı çok önemlidir benim için...
ben partnerimin beyaz dantelli iç çamaşırları giymesini isterim...yada içini gösteren tül modellerden09 Yorumla
Soran+1 yılpeki ben mesela sevgilime giysem daha mı çok cinsel isteği artar :)
Soran+1 yılerkek arkadaşımında hoşuna gidiyor ama jartiyer denemedim daha tahrik olacaği kesin
Soran+1 yılevet yakıştırıyorum kendime deniycem :)
Soran+1 yılÖyle bişey olursa sürpriz olucak zaten :) çok şaşırıcak hehe
Soran+1 yıl:)
bnm siyah favorim jartiyer veya boxer tipi olabilir ilgimi çok çeker ama en önemlisi temiz bi iç çamaşırı olması tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılsiyah vazgeçilmez renk bencede
Soran+1 yıljartiyermi ?
camasirlar olmamasi daha iyi... ten daha seksi geliyor bana suslerden
10 Yorumla
+1 yılSütyensiz - Tanga = Üstünde bir gecelik göğüs dekolteleri dantelli
00 Yorumlajartiyer dantelli çamaşır pembe siyah beyaz kırmızı ruh durumuna göre seçebilirsinn ve topuklu terlik ayağına çekiciliğini tamamlaması için..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence en ıyısı dantellı beyazdır gecelık sevmem sutyensız olabılırsın
bıde bistüyersiz jartiyer alabilirsin onu cok sevıyorum
bistuyerlı jartıyer ne oyle kapıyor heryerını12 Yorumla
Soran+1 yılben böyle kar gibi beyaz çamaşırda sevmiyorum ama..
dantelli ve içini gösteren şeffaf olanlardan...jartiyerde kadında güzel duruyor...ayrıca göğüsler küçük ve sarkık değilse sütyen olmasada olur..
00 Yorumlakesinlikle siyah renk ve jartiyer takım.hangi erkek dayanabililrki bu goruntuye:)
00 Yorumlafinalde çıkacaksa bez bağlasa bile olur :)
00 Yorumladantellii bi sutyenn yeterlıı :)
00 Yorumlarenkli giyinmesi yeterli
00 Yorumladantelli beyaz :)
10 Yorumlatül beyaz gecelik
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkırmızı string.
02 Yorumla
Soran+1 yıldantelli dantelsiz ?
Cevap sahibi+1 yıldantelli
Kırmızı tanga
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri