Cinsel Yaşam Cinsel organlarımız konuşsaydı acaba ne söylerdi? Hissesenedigirl Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yaratıcı cevaplar gelsin gönderin Cinsel organlarımız konuşsaydı acaba ne söylerdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Penisim - "Girmedik delik kalmadı"Ben- "O benim elim" 1 1 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Vah vah
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şahsen bana göre dediki ulan bi temiz yerdesin bi pis yerdesin bide tükürüklere bogdugun yer var oda bi ayrı sen nasil bi adamsın yaa bi rahat ettirmedin 1 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Yorumlara baknaya geldim güzel yorum yamissin etkiledin beni 1 0 Yorumla
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Daha sert daha sert derdi 2 1 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Sert severiz😅 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. İsyan eden bedenimi seveceksen sev yeter üşüyen bedenimi ısıtacaksan ısıt yeter 😅😅 0 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Ne yaparsan yap obezlerle muhattap etme beni der 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen olmazsan içimi kime boşaltacam 🤣 derdi benim ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kurak çöller bile arada bir yağmurla ıslanır beeAllah uzun ömür versin zerresine hasret bıraktın😅 0 0 Yorumla
doktorcıvaanım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Yeter artık elinle becerdin artık bi vajina ver 1 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Muhtemelen soverlerdi bize 1 6 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Muhtemel😅 Yorumla recep48 +1 yıl Indan adım kadar eminim. 😅 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Ahaha bende Yorumla recep48 +1 yıl O zaman dans. 💃🕺💃🕺 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Çal keke çal 😅😅 Yorumla recep48 +1 yıl Ooo keke lexe keke. 😅 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Bir konuşmaları eksikti zaten 3 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Uzun zamandır iflas ettik 1 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mutlu etmenin efendisiyim derdi 1 0 Yorumla
Gizliüye45634 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Heleleeee yırt onu yırt yırt 1 2 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Dikkat et yırtılma😅 Yorumla Gizliüye45634 +1 yıl Huysuz duydunmu bir şey carttt etti Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Yeter artık bıktım usandım yoklukta 0 0 Yorumla
__--_Selçuk_--__ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Bıktım bu tazyiklemekten sulamaktan derdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aklın hep bende 😂 1 2 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya da yeter artık yoruldum Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen bi hiçsin derdi 1 0 Yorumla
aslanares321 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Beni ait olduğum yere sok derdi 1 1 Yorumla aslanares321 +1 yıl Peki sen derdin kendi adına Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Penisim - "Girmedik delik kalmadı"
Ben- "O benim elim"
Vah vah
Şahsen bana göre dediki ulan bi temiz yerdesin bi pis yerdesin bide tükürüklere bogdugun yer var oda bi ayrı sen nasil bi adamsın yaa bi rahat ettirmedin
Yorumlara baknaya geldim güzel yorum yamissin etkiledin beni
Daha sert daha sert derdi
Sert severiz😅
İsyan eden bedenimi seveceksen sev yeter üşüyen bedenimi ısıtacaksan ısıt yeter 😅😅
Ne yaparsan yap obezlerle muhattap etme beni der
Sen olmazsan içimi kime boşaltacam 🤣 derdi benim ki
Kurak çöller bile arada bir yağmurla ıslanır bee
Allah uzun ömür versin zerresine hasret bıraktın😅
Yeter artık elinle becerdin artık bi vajina ver
Muhtemelen soverlerdi bize
Muhtemel😅
Indan adım kadar eminim. 😅
Ahaha bende
O zaman dans. 💃🕺💃🕺
Çal keke çal 😅😅
Ooo keke lexe keke. 😅
Bir konuşmaları eksikti zaten
Uzun zamandır iflas ettik
Mutlu etmenin efendisiyim derdi
Acaba şeftalisi benim muzumu özlemiş midir? :)
Yapma artık derdi bence
Heleleeee yırt onu yırt yırt
Dikkat et yırtılma😅
Huysuz duydunmu bir şey carttt etti
Aç şu fermuari nefes alamıyorum
Yeter artık bıktım usandım yoklukta
Önüne gelene girme
Bıktım bu tazyiklemekten sulamaktan derdi
Aklın hep bende 😂
😅😅
Ya da yeter artık yoruldum
Sen bi hiçsin derdi