2 sene hep baştan beri böyle bekarken sevişirken sen istesende ilişkiye girmem diyordu oral yapınca hemen bosalirdi şimdi oral yaptırmıyor ilişkiye girmeden boşalicak diye birde 15 defa bile git gel yapamıyor 3 defa yapar mesela o süre hiç uzamaz
Yok oral yapmaz bana günah diyor kendi yaptirmadigi için banada yapmıyor zaten sevişmesi de kalkana kadar kalınca hemen ilişki çünkü boşalır duramaz diye gecikritici red tedavi red cesmemi bu p. rno filmimi sandin diyor
Her pozisyonu herşeyi hızlı yaşadım sabit bir kişiydi senelerce her hafta sonu öğlene doğru görüşüp akşam a kadar ilsiki yasardik eşim e şaşırıyorum benim ilk beraber olduğum adam ilac atiyormuydu bilmem ama boşalmadan 1 saat devam ediyordu defalarca rahat liyordum bende
Anladım , çözüm yollarını reddetmeside çok şaşırtıcı yani başkası olsa kendisi arardı , esasen eşinin cinsel gücü yerinde gibi ama , çözüme gidebilmeli. Kadın orgazmlarını yaşamadan , Erkeğin tükenmesi çok yıpratıcı yarım bırakıcı bir durum ve bunu kendisi içinde düşünmeli , yani hangi erkek 10 15 20 30 dk boşalmadan kadınıyla ilişkiye girmek istemez , hem karısını hem kendini çılgınca mutlu etmek istemez ki
Kendi durumunu itiraf edememesi ile por.. mu deyip üstünü kapatması çok üzücü , buna önce kendisi üzülür darlanır. Bunu kabullendiği zamanda yetersizlik hissine kapılır. Daha kötü bir durum maalesef. Özellikle sevişmeyi isteyen kendisine oral yapılmasını isteyen daha dahası erkeğine oral yapan ve yapmak isteyen bir muhteşem kadın için gerçekten çok daha özverili olabilmeli erkek. Bırakmadan çılgınca kadının bacaklarının arasında kaybolarak süresiz ve sansürsüz yalayarak ve klitorisini diliyle ve dudaklarıyla severek seni zevkin çılgınlığına ulaşmadan bırakmaması umulurdu. Fakat , oraldan içsel olarak hoşlanmıyor diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bir daha bir daha derdi 😂 🙈
offff 🥰
@baxtafar offf lama gece gece 😂
offf of
Harikasın.
Dile gelse susturamayız aga. Böyle iyi 🤣
Vajinam yok. diğeri de sessiz.
Vajinan olsaydı sıkıntı olurdu fjfjfj
tövbeler olsun sdfsd
Seks bilmeyen beceremeyen erken boşalan kocada heba oldum derdi
hadi ya 😒
konuşalım birax
Kötü olmuş kaç senedir evlisin
2 sene hep baştan beri böyle bekarken sevişirken sen istesende ilişkiye girmem diyordu oral yapınca hemen bosalirdi şimdi oral yaptırmıyor ilişkiye girmeden boşalicak diye birde 15 defa bile git gel yapamıyor 3 defa yapar mesela o süre hiç uzamaz
Buna rağmen 2 günde 1 yanaşir kısa süreli 3 değil 5 te yapsa hep ikide bir geri çekilince zevk almıyorum tabi
Hiç orgazm olmadın mı
E yok artık 3 kez ne ya ve oral yapıp yaptırmak varken oral da yok yaşlar kaç ve o sana oral yapıyor mu
Yok oral yapmaz bana günah diyor kendi yaptirmadigi için banada yapmıyor zaten sevişmesi de kalkana kadar kalınca hemen ilişki çünkü boşalır duramaz diye gecikritici red tedavi red cesmemi bu p. rno filmimi sandin diyor
Daha önce ilişkim çok şehvetli tutkulu geçerdi eşimle evlendim attan indim eşeğe bindim hesabı oldu ne güzel seks hayatım vardı bir kişiyle
Kapalı mısın?
Her pozisyonu herşeyi hızlı yaşadım sabit bir kişiydi senelerce her hafta sonu öğlene doğru görüşüp akşam a kadar ilsiki yasardik eşim e şaşırıyorum benim ilk beraber olduğum adam ilac atiyormuydu bilmem ama boşalmadan 1 saat devam ediyordu defalarca rahat liyordum bende
Hayır ya kapalılık açık lik ne alaka değilim
Mahalle baskısı mı var acaba o manada sordum. ama yazık sana. gecede 10 kez orgazm olabilecekken hiç olamamak kötü
Eşin seni pozisyon dan pozisyona da soramıyordur o zaman tek pozisyon da direkt geliyor yani
Hangi şehir
Yaşlar kaç eşin kaç yaşında sen kaç yaşındasın
Geçmiş olsun. ☺️
Ya bi. cevap versen keşke
@baxtafar geçmiş olsun dedim ya 🤣🤣
Çok üzüldüm gerçekten , Peki ikinci üçüncü... devam etmiyor mu , devam ediyorsa her boşalma sonrası ilişki süresinin uzaması lazım olmuyor mu yinede?
Bazen 2 bazen 3 yapıyor da uzamiyor süre
Anladım , çözüm yollarını reddetmeside çok şaşırtıcı yani başkası olsa kendisi arardı , esasen eşinin cinsel gücü yerinde gibi ama , çözüme gidebilmeli. Kadın orgazmlarını yaşamadan , Erkeğin tükenmesi çok yıpratıcı yarım bırakıcı bir durum ve bunu kendisi içinde düşünmeli , yani hangi erkek 10 15 20 30 dk boşalmadan kadınıyla ilişkiye girmek istemez , hem karısını hem kendini çılgınca mutlu etmek istemez ki
Kendi durumunu itiraf edememesi ile por.. mu deyip üstünü kapatması çok üzücü , buna önce kendisi üzülür darlanır. Bunu kabullendiği zamanda yetersizlik hissine kapılır. Daha kötü bir durum maalesef. Özellikle sevişmeyi isteyen kendisine oral yapılmasını isteyen daha dahası erkeğine oral yapan ve yapmak isteyen bir muhteşem kadın için gerçekten çok daha özverili olabilmeli erkek. Bırakmadan çılgınca kadının bacaklarının arasında kaybolarak süresiz ve sansürsüz yalayarak ve klitorisini diliyle ve dudaklarıyla severek seni zevkin çılgınlığına ulaşmadan bırakmaması umulurdu. Fakat , oraldan içsel olarak hoşlanmıyor diye düşünüyorum.
Şey pardon, biraz daha hızlı mümkün mü acaba?
Kibarmış 😁😁
Dile gelmeden konuşuyorlar zaten baksana siteye gezen penis dolu her yer
Her gece seni bekliyorum neden gelmiyorsun derdi😂😂
Geliyor sanıyorduk meğer gidiyormuş fjfjfncn
Bidaha bidahaa bidahaaa derdi
Aman dur 😄😄
"Yeter artık ben tatile çıkıyorum" diyo zati 🙂
b aban bile dibini bulamadı yeter gari bi uslan deli ya**ak kafalı
Eski sevgilim için "seni özledim" derdi ama sadece yatakta
çok mu iyiydi yatakta
Oynama onunla oyuncak değil🤣
Jjawjjsjwjsjws
😂
😃😃
Sende az değilsin zilli düş yakamdan artık derdi
Aahahah iyimiş 🤣
😂😂😂
Tamam çok gülme komşular duyacsk fjdhfhf
O ne demek ay
Ya
Birde yazabilsen neler anlatıcan da fkfjfn
Takılıyorum yahu 😃
😅😅pekii
Anlaşıldı dimi şülür ya 🤣🤣
Bu tehlikeli bir soruw😅
Aman diyim patlamasın 😄
Bari bir gün rahat ver derdi 🙈
Dinle biraz fjfjfkfm
Herkesin bi görevi var, olmaz djsjd
Ulan varya harbi mantıklı bu ama fjfhfb
Tabii, ben ona git çalış diyo muyum sjdjj
🤣🤣
Çalışır da söylediğin çok mantıklı hak verdim fjfjf
Teşekkürler efenim teşekkürler 🤩
Ricalar efenim nazar değmesin 😇
Değmesin madem 😌
Aman diyim 😁
☺️☺️
😊😊
Sen de sapıttın demek
Vermicem vermiiiceeem kuruyup gitsede vermiceemm
hiç vermedin miki bu yaşa kadar
Bir şey söylemesi gerekmez, o da sussun
Biraz samimiyet iyidir
bugunde elimde kaldı,
Onun konuşması benim bitişim olur sussa daha iyi
Su kızları bul artik
Ne vardı biraz idareli kullansan derdi muhtemelen
Sanırım benim penisim yeter mola ver derdi
Dibini bulamadım bir daha denesenmi acaba?
Çok sakinim uzun zamandır derdi
Birsey demezdi amasyada
Yeter artık bi dur elimden geleni yapıyorum zaten
Ondan eksik kalsinlar yaw :))
karıkarıkarıkarıkarıkarıkarı
bir yere girmek istiyorum bana neden girilmiyor
Serdar yeter yeter
Dile gelse yüzümüze tükürür durmadan🙂
Seks yap artık derdi
😃😃
Oğlum niye evlendin lan m@l
Müsait bir yerde inebilir miyim?