Benim arkadaş olarak bile yanımda tutasım gelmiyor da sizi bilemicem🙄

Benim arkadaş olarak bile yanımda tutasım gelmiyor da sizi bilemicem🙄

Arkadaş olurum evet. çünkü kendi kişisel hayatında yaptıkları beni ilgilendirmez bir kişinin. onun hayatı onun bedeni sonuçta.. sevgili konusuna gelecek olursak da. eğer sosyal medyada bu tür paylaşımları çoksa o zaman bunu konuşurduk ama zaten o tür de birini seveceğimi düşünmüyorum. hadi kalp bu diyelim öyle birisiyle birbirimize aşık olduk. o zaman da zaten birbirimiz için bazı şeyleri değiştirebiliriz..
önemli olan iki insanın birbirini sevmesi ve anlaşmasıdır. ama tabi benim sözüm cinselliği kullanarak bedeniyle popüler olmaya çalışanlar değil.
Sen niye şimdi bunu cinsel yaşamda sordun benim tüm ahlakım terbiyem gitti şu an. Ben hayatımda cinsellik nedir bilmeyen biriydim şimdi öğrendim bir tık utandım. Neyse cevaba geleyim arkadaş olarak evet sevgili olarak hayır 🥳
Ahsjs sistem cinsellik kelimesi geçiyor diye direkt cinsel yaşama geçti ben de utanç içindeyim karanlık odalarda yorganımın içine girdi 😭
Girdim. Ağlıyorum😭😭
Valla bilmiyorum ben yarım saat önceye kadar bizi leyleklerin getirdiğini zannediyordum şu an gerçeği öğrendim şaşkınım.
27 yıllık hayatın şoku 🥹
İnsan gönlüne söz geçiremiyor Ne olmazlara bi bakıyorsun olmuş 🤔 oldurmamak için uğraşırım lakin etki alanına karşı koyamadım diyelim olduğunu varsayalım. Sevgilim olabilir fakat evleneceğim adam olamaz böyle biri. Eğlenilecek erkekler var evlenilecek erkekler var hani
Böyle kişileri itici buluyorum ve muhatap olacağımı sanmıyorum. Ya bir de bana şöyle bir izlenim veriyorlar sanki 16 yaşında ergenliğin doruklarında cinselliği yeni keşfetmiş ergenus vakasıymış da kendini buralara atmış gibi geliyor djmödljkndjfsasf
Cevap
26Cevap
yıllarca cinsel yaşam fenomeni oldum bundan da büyük keyif aldım zira hakkını verdim. bencelerle sorularla üyelere gerçetken yardım ederek... Burada duruş önemli. Sevgilim 3,5 yıldır hayatımda ve bir gün bile ona laf getirecek bi paylaşımım olmadı.
cinsel yaşamda soru soruyorum görü yapıyorum diye benimle arkadşa olamk istemyen gidip köşede ağlayabilir...
kendini pazarlama konusuna ise yorum yapasım yok... allah bol müşteri versin
Başkalarının hayallerini süsleyenler, bizim hayalimize kapının deliğinden bile bakamaz. İşim olmaz
Noktaaa
Virgüll
İmza kaşe mühür
Faks mektup dilifon
Cinsel kategoriyi etiketinde cevap bile paylaşmıyorum diyeceklerim bu kadar
Şu an paylaştın 🙄
Mecbur bırakanlar utansın 😏
Benim sorum bence aşk ilişkileri ve aile toplum arası bir şey cinsellik değil 😕
Ayyhh yok. Her konuştuğumuzdan cinsel soru bulacak. Ben onun bu konuda ilham kaynağı olamam. 🤣
Fotoğrafıyla beraber cinsellik sorusu soruyorsa iletişim kurmam pek. İşim olmaz.
Hayır olmam ben nasılsam onunda öyle bir karakterde olmasını beklerim
Hayır olmam kadın dediğin cinselliği bana saklayacak
Bu bir sorun değil, konu seçimi ne olursa olsun insan insandır.
Hayır insanların onun sorusuna gelip te terbiyesizce şeyler yazdığını hayal ediyorum da yok olmaz..
olurum da evlenirim pişman olucağımı sanmıyorum
İki benzemezden arkadaşlık çıkmaz herhalde. Erkek versiyonları hiç çekilmez.
Büyük konuşmayı asla sevmiyorum knk
Her insan yanlış yapabilir düzelir belki sonradan o yüzden belli olmaz bu işler
Olamam. İğrenç.
Olmam ya kalbi ön planda olsun mümkünse
olabildiğince uzak durulası tipler
Sevgili kimseyle olmam da arkadaş değişebilir
Ne arkadaş olabilirim ne sevgili.
hayatta olmaz selam vermem
Arkadaş olurum ama sevgililik düşündürür
Bir süre sonra o kişiler itici gelir.
Arkadaş olurum fakat sevgili olmam
Fotoğraf ne alaka