Cinsel Yaşam Hem mutfakta hem yatakta söylenecek sözler nelerdir? Hissesenedigirl Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gönderin gelsin eğlenelim biraz😅 Hem mutfakta hem yatakta söylenecek sözler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Sıcak oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Peçete alabilir miyim?Aç bakıyım ağzını uçak geliyor 1 18 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Uçak iyiydi😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Açalım o halde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kızım yalnız z😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de şey var “Ben koyayım sen dur de” Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Ben de kızım sen konuyu anlamadın da neyse😅 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Dur demem ben😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vallahi anlamadım anlatır mısın Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl boş ver hiç uğraşmam şu an 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlat ya Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Yorumun üzerinden olayı canlandırıyorum hepsi bu sana yürümedim 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım tamam ben bisekselim bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biseksüel Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Gizliden çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir konuda sana danışmak istiyorum bir nevi derdimi anlatmak istiyorum rica etsem özelden konuşsak🙏🏻🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam istek atıyorum sana Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl At bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gel koyayım, şeftalili yiyeyim şunu içine koyalim 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biraz daha ovala (hamur ovalamak) 1 1 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Ahahha Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Biraz daha koyayım mı? :) 1 2 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Yeterli bence Yorumla BilenAbi +1 yıl Doydun mu :) Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Doyur beni😅😅 7 2 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Ne yapsın sana😅 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Ne istersin Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu çok sıcak , dilim yandı.😂 1 4 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Yakar😅 Yorumla mrfatbee +1 yıl 👍👍😂Soğuğu da zevk vermez ki. Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Doğru Yorumla mrfatbee +1 yıl Doğruya doğru da sıcağı herzaman bulamıyoz.🥺😊Kısmet işte. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yanıyor mu bi bak 1 1 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Baktılar mı😅 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanıyor 👌 1 8 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Bırak yansın Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Su veren itfaiyenin ya ozaman 😃 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Yanmak güzelse 😅 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Sonunu düşünen Kahraman olamaz Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Aynen Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Mutfakta yanmasın yatakda yansın ozmaan Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Git bul yan😅 Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl Elimdekiler yeter almim ben 😎 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doymadım 4 5 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Doymak için ne istersin 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisi de olur askim😄 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Ahahah hemen 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa hadi o zaman😛 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Tamam😅 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yetmediyse bir tane daha koyim 0 1 Yorumla proofstriker39 +1 yıl Yediğin önünde yemediğin arkanda Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. canım artık ağzıma verme lütfen. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ekmeği a. m suyuna banacan 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Doydun mu olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sıcak oldu
Peçete alabilir miyim?
Aç bakıyım ağzını uçak geliyor
Uçak iyiydi😅
Teşekkürler
Açalım o halde
Ben kızım yalnız z😂
Bir de şey var “Ben koyayım sen dur de”
Ben de kızım sen konuyu anlamadın da neyse😅
Dur demem ben😅
Vallahi anlamadım anlatır mısın
boş ver hiç uğraşmam şu an 😅
Anlat ya
Yorumun üzerinden olayı canlandırıyorum hepsi bu sana yürümedim 😅😅
Anladım tamam ben bisekselim bu arada
Biseksüel
Gizliden çık
Bir konuda sana danışmak istiyorum bir nevi derdimi anlatmak istiyorum rica etsem özelden konuşsak🙏🏻🙏🏻
Tamam istek atıyorum sana
At bakalım
Attım
Gel koyayım, şeftalili yiyeyim şunu içine koyalim
Biraz daha ovala (hamur ovalamak)
Ahahha
Biraz daha koyayım mı? :)
Yeterli bence
Doydun mu :)
Doyur beni😅😅
Ne yapsın sana😅
Ne istersin