Yani daha once oyle bir deneyimim yok ama yalama da kadina zevk vermeden ziyade o islakligi kayganligi tahrik etme amacli yapildigini dusunuyorum, onun disinda normal opusme falan on sevisme dedikleriyle insan zaten tahrik olur kivama gelir boylelikle sizin vajina da islanmis olur sekse hazir etmis olur kendini, yani bu durumda yalamissin yalamamissin fark etmez ama tabi ekstra seyler bunlar zevk icin falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Evet yaparım fark etmez eşim nasıl isterse
Yani daha once oyle bir deneyimim yok ama yalama da kadina zevk vermeden ziyade o islakligi kayganligi tahrik etme amacli yapildigini dusunuyorum, onun disinda normal opusme falan on sevisme dedikleriyle insan zaten tahrik olur kivama gelir boylelikle sizin vajina da islanmis olur sekse hazir etmis olur kendini, yani bu durumda yalamissin yalamamissin fark etmez ama tabi ekstra seyler bunlar zevk icin falan
Temizse yalarım. Değilse yalamam. Ha bi de sana bi vajina linki atsam yorumlar mısın? Ben öyle seviyorum ama beğenmiyorlar benim sevdiğimş
Kim zaten dolu dolu vajina yalayabiliyor ki? Kız ve kadınlarımızın hangisi gerçekten cinselliği biliyor?
Öncesinde yalamak isterim hem psttnerim rahat orgazm olutr hemde ben ikinci seferi daha kolay yaparım
Benim en sevdiğim ve çok iyi yaptığım şeydir kadın izin verdiği sürece zevkle yaparım
Hiç yaşamadım ama şart diyorum. Partnerimme de bağlı tabi sence
Yapmayı severim AA karşı taraf olmaz derse yapmadan direk gireriz
oral kesinlikle yaparım eğer public yapıyorsak oral olmayabilir onun haricinde kesin oral olur
On sevişme önemlidir vajina yalamak da ayrı bir haz veriyor yalamak lazım
Partnerim isterse elbette yalarım, onu memnun etmek isterim.
Aslında hoş sen sevmiyor musun? Oral yaparken kadının zevk aldığını görmek, inlemesi çok güzel duygu bence.
Olur ama bir cok kadin vajina yalatmadan birakmaz ve vajinasinin mutlakz yalanmasini ister.
Zevkle yalar suyunu da bakarım
Emeri. mm yani
İpi bile iğnenin deliğinden geçirmeden önce yalıyoruz değil mi?
Karşılıklı oral olmalı ki iki taraf da hem rahatlasın hem hazır hissetsin.
Partnerim hijyenine özen gösteriyorsa kesinlikle o şekilde ilk rahatlamasını yaşatmadan yapmam
Seks olmasada olur sevişmek oral yapmak seksten çok daha mükemmel bir zevktir
Yapanlar oluyor
partnerim nasıl isterse :)
karşımdakine mutlaka oral yaparım
Eski Sevgilim bakireydi sadece ona oral yapardım
Oral yapmadan başlamam
Oralsiz s. KS olmaz
Kânun koysunlar yasak olsun 🤣
Tiksinç dünyalı adetleri
Olmaz , önce yalanır, kıvama gelince girersin
Güzel bakımlı vajina yalanır ama 😂😋
Hayır sevmiyorum
Tercih etmem ama istenmiyorsa mecbur değilim tabi.
Oral yapmayı sevmem
Daha önce hiç seks yapmadım :d
Islatmadan yapmam
Yalamayı çok istiyorum
Aslaaa vajina yalamayı severim
Hayır ama penisimi de yalaması gerekli
Duruma göre değişir tabii
Yapilir
Tarzım değil. Yalamadığım a.. mı s.. kmem
Önce yalasın
Ayak üstüyse evet
Fark etmez