- 1.5 yıllık evliyiz, eşim ben demeden çok az ilgileniyor benimle, kendine masaj istiyor saçını okşatıyor sevdiriyor, zaten ben o demeden de yapıyorum, ama o genelde ben diyince yapıyor ya da isteksiz yapıyor belli ediyor yani :/ bazen sıkıntıdan patlıyorum ama o geçiyor bii yere saatlerce video izliyor telefonla ilgileniyor. Şimdi diyeceksiniz bir süre ilgisiz bırak denedim, farkediyor bunu ve o süreçte ilgileniyor sonra yine eski haline dönüyor. Cinsel hayatımız hakkında soru gelmeden söyliyim ben daha istekliyim hep farklı sürprizler yapıyorum :( ve artık çok üzülüyorum. Soru başlığını gördünüz yapacak bişey yok, kendisine söyledim konuşmaya çalıştım abarttığımı söylüyor. Ne hissettiğimi görmüyor aramızda 9 yaş var bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Nereden bakarsan bak gerçekten can sıkıcı bir olay. Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil. İnsan eşinden sevgi, saygı ve değer görmek ister. Herkes kafasına göre takıldıktan sonra evli olmanın zaten hiçbir anlamı yok. Sende kendini meşgul edecek başka şeyler bulabilirsin. Arkadaşlarınla takıl, akrabalarının yanına git ya da çalışmıyorsan bir iş bul.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende boş değilim ki ev başlı başına dönmesi gereken bir sistem, onun dışında ingilizce öğreniyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBizde nişanlım ile ikimizde istekliyiz, evlenince yine aynı olacaktır ama abartmayağız cinsel hayatımızı. Sizin için üzüldüm acaba eşinizin psikolojik bir sorunu mu var 🤔 iş yerinde olabilir ailesinden olabilir veya ebeveyn olmaya hazır değildir 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istemiyoruz ebeveynlik bir durum yok, evlenmeye benden daha istekliydi şimdi ne oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence avutma zamana bırak
00 Yorumla bunun yaşla bir ilgisi yok karakterle ilgisi var. adam demekki uyuntu bir tip kadınla oynamayı sevmiyor. buna ne yapsan farketmez değişmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki siz bir yerde çalışıyormusunuz, ev hanımımısınız. Yaş aralığınız biraz fazla size göre kocanız biraz daha olgun davranıyor olabilir ama cinsellik bakımından eşleri doygun tutmak gerek sizi tek bırakması hoş değil.
00 Yorumlakendını tatmın edememek kotu bırsey baska erkeklere yukselmen onları haayl etmende normal
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece avutmak için mi akıl istiyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak öyle yapıyorum zaten ama bugün zayıf hissediyorum ağladım biraz,
- +1 yıl
Uyudu mu?
Soran+1 yılSalonda telefon elinde
- +1 yıl
Konuşmak iyi gelecektir dertleşmek ne dersin?
Soran+1 yılSadece soruda dertleşelim lütfen
- +1 yıl
Olur da ben rahatsız edecek biri değilim ki
Soran+1 yılÖyle demek istemedim gerçekten konuşacak takatim yok, belki burada derdimi paylaşmak bile iyi gelecek en azından gözüme uyku girecek :/
- +1 yıl
Tamam yorum dışı lütfen iyi gelecek tabi inan
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
- +1 yıl
Yorumda konuşmak yoruyor ama istersen engelle yanlışım olursa
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe şanlı erkekler kocalar var
03 Yorumla
Soran+1 yılÖküz desek daha iyi olur
- +1 yıl
Evet öküz ama neler yapıyorsun baksana
- +1 yıl
Kıymet bilmiyor ya
+1 yılBencil erkek profili
04 Yorumla
Soran+1 yılAğladım bugün, yanlız hissediyorum acıyorum bazen kendime 😔
- +1 yıl
Evliligin geneli böyle yanlız değilsin. eskiden bende üzülür ağlardım ama artık takmıyorum. arada sadece değersiz bir insandan ne değer görmeyi bekliyorsun diye kendimi uyarıyorum sende dene.
Soran+1 yılOf ya 😟 bu hep böyle mi devam edecek
- +1 yıl
maalesef. kabullenebilirsen ne ala kabullenemezsen kendini üzdüğünle kalirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanada sanaldan tatmin olmak kalıyo
03 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon yapmıyorum sevmiyorum. Aksine üzgün olunca iştahım kesiliyor canım asla seks istemiyor her şey den soğuyorum
Cevap sahibi+1 yılAslında bulman gereken kişi seni sanaldan hem cinsel hemde paylaşım anlamında doyurmalı böylece her ihtiyacın okeylenmiş olur
Soran+1 yılYa siz ne anlatıyorsunuz ben eşimle aram nasıl daha iyi olur nasıl toparlarım diyorum, aranıyorum demedim beyefendii heey
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sorun sende değil en azından
08 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yıl:( elimden başka bişey gelmiyor
Soran+1 yılHep bi bahanesi var
Soran+1 yılNeden ben sarılmadan sarılmıyorsun diyorum yorgunum diyor, oysa ben yorgunluğumu o gelince unutuyorum gözlerimden uyku akarken masaj yapıyorum.. O bana sarılıp öpüyorsa mutlaka cinselliğe gidiyor sonu
Once kendini sev.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi sevmiyor muyum :/ farkında mı değilim acaba aslında öyle düşünmemiştim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk evliliği mi?
07 Yorumla
Soran+1 yıl%50
- +1 yıl
Evlenmeden önce ne kadar tanıma fırsatın oldu?
Soran+1 yıl3 yıl kadar ama gerçekten evlenmeden önce daha ilgiliydi
Soran+1 yılBende de tan tersi bana hep soğuksu derdi gerçekten sevmeyi iltifat etmeyi bilmezdim ama şimdi kendimi tutamıyorum
- +1 yıl
Hımm roller tersine dönmüş
Soran+1 yılEvet bu çok bariz :/
- +1 yıl
Kaçan kovalanır taktiğine geç
Üzücü bir durum
06 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yıl32
Soran+1 yılŞimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum :/
+1 yılBizdede tam tersi zorla yapıyoruz nerdeyse
00 Yorumla