- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bazen cinsellikle ilgili bir kitap veya yazı okudukları zaman hayal güçlerini kullanarak bunu kafasında canlandırınca isteklenirler.
Ya da kısaca Sexting yapmayı dene.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Faydası yok dokunman gerek
13 Yorumla
Soran+1 yılişe yaramıyor dedim ya
+1 yılSabah akşam pekmez kaşıkla
12 Yorumla
Soran+1 yılharbi mi
- +1 yıl
Evet 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzma ablacım başa bela herkes bırakmaya çalılıyor şu mereti sen başlamak istiyorsun :)
118 Yorumla
Soran+1 yılbazen aseksüel olduğumu falan düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDemekki seni azdırcak adam yok hayatında:)
Niye böyle triplere girdinki? bir erkek tarafından bu konuda eleştirildinmi hayrola
Soran+1 yılAçıklamak gerekirse evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istemiyorum. Fakat p*rno mastürbasyon bana zevk vermiyor. Daha cinsellik yaşamadığım için bilemeyeceğim fakat mastürbasyon işe yaramıyor Sadece beyaz akıntı geliyor azıcık.
Cevap sahibi+1 yılKadınların önemli bir kısmı senim gibi bence. Ne mastürbasyon ne ilişki istemez canları. Bu bence duygusal bağ hissetmediğiniz kişilere yükselemediğünizden kaynaklanıyor. Beyaz akıntı yükseldiğin isteklendiğin zzamanmı geliyor?
Soran+1 yılhayır azıcık mastürbasyon yapınca oluyor kadınların normal akıntısı ile o sıvı ayırt edebiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılMastı azdığın için yapmıyormusun? Merakdanmı yapıyorsun peki?
Soran+1 yılmeraktan sadece öylesine yani
Cevap sahibi+1 yılYok yok senin daha zamanın gelmemiş:). Bigün birisine aşık olursun veya hoşlanırsın onun normal resmine bakarken bir sürü hayallere dalarsın sonra bir bakmışsın ıslanmışsın sonra elinle bakayım derken kendini mastürbasyon yapıyor bulursun ve 5 dk sonra orgazm olmuşsun :) bu işler görev gibi yaparak olmuyor içinden gelcek :)
Cevap sahibi+1 yılİlk sevgilimin anlattığım gibi olmuştu ordan biliyorum :D Yaş kaçtı merak ettim?
Soran+1 yılyaş 18 fotoğrafı yok ya :)
Cevap sahibi+1 yılDaha küçüksün:). Fotoğrafı yok dediğin sevgilinmi bu yoksa platonik aşkınmı
Soran+1 yılgizli olmayan platonik diyelim
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yaparken onumu düşünüyorsun yoksa videomu açıyorsun?
Soran+1 yılikiside değil kendisine olan aşkım yaptıklarından sonra azaldığı için o kadar etki etmiyor
Cevap sahibi+1 yılKıyamam kırmış seni:/ boş ver dediğim gibi çok gençsin. Benim sevgilim ilk mastını ve orgazmını 23 yaşında yaşamıştı. Bişey için geç kalmadın kaçırmıyorsun. Yeri zamanı gelince emin ol kendi kendine olucak vücudun isticek zaten
Soran+1 yılTeşekkürler o zaman akışına bırakıyorum :) Ki uzun zamandır nofap yapıyordum yani her türlü cinsel içerikten uzak durma yaşamı.
Cevap sahibi+1 yılSenin yapmana gerek yok zaten mastürbasyon yapmıyormuşsun onu asıl bizim yapmamız lazım :D. Çok masumsun cidden ya kıyamam :))
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim şimdi ordan eklermisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılElinin altında birisini bulundur vajina yalamaktan zevk alsın
160 Yorumla- +1 yıl
Yokki
Soran+1 yıl@nebilimismi vaov istekli olmak isteyen bacılarımız soruma giriş yapıyor
- +1 yıl
Hayır abi biri yok Yani birini bulmak kolay değil reelde
Soran+1 yıl@nebilimismi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBulursun ya o kadar karamsar olma sadece nere ne kadar güvenli nasıl olmalı onu bil
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi tek sorununuz ihtiyacınıza göre değil dış görünüşüne göre seçim yapmanız boyu posu saçı gözü seni doyurmaz aslında önemli olan senin için seni mutlu etmek için nelere ne kadar açık tecrübeli olması olacak
- +1 yıl
🧐doğru ama beğenmek arzulamak için önemli oluyor sanırım başta
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi ben daha değişik düşünüyorum senin arzulamadığın birisi sırf senin arzulaman için sana eşsiz dokunuşlar herşeyi senin hoşuna gidecek şekilde hazırlamasına ne dersin daha da açabilirim konuyu
Soran+1 yılbiri bana dokunursa bende bundan hoşlanırsam arzulamaya başlarım açıkçası
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi sizie en mükemmel seks yaşatması kadar önemli olan bir şeyde ne biliyormusunuz bir çoğunuzun olmazsa olmazı gizlilik güven zararsızlık ve yaşananların yaşandığı yerde kalabilir olması ve sevgili diye girilen kavramlar yakın çevre olmasından beklenmedik şeyler doğuruyor
Cevap sahibi+1 yılen özel yöntemle dokunuşa ne dersin
Soran+1 yılteklif yapma
Cevap sahibi+1 yılteklif derken
Soran+1 yılen özel yöntem ne peki
Cevap sahibi+1 yılsenle sıradan bir erkek arkadaşınla evde film izlerken yere oturan erkeğin bacak arasına otursan filmi izlerken sana elleriyle bişiler yedirse filmce dehşet bir sevişme sahnesi çıksa sen bacaklarını kendine doğru çektiğinde erkek sana arkandan sarılsa sen ona dönüp bakınca öpmeye başlasa ellerini elbisenin altına sokup avuçlasa aşağıya dokunduğunda ıslandığını görünce seni belinden tutup ayağa kaldırsa üzerindekileri çıkarsa yerde otururken kafasını koltuğa yatırıp seni yüzüne oturtsa ne yapardın böyle mükemmeli yaşatan olur mu dersin
Cevap sahibi+1 yılve ben yazabildiğimi yazarımda yazamadıklarım için sen teklif edersin merak ettiklerin için ve inan detay yazamadığımı da bil
- +1 yıl
İnan o kadar planlı gitmiyor sgshsj
Soran+1 yılolur olur ama böyle ileriye gitmeyecek derecelerde uyanık dokunuşlar ya da arkadan durmalar gibi nasıl
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi aslında seçim zaten planlıyor sana ailene çevrene uzak olması seni senin istediğin kadar az tanıması sen istemedikçe rahatsızlık verememesi yani her şey elinde
Soran+1 yıldoğru herkesin içindeyken mesela :) ama aileler yok arkadaşlar falan
Cevap sahibi+1 yılsenin bacak arasına oturduğun erkeğe yaslanman durma yok zamansız plansız ama şahane gelişme unutma bedende yapılan her hareketin bir amacı dili var
Soran+1 yılfarkındayım bir erkekle konuştuktan sonra arkadaşımla bir işim vardı onu yapıyordum beklerken arkamda durması gibi mesela ya da otururken kalçaya bakması gibi
Cevap sahibi+1 yılkimi neyi nasıl seçmen gerektiğini bilmelisin ve senin için en önem verdiğin değerleri senin kadar korumalı sen ne zaman kontrolden çıkan arzularının kabarmasında ona ihtiyaç duyarsan sana gelebilecek birisi olmalı
Soran+1 yıltm kızgın bey
Soran+1 yılatarlanmayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılhissettirmek değil mi ve sen bakire kalmak isteyenlerden biri gibisin
Soran+1 yılzaten var sanırı-
Cevap sahibi+1 yılyok gülüümm neden kızayım sohbet ve deneyim paylaşımı yapıyoruz değil mi
Cevap sahibi+1 yılson yazdığını anlamadım
Soran+1 yıldaha çok cinsel ilişkiye evlenmeden girmek istemiyorum
Soran+1 yılfarkındayım bir erkek arkadaşla konuştuktan sonra arkadaşımla bir işim vardı onu yapıyordum beklerken arkamda durdu gibi mesela ya da otururken kalçama baktı bu ne anlama gelir sence ama bakması 2 saniye sürmüştür bende ona baktığım için sanırım
Soran+1 yılşimdi tekrardan düzenleyip attım :d
Cevap sahibi+1 yılama bazen elinde olmadan arzuların azgınlığın seni ele geçiriyor olsada bir dil suyunu akıtsa der gibisin hatta diyorsun ve artık yetmeyen elin orada burada konuşulan cinselliklerin zevkleri sen ise elinle tatmin olmak zorunda olmaz aklını başından alıyor gibi
Cevap sahibi+1 yılbakışmalar birbirlerinden birşeyler beklemeler çocukça değil mi
Soran+1 yılbiraz garip bir yorum olmuş abi sorumu cevaplar mısın ben ona baktı sonra kalçama baktı sandalyeye otururken ben fark edince kafasını yavaşça çevirdi ne anlama geliyor
Cevap sahibi+1 yılgüzelde kalçaların bi erkeğin bakması normal değil mi şöyle düşün penisi belli olacak şekilde bi erkek olsa sen bakmazmısın
Soran+1 yılbakarım engel olamazsın ama bu bir değil iki değil yani biraz bana dokunmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum diğer kadınlarada böyle davranıyor biraz fazla flörtöz sanki bu arada bu bahsettiğim kişiye aşık değilim merak ediyordum sadece
- +1 yıl
ben bile bakarim sfgh
Soran+1 yılbana göre değil
Cevap sahibi+1 yılsana gereken en önemli şey gerçekten flörtten öte tek yaşatabileceği şeyin oral olabileceği ve diliyle seni doruklara çıkarabileceği bir kişi bunu nasıl yapacağı ise kışkırtıcı
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi büyük olması çok mu dikkat çekici ya da azdırıcı
Cevap sahibi+1 yılbunu sana çevrende olan bakarak azdıran birisi değil orali zevkle yapabilecek çok özel gizli sana sen istediğinde gelebilecek olan biri gerekiyor ne kadar uzak o kadar güvenilir demektir
Soran+1 yıl👍
- +1 yıl
yine benim dediğime geliyoruz öyle güvenilir uzakta her istediğini yapıcak iyi birini bulmak zor hem de senin beğeneceğin
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi senin onu değilde sana yaşattıklarını beğenmeye ne derdin
Cevap sahibi+1 yılseni senin istediğini yaşatacak ihtiyacına göre birisi istemsizce gülümsemene sebep olur
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi kadını eşsiz mutluluğa senin dış görünüşünü beğenmen değil üç şey ulaştırır
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi bişi sorabilirmiyim
- +1 yıl
Ney
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi cinselliği en eşsiz doruklarda yaşamak için saçma sapan yalan dolan sözlerle adına sevgili denilen kavramda çocukça hareketler anlamsız sözler kullanmaya gerek olmayan yaşamak yerine seksi seks için bir araya genel iki bedenin hadi yapalım demek yerine mükemmel dokunuşlarla kışkırtarak yaşamak ve yaşananlardan etkilenip ne bitmesini isteyeceğin nede unutamayacağın en özel zevkleri yaşamak için hayatına girecek kişinin yanına yakışmasından daha başka önemli özellikleri olması gerekmezmi
- +1 yıl
Bilmiyorum sen edebiyat mezunu musun yoksa sadece etkilemeye mi öalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi gülüm profilim gizli bak etkilemek bir erkek için önemlidir ve lise mezunu birisiyim sadece aklına gelemeyecek kadar tecrübeli birisiyim hepsi bu ve sadece yazabiliyor da olsam yazdıklarımın beğenilmesi hoş bence seni bilemem ama
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi cinselliğin en özelini en inceliğine kadar bilmem senin bile tahminine sığmaz
- +1 yıl
Beni takip eden sen misin U ile başlayan ismi
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi evet de bırakmıştım takibi
- +1 yıl
tamam
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi iyi ettin der gibi oldu sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi neyse de rahatsızlık vermeyim mutlu geceler dilerim
- +1 yıl
Sen geri cekmissin ben napiyim
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi yaa ya şimdi
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o zaman sen ölmüşsün ağlayanın yok... tek yol seks vajinanı bir erkek okşayacak veya dilleyecek yalayarak
013 Yorumla
Soran+1 yılhiç olmuyor değil ama ara sıra nadiren diyebilirim
- +1 yıl
bu isteksizlik şu an sinir eder ama
Soran+1 yılşu an sinir eder derken
- +1 yıl
yani şöyle diiym mesala canın istiyor ama azamadıgın için baslayamıyorsun ya anlattıgım bu
Soran+1 yılha işte valla şu an ki durumum bu canım mastürbasyon yapmak istemiyor
- +1 yıl
evet tetikleyen bir şey olmalı cunku isteklisin ama yapasın yok
Soran+1 yılBir site var istediğin şeyleri paylaşıyorsun falan fap bölümünde kadın idoller sanatçılar çıkıyor, yorumları işe yaradı biraz
- +1 yıl
orası neymiş öyle:) ne cıkıyor da işe yaradı
Soran+1 yılreddit kpopfap yazıyorsun çıkıyor
- +1 yıl
gördüm peki sen kadınlardan da mı etkileniyorsun. gif paylaşalım sana
Soran+1 yılhayır öyle denilemez fakat gif varsa paylaş yani iyi olur :) altındaki yorumlardan bahsetmiştim
- +1 yıl
gif bende tumblr den felan bakıuyorum :D zevkli oluyor
Soran+1 yıl🙃
bi nude ile denemek lazim seni diye dusunuyorumm 🤣
00 Yorumla
+1 yılSeksting denedin mi?
123 Yorumla
Soran+1 yıldenedim
- +1 yıl
Neden azmak istiyorsun? İlgin erkeklere mi değil acaba?
Soran+1 yılhayır heteroyum fakat bilmiyorum yani cinsel ilişkiye girmeden çoğu şeyi denedim ama hepsi sadece geçici süreliğine işe yarıyor
- +1 yıl
Neden azmak istiyorsun peki? Olmuyorsa içimden gelmiyordur.
Soran+1 yılnadiren ara sıra oluyor hoşuma gidiyor valla neden yok
- +1 yıl
Sanırım bunları sanal buluyorsun. Gerçek olmadığı için de heyacanlanmıyorsun
Soran+1 yıl:) doktor adam konuşuyor
- +1 yıl
Ups yanlış bir şey mi söyledim? 😔 neden dalga geçtiniz benimle
Soran+1 yılhayır be ne dalga geçeceğim
- +1 yıl
O zaman gereksiz alındım
Soran+1 yılyağni
- +1 yıl
Hiç tecrübeniz var mıydı peki?
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Bu da ilginç merakınız en azından sizi azdırırdı
Soran+1 yılÇok kibar ve bilimsel konuşuyorsunuz doktor bey
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Resmi olmayın ama
- +1 yıl
Belki başka konularda da konuşabiliriz
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
Bilmem ne isterseniz. Sohbet etmek için dedim. Sıkılıyorum da
Soran+1 yılkararsız kaldım
- +1 yıl
Size kalmış :)
Soran+1 yılsonra konuşalım KS'den çıkmam gerekiyor da
- +1 yıl
Peki size kalmış dediğim gibi
+1 yılNiye olmak zorundasın
01 Yorumla
Soran+1 yılçok merak ediyorsan hoşuma gidiyor
Burdan biriyle konuşurken foto iste işe yarar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDamla ve çikolata var.
21 Yorumla- +1 yıl
Hangi damla ve hangi çikolata
Geriye kalan partner bulup sevişmek seks yapmak😘
00 Yorumla
+1 yılTanışmalıyız kanka. : D
00 Yorumla
+1 yılOdun işini gorur
25 Yorumla
Soran+1 yılbacım dalga geçmeyelim ama lütfen bak ağlarım yoksa
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭😭
Soran+1 yılşaka şaka
- +1 yıl
Ben lezim yalarim
Soran+1 yılablamız baya açık sözlü
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekle konuş
411 Yorumla
Soran+1 yılBaşka önerilerin var mı güzel kız
Cevap sahibi+1 yılBunlar yetmiyosa erkek lazım. Ya konuşcan ya gerçekte bulacan buluşcan
Soran+1 yılKadın olduğun için halden anlıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynen sevgilin yok mu. Olsa iyi olacak anlaşılan
Soran+1 yılsevdiğim biri vardı, fakat egolu birisi olduğu için herkes ona bayılıyor ya reddedildim
Cevap sahibi+1 yılAnladım, bir süre böyle idare et. Saha sonra grlsin flörtler sevgililer
- +1 yıl
😂 ikinizinde erkeğe ihtiyacı var gibi
Cevap sahibi+1 yıl@aldikverdik06 sen de her yorumda bitiyon
- +1 yıl
Pardon iyi günler kaldırın yorumlarımı rahatsız etmek istemedim
Soran+1 yıl@aldikverdik06 benim sevgiye daha çok ihtiyacım var
Soran+1 yıl@aldikverdik06 ki bizide sevenler çok oldu bin şükür
Gizli Üye(25-29)+1 yılof bana sor knk sanal konuşma ennguzeli sanal seks
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılSürtün yastık vb cisimlere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıltelefon sohbeti?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloyuncak kullan titreşimli birşeyler dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSekdss
00 Yorumla
+1 yılbana gelmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarıya git
01 Yorumla
Soran+1 yılne diyon canım lez değiliz
+1 yıltakviye gıdalar var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bitmişin
01 Yorumla
Soran+1 yılniye ki canım 🙄 göz zinası yapıyor olabiliriz fakat evlenmeden cinsel ilişkiye girmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılses tonu inleme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat