Ben bekarım sevgilim de yok, arada görüştüklerim oluyor. Hepsinin ama hepsinin aynı sıkıntısı var. Sanki internette konuşan başka gelen başka. parçalarım diye gelen birinde hiç kalkmadı, doyumsuzum uyutmam diyen iki dkk sürmedi kendi uyudu… başkası da sadece saksoyla yetindi başka yapamadı, ne oluyor arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç kimse Yogurdum Ekşi demez Türk erkekleri genelde böyledir kendilerine Överler… Mesela ben istekliyim arzuluyorum sadece konuşmayla 7.8 defa Boşalabilirim vs ama ben gelsem muhtemelen 1 dakika sürmeden boşalacağım neden mi çünkü daha önce hiç yapmadım
02 Yorumla
Soran+1 yılAha adam dürüst 😀
Cevap sahibi+1 yılYalan söyleyip rezil olarak aptal durumuna düşeceğime, uzak köşede bankta oturur kuru ekmeğimi yerim daha iyi 😌 sağlıcakla kalın
En İyi Cevaplar
+1 yılFiziğin kötü mü? Belki çekici gelmemiştir adamlara. Erken boşalma gerçek bi sorun önüne geçmek için geciktiricili prezervatif kullanmak gerek. Durex maraton iyi bu konuda tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyunmadım bile
- +1 yıl
Fiziğin nasıl normalde?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nesil değişiyor yediklerş içtikleri her şey değişiyor oda tüm vücudu etkiliyor onuda etkiliyor yaratılışında olanda var. Spor yapmayanda var biraz kasları geliştirip kendimi sıkayım diye düşünmüyor. Bazıları çok az kısmı kabullenip doktora gidiyor. Zaten çenesine vuran kim varsa öyle yaparım böyle ederim diyorsa bilki bir eksiklik vardır. Yapacak adam konuşmaz yapar.
10 YorumlaMerhaba. Bu tipik Türk erkeği davranışıdır. Öyle dediği gibi yok şöyle duvardan duvar, yok böyle yataktan yatağa.. Çıkarmadan 3 tek.. Bir gecede 10 posta.. Varsa böyle babayiğit beni de bulsun lütfen.
Penis boyu da bu şekildedir.. Sorsan herkes bir beyzbol sopası taşıyor pantolonunun içinde.. İstatistiklere bakınca da Türkiye penis boyu ortalaması 13cm. Nerede bu kolum gibi olan penisli erkekler? Çıkarsınlar da bir öpüp başımıza koyalım, Allah'a yarattığı nimetler için şükredelim.
"Benimki daha büyük" tutumu bu, başka bir şey değil. Fakat daha uzun soluklu ilişkiler yaşamak istiyorsanız hayatınızda düzenli bir erkek olması lazım ki, size alışsın ve zamanla performansı artsın. Bunu bir tür maraton koşusu gibi düşünün. İdmansız olan kişi ilk yüz metrede kesilir, antrenmanlı olan kişi ise dört kilometre koşabilir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmın edemeyecek ödeyecekler
Ve şunu unutma lutfen
Ucuz malın satıcisi kendini över. Sen hiç kuyumcunun dükkan önüne çıkıp gel vatandaş bilezik var kolye var diye bağırdığıni duydun mu?
Manav bağırır gel vatandaş çengelkoy hıyarı var 🤣🤣
O yuzden kendine güvenen zaten bunu ovmez00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun posta ile alakası yok çoğu bilmeyen insanlar kafadan sallıyor önemli olan hissettireceğin yerleri bilmen gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılBen kendi kendime çözdüm herkes çöze bilir bu sorunu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 posta aynı zaman içinde olmaz. 1 güne sığar ama 10 posta atacak erkek adam gibi yemek yemeli. Sonra ilk postadan sonra devan edebilen iyidir gerisi boştur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes hayalindeki kisiyi oynuyor internette maalesef
10 Yorumla Yalan tabii ki de tatlım. İlk posta 2. dakikada gelir. 2 dakika dayanırlarsa öp başına koy hatta. Diğerlerinin uzun sürmesi önemli asıl.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu duyulan heycana arzuya bağlı aynı kişi defalarda bosalmada baskayerde ya da bakasiyla aynı kişiyle farklı zamanda bı okadar olmayabilir ya da tam tersini biz erkeklerde sizin gibiyiz canim
00 Yorumla kapasite bu ama karşındakini düşürmek için oldupundan farklı görünürsen komik duruma düşersin bu daha trajikomik bir durum, ayda yılda bir yapan, spor yapmayan erken boşalır tabi…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl sana ne oluyor hanfendi? Bu ne yaaa önüne gelenle neyin kafasını yaşadın sen? Hiç aşık olmadan olur mu bu işler?
00 Yorumla Sevisememek, eksik cinsel bilgi, güçsüz pelvik kasları birleşince böyle oluyor, gerçi kadınların çoğunun da sorunları var orasi ayrı konu
010 Yorumla- +1 yıl
Sevismek duygularla olan bir sey , yani gerçekten birinden hoslaniyorsan onu kesfedersin, ten tene ruh ruha sevisir yani, ama zaten gerçekten hoslanmayip tek gecelik bir iliski gibi bakarsan zaten o tur insanlar sevismeyi bilmez. Bence bunla daha çok alakali. Bilmesine gerek , duygusu varsa karsisindakine zaten oluyor kendiliginden
- +1 yıl
@Jenny_jocn kadınlar için genelde geçerli bu, sevdiğin insanla sevismenin keyfi her zaman ayrı lakin biz erkekler de duygu olmadan çekici bir kadınla da yattığımızda da keyif alıyoruz
- +1 yıl
Kadinlar icin genelde gecerli diyorsun ama kadin da seksi zaten erkekle yapiyor. Evet erkek duygusu olmadigi birinden de zevk alabiliyor ama duyguyla yapilandan daha cok zevk aldigini diyenlerde var. Ben seksin duygularla olduguna inaniyorum. Diger turlusu bencillik geliyor bana. Cunku diger turlusunu de yasadim ve hic zevk almadim. Ama erkek zevk almisti. O yuzden boyle olunca buna bencillik diyorum ben. Duygularla yapilanin zevki hicbiriyle kiyaslanmaz bence.
- +1 yıl
@Jenny_jocn ben de aynısını söyledim zaten duygu varsa arada daha keyifli, evrimden kaynaklı bencillikle alakalı gormemek lazim, kadınların da en güçlü tepedeki erkekleri secmeye çalışması adil değil ama o da sizin evriminiz. 3 kız 3 erkek olan ortamda, üc kızın da bana yürüdüğü oldu, diğer 2 erkeğe bakmadilar çünkü o grubun en iyisi bendim, diğer 2 erkek içinden sövmüştür ama bu da sizin yaratılisiniz, oyunu kuralına göre oynamak lazım.
- +1 yıl
Digerlerinde hakli olabilirsin ama dedigin iki şeye katilmiyorum. Bencillikle alakali olmadigini soyledin ama tam olarak da bencillikle alakali. Yasadigim cinsel deneyimlerin biri hariç hicbirinden zevk almadim. Cunku karsimdaki erkek direkt isi bitirme derdine , opme su vs hicbiri yok. Yani bir hayvanla hayvanin birlesmesi gibiydi yasadigim cinsel deneyimler, Lakin ilki olan , gerçekten bana asikti ve hisleri yogundu, o yuzden beni de mutlu etmek tatmin etmeye calisiyordu. O gunden sonra anladim ki bir erkegin karsisindakinden hoslanip hoslanmadigini bile yatakta anlarsin, cunku gercekten hoslaniyorsa bencil degildir ve seni de dusunuyordur, ama diger turlusu evrim asla degil kesinlikle bencillik. Bir de en son demissin siz kizlar en guclusune bakıyorsunuz diye falan neyin en guclusu Allah askina? Birinden gorunusu cok cekici diye hoslanmak en guclu ne alaka? Ona bakarsan erkekler kiz çok guzel diye pesinde salya sumuk oluyorlar o zaman bizde mi senin tabirinle yaklasalimm. Alakasi yok, hoslanti zaten birinin gozune guzel cekici gelmesi zaten. En gucluyle alakasi yok ya da varsa da bir kiz olarak bunu senden ilk defa duyuyorum , yani ben hic o gozle bakmadim kimseyi enterasan geldi bana.
- +1 yıl
@Jenny_jocn ben sadece yakisikliliktan bahsetmemistim aslında para statü vs de giriyor isin içine yükseldikçe etrafımda kadın sayısı sürekli arttı benim tipim değişmedi ama 😄 söylediklerinde haklısin sana bencil tipler denk gelmiş kadın ruhundan anlamayan nasıl davranması gerektiğini bilmeyen. Ben sevmesem de hiçbir zaman öyle davranmadım bana güvenip yatağa gelen bir kadın ilgiyi güzel davranışı hak eder
- +1 yıl
Ama senin etrafindaki kadinlar oyle diye genelleme yapamazsin. Mesala benim yasadigim cinsel deneyimde dogru duzgun zevk alamadim suana kadar ilk zamanlar genelleme yapiyordum her erkek ayni falan diye ama sonra ilk cinsel yasadigim kisi aklima gelince onla guzel yasamistim sonra genelleme yapmamin gereksiz oldugunu anladim, hepsi oyle olsaydi , o kisiyle guzel bir cinsellik yasayamazdim dedim. Yani bence genelleme yapmak yerine ya cevreni degistir daha oturakli, seni onemseyecek kizlara bak , gormeye calis, belki de genelleme yaptigin icin gormuyorsun ve aynisi denk geliyordur. Ve benim de bazen genelleme yapmayi birakmam lazim simdi sana deyince kendimi de fark ettim bak😂
- +1 yıl
@Jenny_jocn genelle yapmak iyidir, bilimin gerçeğidir. Ben veri analistiyim isim bu, bir populasyonda her zaman çoğunluğa göre yorum yapar degerlendiririz bütün işler ona göre planlanir 😄 Dediğim gibi cok değerli kadınlar da var tabi, ben de Queen i mı arıyorum zaten bulduğumda birakmicam 😄 yap yap korkma kötü birsey değil biz her zaman yapıyoruz işte 😄
- +1 yıl
Dogru haklisin insan ayni seyleri yasayinca genelliyor. Cunku neden hep aynisi basina geliyor diye sorguluyor. Yani yapma diyorum da ben de yapiyorum, Şu an benim gozumde de erkekler bencil ve hanzo geliyor. Oyle ki sirf bu yuzden soguttular beni, kimseyle tanismiyorum artik finito😂 Neyse umarim sen de. Queen'ini bulursunn. Ve bu genellemelerimiz de son bulurr dogru insan denk gelene kadar. 😃 good night😴
- +1 yıl
@Jenny_jocn hak veriyorum çoğumuz öyleyiz çünkü 😄 e dinlen bakalım biraz sfsf umarım bulalım da son bulsun😄 iyi geceleeer
Keşke biraz da bende olsa o erken boşalma. Çok yorucu çok.
03 Yorumla
Soran+1 yılYav heeee 😀😀😀
- +1 yıl
Haha😂
Hep boş safsata laflar bunlar. Bende söylüyorum ufak atın diye yok haftada en az 4 kez zikişmek lazammış. Reealde işler öyle değil haftada iki kez yetiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ge c boşalıyorum
Erken gelenlerin hepsi yanlış Masturmasyon yapıyor00 Yorumla
+1 yılKızlar böyle sallayanlara gidiyor gerçeği söyleyenden kaçarlarsa olacağı o
00 Yorumlaben erken boşalırim bence ama devamini getiririm hem libidom çok yüksek hem kondisyonum çok sağlam 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İlki erken gelebilir ama önemli olan 2.3 devam edebilmesi bir erkek partnerine zevk verip 2.3 devam ediyorsa zaten her halükarda partnerini mutlu eder
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici krem sürüyorum 1 saat zar zor boşalıyorum ter içinde kaliyorum
10 Yorumla
+1 yılİlk deneyimde böyle olur 1 erkekle uzun iliski yaşanan ve sana alışması lazm
10 Yorumla
+1 yılO zaman görüştüğün kişilere takviye ver seni tatmin edemiyorlarsa eğer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neymişsin ve abi erkek dayanmıyor sana 😂😋
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yıl kız becerememiş ilk gördüğünde de şelale oluyor doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl birilerine denk gelmişsin. Bencede kadinlar 5 dk da bosaliyor sonrabosal bosal canım yanıyor diye ağlıyor
00 YorumlaKadın halimle 4 veya.5 posta bisaliom ben
35 Yorumla
Soran+1 yılOnu diyorum kız, heykel gibi adamlar bi kadın doyuramazken bide çapkınlık yaparlar 😀
- +1 yıl
Senin bişe kaldırma ihtiyacinmi var 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks tester’ı mübarek
10 Yorumla Ahahahha doğrudur
10 Yorumla
+1 yılDoğrudur ben yaşım itibariyle 1 diyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de yok :D ama istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılDenk gelmemişsin gerçek erkege
14 Yorumla- +1 yıl
Bazilari o zevki uzun sure yasamak için bosalmiyor, ama bazilari erken bosaliyor onlar uzun sure yasamak istemiyor mu? Nedeni ne ki
- +1 yıl
Bazısı hemen olsun bitsin istiyor. Bazısı da elinden olmayan sebeplerden dolayı erken boşalıyor.
- +1 yıl
Elinden olmayan anlasilir da, digeri bence bencil. Cunku o zaman diger pantreni dusunmuyor
- +1 yıl
Kesinlikle öyle zaten. Düşüncesiz bencillik.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. En babası15dk
12 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizim erkeklerin nerdeyse hepsinin sorunu bu yaa
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk milleti abatmayi sever normal süresi 30 ile 45 dakika arasıdır. Bunu bilmeniz gerekir
03 Yorumla
Soran+1 yıl30 dkk mı? Ömrü hayatım boyunca görmedim öylesini 😀. 10 dkk içirde en fazla. Sevişmeyle beraber 30 olabilir.
Cevap sahibi+1 yılSevismeyle birlikte zaten 🤣
Cevap sahibi+1 yılBen ara vere vere yapıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDemek ki tecrübe böyle bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki sen bunları adamların yüzüne deseydin niye kalkmadı niye erken geldn diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu durum gerçekten olmaz
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılseçimlerin kötü belkide
00 Yorumla
+1 yıl2 yok. ama gerisi bende. war
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öyle diyenlerden uzak duracaksın asıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabı geçiştirilemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEywah defalarca ortaya cikmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaketmiyolar da işte 😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen de anlamiyorum bunu😅
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhıc asık oldunmu sen pekı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yaşlari ne
08 Yorumla
Soran+1 yıl22-33 arası, özellikle genç istedim ki bi doyursun diye. Nerdeeeeee
Soran+1 yılEvlenmiş boşanmışı da vardı, ilki değildim hiç birinin
- +1 yıl
Daha once gormus mu derken neyi kast ediyorsunuz
- +1 yıl
Neden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erken boşalma nedense çoğu erkekte var. İnternette herkes yok ön posta yaparım, yok iki saat yaparım dediği palavra mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat