Evli olup “Cinsel hayatım iyi gitmiyor.”bahanesine sığınanları da bu kategoriye katarak soruyorum.
Yani aldatanlar aldattığı kişinin emeğini hiçe saymış oluyor ya malûm.
Evli olup “Cinsel hayatım iyi gitmiyor.”bahanesine sığınanları da bu kategoriye katarak soruyorum.
Yani aldatanlar aldattığı kişinin emeğini hiçe saymış oluyor ya malûm.
Kişi sevdiğini söylüyorsa erkek olsun kadın olsan farketmez bu sevgiyi kanitlayabilmeli. Sevgi demek şiir okumak çiçek almak romantik söz söylemek mi? Seven sevdiğini her anlamda mutlu eder etmiyorsa da sevmiyor demektir. Bahane falan da değil. Gerçekler bunlar. Ama aldatmayı arkadan iş çevirmeyi doğru bulmuyorum. Ben olsam açık açık konuşurum çözüm yolu ararım çözüm yolu yoksa ve oturduğumuz daire bana aitse yani eşimin maddi anlamda bir katkısı yoksa olmamış ise. Valizini topla uygun bir zamanda evimi terket derim. Yok ev onunsa da kendi valizimi toplar giderim.
Eşi anlarım da sevgili mecbur değil.
Her şey her zaman iyi gitmiyor ki cinsel hayat her zaman dört dörtlük olsun hele ki yıllarca süren evlilik müessesiyse olay kimse mükemmeli beklememeli ve olmuyor diye bahane etmemeli. Kadın doğuruyor misal ( hele ki normal doğum sonrası ) yaşadığı psikoloji neticesinde 2 yıla kadar düzgün bir cinsel birliktelik kuramayabiliyormus ( bilinçaltında yeni bir kimlik edinmenin karmaşası , doğumda travmatize olma, bebek büyümeden tekrar hamile kalma korkusu olabiliyormuş) böyle bir örnekte “ iyi günde kötü günde “ diye çıkılan yolda bahaneye sığınıp aldatmak bana insancıl gelmiyor. Bu örneğin erkek versiyonu da olabilir tabi ki.
Sorunları bahane etmek yerine saygılı bir şekilde çözümlere yönlendirip , iyileşme sağlanabilir ki eşin görevi bu bence.
Horozlaşmayın insan olun !
👏👏Konuş kız. Ağzına sağlık.😂
Bir kapansalar da kurtulsak.😂
Galiba öyle
Rica ederim. ☺️
Bu tamamen akılsızlık , iyi gitmeyen bir evlilik varda boşanılmalı aksi halde herkese zarar ayrıca aldatmanın bahanesi olmaz , aldatmanın kendi kişisel nedeni olur aldatmak istersin o heyecanı seversin o adrenalin yasak duygusu hoşuna gider o da hata ama en azından kendine doğru şeyi ifade edersin ben tatmin olamıyorum ondan aldatıyorum diye bişey yoktur
Geniş çerçeveden baktığın zaman gerçekten de hoş şeyler değil bunlar işi o raddeye de getirene kadar ayrılırsın olur biter. Sırf bu ilişki yolunda gitmiyor diye aldatmak en son seçenek bile olmaması gerekiyor. Oturursun konuşursun bir çözüm yolu bulursun.
Cevap
16Cevap
Evliyim. Cidden cinsel haytım kötü. Zamanında aldattım da. Çok kısa ve az da olsa. Sonra duruldum. Eşimi seviyorum. Ama yaşamak istediğim birçok cinsel heyecan var. Cinsel heyecanı yaşamak için de eşim ve çocuklardwn vazgeçip boşanmam gerekiyor. Buna da gtüm yemiyor. O zaman bol bol mastürbasyon yapıp hayaller kuruyorum. Zihnimdeki aldatmaya karışmayın bari lütfen. Bu çıkmazda tek yapabileceğim bu
Tamamen karaktersizlik. karşindaki insanı duygusal olarak bir boşluğa sürüklemenin ve güvenini zedelemenin çabasıdır bu. rabbim böyle insanlardan uzak eylesin
Amin
bencede doğru ama olmuyorsa ayrılması gerekir. Aldatmak için bahane değil ki cinsel ilişki bir ihtiyaç zaten o ihtiyacını da eşiyle gidermeli ama arada sorun varsa ben bilemem kişi kendi bilir
Cinsel ilişki bir ihtiyaç. O ihtiyacını eşiyle gidermeli ama arada sorun varsa da bilemem kişi kendi bilir
Oda emeğini aldatarak veriyor sevginin karşılığını alamıyor demekki
Aldatmak dünyanın en büyük şerefsizliğidir bana kalırsa. Yazık kimse aldatmasın aldatılmasın.
Aldatmanın bahanesi olmaz da bazen bazı şeyler sorundur
Olmuyorsa ayrılması gerekir. Aldatmak için bahane değil.
Çünkü arada cinsellik yoksa erkek arkadaştan ya da evcil hayvandan fark kalmıyor onlarada sevgi besleyebilirsin ama arzu farklı bişey arzu olmadan aşk olmaz
😂😂Hayvanlar daha sadıklar. Hayvana hakaret bu.
Oda emeğin karşılığı olmalı. 😅
Çok komik. Güleyim de boşa gitmesin.😂 Aynı şeyi biz yapsak Küçük Emrah kesilip burada ağlarlar yorumlarda. Vay efendim kızlar şöyle, kızlar böyle. Hak ediyorlar kötü muameleyli. Emeğin karşılığı buysa erkekler daha fenasını hak ediyorlar.
Cinsel ilişki yoksa sevgili değil flört olur.
Sevgili eş mi olmaya
ondan dolayı evlenmeden önce her şey konuşulmalı
Mutsuz olan ayrılmalı
Sevmemis demekki
Doğru
Emeksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?