ön sevişmeden bahsetmiyorum girip çıkma kısmından bahsediyorum. bana öyle geliyor ki kadın sekste zevk almıyor. sadece erkek alıyor.
girip çıkma kısmından gerçekten zevk alıyor musunuz hanımlar? ben hiç yaşamadım bilmiyorum
ön sevişmeden bahsetmiyorum girip çıkma kısmından bahsediyorum. bana öyle geliyor ki kadın sekste zevk almıyor. sadece erkek alıyor.
girip çıkma kısmından gerçekten zevk alıyor musunuz hanımlar? ben hiç yaşamadım bilmiyorum
Cinsel ilişki sonucu iki tarafta arzuladığı zevki ya da arzu seviyesine yakın zevk alır. Kadınların daha fazla haz noktasının bulunması, kadınları daha fazla etkiler ve zevk noktaları ise daha hassas olduğu için zevki kat ve kat artırır. Burada odaklanma, o an ki istek, hazırlanış, giriş, gelişme, sonuç üçlemesi de mühimdir. Birbirini tanıyan ve ten uyumu yakalamış çiftler her zaman daha fazla zevk alır. Ama tabii ki iyi uçmak iyi bir pilotla olur, partner seçimi önemli, beceriksizin birine denk gelirsen seni bu dediğine haklı çıkarır.
Tabi ki zevk alıyorlar. Bu tamamen senin şansına bağlı bir durum birazda. Seni anlayan ve neler hoşuna gider bunu bilen bir erkek ile ayakların yerden kesilir inan ki. Seks performansı iyi, erken boşalmayan ve iyi bir penise sahip bir erkekle birlikte olursan ne demek istediğimi o zaman anlarsın. Seksin en önemli kısmıdır zaten birleşme olayı. Burada iki cinste fazlasıyla keyifler alırlar.
Sen seks yapmayasın diye annen tarafından uydurulmuş saçmalıktan ibaret. Seksin erkeğe hizmet ettiğini, kadının bunu vazife olarak yaptığını dayatıyor ki evlenmeden seks yapma diye. Aptal ailenin aptal fikirlerine itibar etme yavrum
fikirlere aptal demeni anlıyorum ama aileme aptal demene gerek yoktu, yavrun da değilim senin
Sana şu kadar diyeyim, kadınlar cinsel ilişkide erkeklerin çok çok üstünde zevk alır. Giriş çıkıştan zevk alınmayan ilişki analdır ve kadına şiddettir
Cevap
26Cevap
Evet onlarda insan olduğu için cinsel duyguları olduğu için alırlar
Kadınların sekste üç kat fazla zevk aldığı ispatlanmış, sekste inlemelerinden anlayabilirsin, penisin dokusuna, kalınlığına, büyüklüğüne, sünnetsiz olmasına göre zevk artar, sünnet olan erkeklerde zevk beşte bire iniyor, sünnetli erkekle kıyas yaparsak 15 kat daha fazla zevk alıyorsunuz erkeğe göre seksten, çok zevk aldıkları için sevmedikleri erkeklerle evleniyorlar, dayak yeseler bile ayrılmıyorlar, bakire olmadıkları için boşanırsam evlenemem diye düşünüyorlar, ayrılırsam o zevki yaşayamam diye düşünüyorlar, bir kadına sordum o zevki, dünya ile bağlantım kesiliyor o an dedi😂😂😂😂
Girip çıkma olayından erkek her zaman daha çok zevk alır. Kadının zevk noktası klitoristir. girip çıkarken dölyolu esner daralır esner daralır. Bu hareket dölyolunu saran klitoris kollarını uyarır. Klitoris direkt uyarılmasa da kollarının uyarılması haz verir. Güzel ıslanma olursa bu haz artar. Girip çıkarken erkek klitorisin baş kısmını okşarsa orgazm gelir
Yahu o giriş çıkış damacanaya yapılmıyor
Senin vajjnana girip çıksın da zevk alıyor musun almıyor musun
Mahsus mu böyle saçma sorular soruyorsunuz
Sevdiğinle her şeyden zev alırsın her şeyden.
"Zevk, uyumlu tenlerin dansında saklıdır."
Dehşet zevk alıyor çoğu kadın, beğendiği partner olursa, dokusu güzel penisle , yeterli kalınlıkta , yeterli boyda penisle dehşet zevk alıyor kadınlar, benimle evlenip yaşamak ister misin bu zevki?
Cinsel ilişki kadın için yaratılmış, kadınlar her zaman daha fazla zevk alır. Menopoz, fiziksel ve psikolojik birşeyleri olmadığını sürece cinselliğe.
Kadınlar erkeklerden daha fazla zevk alırlar. Orgazmları çok daha güçlüdür.
Analdan her türlü keyif alırsın kadın da olsan erkek da olsan
anal iğrenç bence
Değil bence
Yok hayrına yapıyor 😂😂
Hayır tabiki de sadece numara yapıyorlar.
samimi misin yoksa dalga mı geçtin anlamadım ama ben de öyle düşünüyorum
Yoo ciddiyim. Sadece erkekler zevk alır seksten kadınlar almaz
ama sıcacıksa
zewk almadın mı
ben hiç yapmadım
bakire msn
Her iki tarafta zevk alır
Analdan zevk almıyorlardır bence
Bence erkekten daha çok zevk alıyorlar
böyle diyen güruh da car ama bilemiyorum
yasasan boyle sacmalamazdin zaten.
işte nasip olmadı kankam