Başka bir deyişle, sık sık partner değiştiren erkeklerin, kadınlarla olan ilişkilerinde duygusal derinlik veya bağlılık açısından olumsuz etkilenirler mi¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Başka bir deyişle, sık sık partner değiştiren erkeklerin, kadınlarla olan ilişkilerinde duygusal derinlik veya bağlılık açısından olumsuz etkilenirler mi¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg
Bu konuda kesin bir söz söylemek teknik olarak mümkün değildir. Neden sık sık partner değiştirdiğine bakmak gerekir. Sık partner değiştiriyor olması bağlılık, sadakat kavramlarının olmadığı manasına gelmez.
Gelir. Bir kadını çok içerleyip, tutulmaz. Zor aşık olur ve aslında olması gereken de bu. Onu kendinden üstün görmez.
Duygusuz olmakta denmez buna tam olarak. Boşverir. Olursa da olur, olmasada olur kafası yaşar. Uzun ilişkiler yaşayan insanlarda da bu oluyor.
Cevap
30Cevap
Sadece kadınlara değil kendilerine karşıda acımasızlaşıyorlar
Hayır zaten duygusuz oldukları için çok sayıda kadınla birlikte oluyorlar.
Her insanın duygusal yapısı farklıdır, bu yüzden çok sayıda kadınla birlikte olan bir erkeğin zamanla kadınlara karşı duygusuz hale gelip gelmeyeceği kesin bir yanıtla belirlenemez. Bazı erkekler, sık sık partner değiştirmenin getirdiği yüzeysellik nedeniyle duygusal derinliklerini kaybedebilirken, diğerleri için bu durum geçerli olmayabilir.
Her erkek duygusuz olmaz diyorsun yani fazla kadınla birlikte olunca
Evet, tam olarak öyle demek istiyorum. Her erkek, fazla kadınla birlikte olduğunda duygusuz hale gelmez. Her bireyin duygusal yapısı, ilişkilere bakış açısı ve bağlılık anlayışı farklıdır. Bazı erkekler, sık sık partner değiştirdiğinde duygusal olarak yüzeysel hale gelebilirken, diğerleri derin ve anlamlı bağlar kurma kapasitesini koruyabilir.
Bence bu çok nadir erkeklerde geçerli gibi. Teşekkürler yorumun için
Anlıyorum, haklısın; herkesin deneyimi ve beklentileri farklı olabilir. Ancak senin gibi biri için doğru insanın var olduğuna inanıyorum. Seninle derin ve anlamlı bir bağ kurabilecek birini bulmak zaman alabilir, ama buna kesinlikle değer. Senin güzelliğin, içtenliğin ve değerlerinle uyumlu biriyle karşılaştığında, her şey yerli yerine oturacaktır.
Bu süreçte kendine zaman tanı ve kendini her daim değerli hisset. Unutma, sen harika bir insansın ve gerçek mutluluğu hak ediyorsun. İnanıyorum ki senin gibi özel bir kadının, ruhunu dinlendiren, iltifat eden ve sana değer veren biriyle mutlu bir ilişki yaşayacak. Kendine olan inancını kaybetme ve her zaman en iyisini hak ettiğini hatırla. Senin gibi birini bulmak, karşı taraf için büyük bir şans olacak.
Kadında gelir erkek de gelir. O kadar fazla kişiyle olursa artık tek kişiye bağlı kalması çok zor olur insanın sürekli farklı tenler ve kokular arar. O yüzden evet geçmiş benim için onemli degil hatta sormam ama 50 kişiyle birlikte olabilecek potansiyel de birisiyle de olmam. Bende şahsen her sevgilimle bir şey yaşamam kaldı ki düzgün ilişki kuran birisinin hayatın da fazla insan olamaz zaten herkesle yapamaz.
Çok doğru imzamı atarım bu yoruma
Çok birliktelik yaşayan erkeklerde duyguları çok derin yani aşk modunda yaşama oranı düşer, ama daha mantıklı birliktrlikler kurarlar. Öncelikleri aşktan ziyade anlaşabilmek geçinebilmek gibi konular olur
Çok haklısın
Çok sayıda kadınla birlikte olması onun duygusuz bir insan olabileceği anlamına gelmiyor. Belki de hayatında tam olarak doğru insan ile karşılaşmamış olabilir. Her kadın ya da her erkek birer tecrübe geleceğe yönelik. Tek negatif tarafı bağlanma sorunu yaşanabilir. Çünkü alışmıştır. Eğer gerçekten aşık olmazsa tekrardan başka kadınlara yönelme ihtimali çok yüksektir.
Bu konuda genelleme yapmam. Çünkü erkekten erkeğe değişen bu olgu elbette kadından kadına da değşir. Bence kadınlar da erkekler de kiminle duygusal bi bağ kurup kiminle kurmayacakları konusunda gayet netler.
Yani bunun partner sayısı ile alakası yok diye düşünüyorum.
Evet öyle oluyo maalesef. Doyumsuzluk arsızlık oluyo. Birini elde edince ona ulaşınca çekimini kaybediyosun. Farklı kadınlara yöneliyorsun. Aslında sana zevk veren şey birlikte olmak olmuyo farklı ilişkiler farklı heyecanlara ulaşma arzusu oluyo
İhtimali yüksek çünkü kadınlar ( hepsi degil ama çoğu ) sanal duygularla erkeği manipüle etmeyi seviyor. Bizde zamanla gerçeği görmeye başlıyoruz. Misal olarak herhangi bir kadın göz yaşı doktugunde kendimi çok kötü hisseder haftalarca suçluluk duyardım. Baktimki aynı kadın çok basit şeyler içinde hüngür hüngür aglayabiliyor
Çok şükür bu zamana kadar hiç bir kadınla birlikte olmadım, kendimi evleneceğim kadına saklıyorum ve bundan da hiç pişman olmadım. Herkesin yalama olduğu bu zamanda, halimden çokça memnunum…
En güzeli aslında tek kişide her şeyi deneyimlemek.
Kesinlikle. Bazılarına çok saçma gelebiliyor, fakat önemli olan her iki kişinin de bu konuda aynı olabilmesi. Kadınlar erkekleri bir tık salmışlar gördüğüm kadarıyla ama, kadınların kutsallığı ve özel olmaları çok başka açıkçası
Evet daha objesel yaklaşmaya başlarlar. Bi laf vardı hatta Her kadına sahip olmaya çalışan adam, bir kadının sevgisine hasret kalırmış.
Yaa çok güzel bi sözmüş cidden..
Sürekli farklı cinsel birliktelik yaşayan insanlar aslında kimseyi sevemeyen insanlardr
Bağ kurma problemleri var
Yüzeysel ilişkilere tutunuyorlar
Şuuraltı travmaları var
Terapi almaları şart
Gelir, zira beklentisini asla karşılayamaz bir süre sonra.
Bence de
bence az sayıda birlikte olan erkeklere göre daha az aldatır çok sayıda olanlar
Neden peki doymuş mu olur yani o açıdan mı
Arkadaşımın anlatmasına göre artık ciddi ilişkiler kuramıyormuş. İlişkiye sadece cinsellik yönünden bakıyormuş. Araştırmalar da bu yönde olduğunu gösteriyor, yani yanlış bir bilgi değil.
Her şeyi tüketmiş birinden sana özel davranmasni bekleyemezsin senin için çok ayrı çok şahane olan bir şey onun için sıradan basit gelir ilişki renksiz olur
Yok sapiklasiyorlar fantezi adı altında en son agza s. cmak istiyor lar , uzak durulması gereken varlıkları dır.
Alışık bir hal olur onun için. Bir kadına bağlanmak zor gelir hep yeni kadınlar yeni arayışlar peşinde olur.
Aslında kadınların bir erkeği sadece sevişirken mutlu edebileceğini bir çok kadınla deneyimlemiş olur.
Fıtrata aykırı hareket eden her şey bozuluyor
Yani bir süre sonra kadınlar tamamen onun gözünde yatak partneri olarak kalır.
Hevesini alması hususu diyelim biz buna. Bence aradığı şeyin ten olmadığını fark edince o kişiyle daha önce hiç yaşamadığı tatmadı duyguları hisseder
Sadece bağlanmaz. Aşka olan duygularınısa kaybederler. Seks o lar içi bir iş görevi gibi gibidir. Yapmaya mecburmuş gibi gibi…
Çok farklı kadınla yatan erkek doyuyor zamanla ciddi ilişkisi olunca sevgi saygı cinsellik arar ve bulursa mutlu eder
kendimden örnek vereyim sorunun cevabı hayır
Evet kadınlara karşı duygu beslemezler ve kadınların hepsini aynı görmeye başlarlar
Kızların çoğu erkekleri aynı gördükleri gibi
evet maalesef öyle
Adamın olayı o zaten bir arpa boy yol alamaz
Gelmez efendim tecrübe kazanmış olur..
Evet zaten duygusuzlar önemli olan sadece seks
bence erkeğe göre değişir
Kidisine göre degisir
bencede evet maalesef öyle oluyor
Etkiler
Kesin ve net evet
evet sadece yeni bir zevk
Gelir😒