- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kışkırtıcı ve etkileyici görüntüde olan, mutluluk havuzunun girişi, Öncelikle bizi, içimizdeki yoğunluğu arttıyor, bu tarifsiz bir durum ve etkilenme gerçekten. Dikkat ettiysen henüz temas gerçekleşmedi. Önce okşayarak o muhteşemliğin narinliğini yumuşaklığını dokusunu ve nemliliğini hissettiğimiz an çok farklı bir mutluluk hissi uyanıyor içimizde ve sonra öperken muhteşem kadınlığın dudaklarıyla buluşuyor dudaklarımız az önce parmaklarımızla yaşadığımız hislere göre daha da hassasiyetle hissediyoruz ve o mutluluğu harikalığı yaşamaya başlıyoruz. Öpmek defalarca ve ardından yalamaya başlayarak dudaklarını ayrı , o harikalığın arasını ayrı yalayarak devam ederken muhteşem zevk alıyoruz. Bunun yanında kadının zevk alışı dahada etkiliyor daha da artan bir zevk ve tutku ile sevmeye devam ederken dudakları dışa doğru belirginse özellikle , vakumlayarak emiyoruz tüm bunlar olurken kadının yaşadığı zevkin tırmanışı beni de aşırı mutlu ediyor, kadınına zevk verebilmek ve bunu yükseklerde yaşatabiliyor olmak ve bu şekilde sevilip yalanırken muhteşem narinliğin ve ıslaklığın çıkardığın sesler ve zevk kıvranışlarıyla daha tatlı daha Seksi ve daha kışkırtıcı hâle gelişinin muhteşemliği bunu yaşamak ve görmek ayrıca muazzam mutluluk verici. Uzun zaman sonra ara ara temas ettiğim klitorise yoğunlaşarak dil darbeleri , dudakların arasına alabilme bu mümkün değilse çevresinde ve üzerinde dili baskı uygularak kullanarak yalayarak zirveye ulaştığın kendinden geçtiğin koptuğun, zevk depremlerini yaşadığın , nefesinin kesinleştiği mutluluğun ve zevkin kesintisiz devam ettiği saniyeler ve belki dakiların içine bırakırken kendini narin göğsün ve memeleri tüm güzelliğiyle kuş çırpıntısı gibi hızla inip kalkarken seyrine doyulmaz vücudun tüm güzelliklerini izliyor izlerken seviyor , aldığı zevki sindirmeye çalışırken verdiği yaşattığı zevkin mutluluğunu , mutluluk veren güzelliği seyrederek ve severek yaşıyor erkek. Belki bütün bunlar yine de yetersiz gelmiş olabilir , anlamlandıramıyor oluşunu anlarım ki, bunu çok normal görüyorum. Tamamen düşünsel mantıksal bir durum bu. Cinsellik yaşanırken o kısımlar senin diğer işlerini gördüğün kısımlar olarak değerlendirilmez düşünülmez, vucudun ve güzelliklerin tüm detayların ilgilenilecek sevilecek güzellikler olarak görülür. vücudunun en sevilesi en kıymetli yerlerinden biri duygu aktarımını , zevk aktarımını ve etkileşimini en yoğun yaşayacak olduğun yerlerin arasında önemli yere sahip olan bölgelerden biri.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılİplik bile yalamadan iğneden geçmiyor sen ne diyosun yaa
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boşuna bal kutusu dememişler oraya balını tatmak için içindeki o sıcaklığı algılamak için severiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kadınımın kendini kaybettiğini ve inlediğini görmekten mutlu oluyorum. Bu yüzden oral seks yapmayı seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı kadınların zevk suyunun tadı çok güzel oluyo ve her dil darbesindeki o anlık çığlık ya da inleme sesini seviyo olmam için gayet yeterli bi sebep.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılzevkten kıvranışınız ve bir yere kaçamıyor olmanız aşırı zevk veriyor
00 Yorumla Kadının inlemesi hoşuma gidiyor. Ve bana daha çok yükseltiyor kadını. Bende zevk alıyorum ayrıca
00 Yorumla
+1 yılYaşamadım ama kasılıp titremenizi hissetmek isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Muhteşem bir organizmaya yakından bakmak çok etkileyici çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o bal kutusunun kendine has kokusu o buruk tadı harika
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kivranmanizi izlemek hoşuma gidiyor... Ve sizi mutlu ederken görmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaz veriyor, tadı güzel, hissiyatı güzel, bizi çok yükseltiyor, isteğimizi tazeliyor, size zevk vermesi bize zevk veriyor, daha sayayımmı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz nasıl ki muz seviyorsunuz bizde sulu yarma şeftali seviyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü hatun deli dehşet zevk alıyor ve o görüntüsü boğaya çeviriyor beni
00 YorumlaKadınlığı, sıcaklığını, kayganlığını, inlemelerini hissetmek için 😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerini mutlu etmek için.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevkli kadını inletmek
00 Yorumlazevk alışı daha çok zevke getiriyor beni
00 YorumlaKadınlar neden seviyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılkadını en çok sekse hazırlayan şey o da ondan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının kasılmalarını hissetmek çok güzel
00 Yorumla
+1 yılhiç denemedimm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıya zevk vermek bize de zevk veriyor
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin için de öyle değil mi?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum ama çok güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim sulu şeftali sevmez🥰🤭🤭🤭🙈🙈🙈🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDudakları nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşime göre iğrenç. Neden iğrenç olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahrik ederek tahrik olmak için
00 Yorumla
+1 yılİğrenç
02 Yorumla
Soran+1 yılBnde bu dusuncedeydim ama seven var ve nedenini merak ettim
- +1 yıl
Sapıklık
+1 yılBen bana yapılmasını daha severim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılvajına guzel bır sey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılmuhteşem bir şey
00 Yorumla
+1 yılHerkese de değil tabi
00 Yorumla
+1 yılBen sevmm
00 Yorumla
+1 yılOral yapılmadan o deliğe sokulmazki
00 Yorumla
+1 yılBalını içmek için
00 Yorumla
+1 yılBen hiç sevmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel olan ne iste
Cevap sahibi+1 yılTadi zevki
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. aşktır o.
00 YorumlaBen sevmem
00 YorumlaÇünkü ego
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat