Evlenince eşimiz her istediğinde cinsellik olmak zorunda mi? Mesela erkek istediğinde kadının o an canı istemiyordur o yüzden reddedebilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu karşılıklı anlayış ile çözülür. sğürekli itiraz olmaz. arada bir olabilir. evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur eşler cinsel ihtiyaca cevap vermek zorundadır. düşünün ki siz çok isteklendiğinizde eşiniz red etti nasıl olursunuz.
sürekli red sürekli erteleme olmaz. mesela ayda bir isteksizlik olabilir eyvallah. ama bu sürekli olamaz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yıl
bence net açıklıyor glşsdfgkşdlfkg
025 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhaha sesli güldüm 😅😅
- +1 yıl
pü yazıklar olsun fslksdjdlfkjsfl
Soran+1 yılNe beee jxjddjdj
- +1 yıl
sağ melek :vermedi bi kere nasıl insansın incileri dökülecek sanki gşlfgklşd
sol melek :oh iyi oldu vermediğin kudursun mezemenk :-D
Soran+1 yılHer istediğinde de vermek zorunda değilim bencee 😃
- +1 yıl
ama sen istediğinde sana vermeye mecburmu peki :-d o derece fenayken misal :-*D
Soran+1 yılErkeklerin çoğu bi kadın yanıma gitsin reddetmez emin ol. Tribini atar o da 5 dk sürer sonra atlarlar üzerimize😂
- +1 yıl
bak orası öyle erkeklik gururu diye bişi var ama az naz az cilve o gururu kırıyor ne fenasınız he :-D istediğinizi almadan bırakmazsınız yani gşilflklşidk
Soran+1 yılTabi öyle. Erkeğe iki cilve yap bak bakalım nasıl kadının istediğini yapıyor. Biraz kadınlığımızı kullanıyoruz ama bizim de işimize geliyor 🤭🤭
- +1 yıl
tabi ateşe barutla yaklaşırsan alev alır söndürmesi zaman alır :) ah ah şöyle kadınlar varya ne fena şeylersiniz öyle :-D
Soran+1 yılSiz erkeklerde iki cilve yapalım hemen yumusuyorsunuz amaaa🤭
- +1 yıl
eeee sende erkek ol bakim karşında iki meme sallıyan bal kutusuyla seni şebeğe çeviren bi kadın oolsa hemen göklere bayrak dikersin :-D
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
asıl sen çok fenasın biliyosun dimi :-D istediğimi alırım istedilermi keyfim isterse veririm istemezse vermem ama verirsem tadı damağında kalır süründürürüm diyosun :-D
Soran+1 yılBenim yaptığım bisey yok cilveli biriyim ne yapayım 😂
- +1 yıl
şu yaptığın cilveyle bile beni fena ettiysen düşünüyorum gerçekte olsa neler ederdin vay halime sdlklsşfk :-D yani dil ile ve vucut ile yapılan cilve birleştiği zaman zeten erkek hipnotize oluyo :-D
Soran+1 yılşu an cilve mi yaptım. Cidden farketmedim bilee. Görüyorsun bak isteyerek yapmiyorummm🤭🙈
- +1 yıl
ya ya kesin öyle :-D zaten konuşmadan lök diye ortaya koysan ikizleri direk cilveyede gerek kalmaz erkekte ya :-D
Soran+1 yılAynen öylee. Direkt koymaya da gerek yok. Derin bi dekolte ve iç camasirsiz olsamda yeterrr🙈
- +1 yıl
sen var ya seeen :-D çok çok çok fenasınn :-D dekolteli v yaka bişi iç çamaşırsız zaten belliyse uçlar eğilmeye kalkmayada gerek yok az bi sallan çiki çiki zaten kalkışa hazır :-D
Soran+1 yılAynen öylee 🤭
- +1 yıl
sen cilve alanında master falanmı yaptın :-D bi erkeği kudurtmayı aklını başından almayı iyi biliyosun :-D ki yaptında yani şuanda tebrik ederim fdgjgfdlfkgj :-D
Soran+1 yılCilveli sonradan olunmaz cilveli doğulur canım 😚
- +1 yıl
senin cilveni milveni yirim:-D fena şey seni :-* ki bu cilceyle istediğini hem yaptırır hemde istediğinin fazlasını alırsın yani düştüm diyebilirim :-*
- +1 yıl
doğru cilveli olunmaz cilveli doğulur :-D
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek taraflı konu değil ki, iki kişi de istemeli yani.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama mutlu evliliğin sırrı bence her zaman iki tarafın istediği değil bazen birinin isteğiyle de yapmak
00 Yorumla
+1 yılSürekli isteksiz kadın erkeği kendinden soğutur sonrası aldatılma ya kadar gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastalık harici eşlerden birisinin meşru ihtiyacını reddetmek çok büyük günah olarak geçiyor. Eşi harama yönelttiğiniz için günahı büyük.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o an belki kadının canı istemiyordur ya da müsait değildir?
Cevap sahibi+1 yılNeye göre müsait değildir? Sen veya eşin, ikiniz de birbirinizin cinsel ihtitaçlarınızı karşılamakla mükellefsiniz yani erkek te keyfi olarak reddedemez seni. İslamiyette cinsellik adında bir makale vardı bul oku.
Soran+1 yılPeki...
Gizli Üye(18-24)+1 yılZorunda değilsin ama aşkla istekle gelen birini kolay kolay çevirmemelisin izin verdiğinde senin de canın isticek zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılReddetmemesi lazım :) ginah
02 Yorumla
Soran+1 yılKadının canı istemiyordur belki?
- +1 yıl
:) erkeğinki isterse kadında otomatik olarak isterki tabiki erkek romantik biriyae
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVermezsen verecek birileri çıkar yapmak zorundasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Sen isteyince de erkek yapmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değil ama olsa iyi olur
00 Yorumla
+1 yılEvet olmalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de belki o an kadının canı istemiyordur?
- +1 yıl
Evlenmeseymiş ozaman. Böyle birkaç kez red edildiğinde koca soğur. Aynısı kadın içinde geçerli.
Soran+1 yılSadece cinsellik için evlenilmiyor ki? İnsanlık hali o an canı istemiyordur zorunda mı yani?
- +1 yıl
İyi geceler bol şans
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Hiç olmasa da olur
00 Yorumla
+1 yılTabiki karşılıklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılVer kurtul
00 Yorumla
+1 yılEvliler cevap verse bizde öğrensek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki
00 Yorumla
+1 yılGenelde istemiyor
00 Yorumla
+1 yılevet
10 Yorumla
+1 yılEvdt
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi