Evleneceğiniz kadın sizce bakire mi olmalı yoksa kafa yapısına mı bakarsınız yani illa bakirelik mi önemli olan, önüne gelenle yatan kadınla bunu sevdiği adamla yaşayan kadın arasında fark yok mu, ya da bekaretini vermeyip geri kalan her haltı yemiş kadın sevdiği adamla ilişkiye girmiş kadından daha mı değerli bu konuyu bir aydınlayalım :)
Cevabın nedir?
Eğer ben zamanda bakirliye önem verseydin boşanmış bir bayanla evlenmestim.
Karşıma tekrar bakire olmayan çıksa yine evlenirim, Ben onu sevdikten sonra takmam bile bakire olmasına çünkü neden biliyor musun?
Benim gözümde sevgi ve saygı daha kuvvetli.
Biliyorum bazı erkekler dicek ki nasıl mide var sende sizi takacak olsaydım çoktan günahkar olurdum, ama öyle değil işte bakire olmayan bir bayanla evlenmek de sevaptır! Bakıyorum çoğunuz büyük konuşuyorsunuz ama merak etmeyin bende zamanda büyük konuştum ve büyük konuştum için boşanmışla evlendim önceden.
Evlilikten dolayı bakır değilim ve boşandıktan sonra da kimse ile birlikte olmadım çünkü ikincievlilime sakliyorum beni gerçekten sevenle olmak istedim den.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır ben önemsemiyorum bakireliği için evlenen kadını sadece becermek için evleniyodur
1020 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çok telekkürler bu araa
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim eig için kadın önemli olmak istiyosa önce kendine önem vermeli bir kadın bakire değil diye ondan ayrılanı desteklememeli. bir erkek o kişiyle ilişkiye girmiyosa bakire olduğunu nasıl öğrencek altını açıpmı bakcak anca evlendiğinde öğrencek evlenincede bu kadın bakire değil terkedeyim bunu diyosa yüzüne tüküreyim onun. Ben teşekkür ederim eig için
- +1 yıl
Bakire kadın isteyen onun zarını ister onun cinsel bölgesini ister aklı başı ordadır birader bunun başka açıklaması yok yoksa aklı başında mantıklı olan insan gidipde kızı zardan seçmez sizin fikrinizdekiler saçtan tahrik olduğu için kadınlara baş kapattırıyor sizin gibi toplumdan düzgün düşünce bekleyende hata zaten. @_EsmeR
- +1 yıl
Bak o düşüncede olan kişiyle senin arandaki farkı anlatayım ben. O düşüncedeki kişi biriyle cinsellik için birlikte olmuyor birlikte olduğu için cinsellik yaşıyor ama senin düşüncendeki biri cinsellik için birlikte oluyorki zarından kızı seçiyor aradaki fark o kadar inceki ama anlayana. @_EsmeR bakireliği için evlenmem diyip bakire olanı seçerim demen zaten mantıksızlık fışkırtıyo senden
- +1 yıl
Senin okuduğunu anlama kapasiten oysa ben ne yapayım sana. Benim ilişkim varsa o kişi zaten bakiredir. Çünkü ben temizim karşımdaki de temiz olmalı. Sizin miğdeniz artık nasıl bilmiyorum ama herşeyi hazmedebiliyor demekki. Odaklamışsın kendini oraya yok öylede öyle, nasıl bir mantıktır ya, senin ne düşündüğün önemli değil senin tercihindir ama kimseye şunu şu yüzden yapıyor diyemezsin. Birde o düşüncedeki biri cinsellik için birlikte olmuyor diyor. Bana açıklarmısın madem o düşünceye sahip insanlarız, neden evlenene kadar öyle insanlarla çıkıp ilişki yaşamıyoruz, biz gerizekalı mıyız?
- +1 yıl
Ne biliyosun sen kızın altınamı bakcan altına bakcak konuma geldiysen işler değişik durumdadır zaten sen onun evlenene kadar bakire olduğunu bilemezsin çünkü temizlik kirlilik o zarla belli olmuyor sizin zihniyetiniz bozuk sen hiç müslümanlıktan bahsetme senin zihniyetin saç telinden tahrik olduğu için kafa kapıtılıyor yani en sapığı sizsiniz bu dünyada. Hangi düşünceye sahip insansın o düşünce diye cinsellik yaşayandan bahsediyosun evlenmeden senle onun aynı düşüncede olduğunu kim çıkardı evlenmeden cinsellik yaşayan hem kadına daha saygılı hem sizden daha az sapık zarı için kadınla olmuyor sizin evlenmeme nedeniniz sadece bunu kuran emrediyor diye başka bir sebebi yok kuranın kuralları bir süre sonra kültür gibi yayılmaya başlamış kültür haline gelmiştir siz kafanızı kullanmadan kuran cinsellik yasak dediği için yasak diyor yaşamıyosunuz şimi bir kitabda yazana kafanızı kullanmadan sırf yazdığı için uyuyonuz ve sizdeki mantığı benimmi bulmamı istiyosun? @_EsmeR
- +1 yıl
Şunu şöyle diyemezsin bunu böyle diyemezsin diyosun derim kardeşim derim bu ülkede cinsellik yaşıyor diye insanlar namussuzlukla eleştiriliyosa bende herşeyi derim burada cinsellik konusu açanlar ne şekilde eleştiriliyor hepimiz görüyoruz önce siz kendinizi düzeltin sonra eleştirilmeyin
- +1 yıl
Aman Allah ım tartıştığım insana bak, bir yürü git ya mantığına şey edeyim senin. Hiç bir kadın evlendiğinden 1 gün sonra boşanmak istemez. Saçından tahrik oluyormuş. Kardeşim sen önce deki ben müslüman değilim, sizin kurallarınız benim umrumda değil de bende işimi bileyim. Bizim dinimizde haram bu olay, neden evlenmeden önce haram yola gireyim. Girende benimle işi olmasın bizim gibilerle işi olmasın. Pis bir insan temiz bir insanı haketmez.
- +1 yıl
belki de hayatımda gördüğüm en saçma yorumdu :)
ben %100 bakire olacak demem ama isterim tabiki.. bunu senin gibi aklı patlatmakta olanlar anlamaz boşver. - +1 yıl
Ya kadının evlendiğinden bir gün sonra boşancağını nerden çıkardın kadının ayrılcağından dahi bahsetmedik ama sırf cinsel konu ve bölge olan bakirelik ve bakirlik için evlenen ister kadın ister adam olsun onun orası için evleniyodur seven insan orası için seçmez siz başka yerlerini seviyosunuz sadece kuran size yasak koydu diye kudurmuşunuzda o yüzden ordan başka yeri göremiyosunuz kadında. Kimin hangi inançtan olduğu önemli değil burada biz mantığı konuşuyoz dediğim gibi al söylediğime en iyi örneksin kitapda yazana kafanı kullanmadan uyduğun için bu zihniyettesiniz günahsa günah haramsa haram bitti ben kadını bu duruma sokan bir inancada o inanca inananada saygı duymam saygıyı başka yerde arayın siz
- +1 yıl
@Apocaliptik senin düşüncendekine saygım var onuda dicektim ama ekliyemedim isteyipde olmayınca onla olmayanlara söylemek istedim aslında
+1 yılZina iki taraf içinde haramdır. Kadın içinde erkek içinde eşit derecede haramdır. Islamiyete göre zina yapmış bir erkeğin bakire bir kadın isteme hakkı yoktur. O yüzden her b*ku yiyipte bakire kız arayan erkek bence karaktersizdir.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
+1 yılSen her kadına sahip olmak isteyeceksin hepsini becereceksin değer vermeyeceksin bir mendil gibi kullanıp atacaksın sonra da diyeceksin ki ben bâkire bir kız istiyorum.. Diğer bir deyiş ile sen kimseyle ilişkiye girmeyeceksin diyeceksin ki bakire bir kız isteyen erkek becermek için istiyordur paşam sen önce yediğin naneler ile yüzleş. Hayatını paylaşacak kadın senin seviyende olması gerek ortalık malı olmuş bir insana aileni kardeşini arkadaşlarını tanıtırsan sonrasına da katlanacaksın.. Seçeceğin kişi sana ayna olacak boynuz değil haydi herkesin gönlüne göre versin diyorum ilerde kaderime ortak olacak hanımefendiye burdan selam yolluyorum bekle beni :)
10 YorumlaBir zar parçasına bakıp ona göre değerlendirirsek sıçtık biz.
Zar dururken başka yerleri kullanabiliyorlar. Önemli olan ruhu...
Da bu sorular hakkaten sıktı artık be. Daha önemli konular varken durup durup bakirelik konusu açılıyor. Ne geri kafalı insanlar var ya.
Olm her kızı dürtüp bakire ararım diyenler: Sizin ben ta... Pezolar her türlü haltı yerler koklanmamış gül isterler :@30 Yorumla
+1 yılevet bakire olmalı diyecektim ama artık demiyorum. çünkü kızlığını kaybetmeden neler neler yaşamış kızlar var o yüzden bakireliğin kazara kayıp edileceğini bile biliyorum. ve cinsel deneyimi var mı onu sorguluyorum. anlama yollarıda basit öpüşmesinden bile belli olur
00 YorumlaBenim için fark etmez bakire olup olmaması yani aldatmasın da ne olursa olsun. Bakire olmaması daha tahrik edici geliyor bana :D
50 Yorumla
+1 yılbakir olmadıgım her boku yedigim icin bakire kız aramıyorum kesinlikle nasipte neyse o olur.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılzerre umrumda olan bir şey değil. bekarete takık insanlardanda nefret ederim. mümkünse hayatıma birşeyleri aşmış insanları isterim. ne bu yaşta çocukmu büyüteceğim.
30 Yorumla Kesinlikle Bakire olmalı Tabi Bende Bakir'im ve İlk Cinselliği beraber yapmalıyız.
72 Yorumla- +1 yıl
tepişeceksiniz yani 2 dakka
Önemlidir evet ne kadar seversem seveyim olmaz o iş kusura bakmasın , Kadın demek namustur namusunu korumamış biri ile evlenememem heleki Anne sıfatını yakiştiramam o yüzden olmaz
40 YorumlaBaktıgin cerceveye gore degisir. Dedigin gibi her halti yiyip sadece o halti yemeyene bakir diyebiliyorsak zaten salaklik yapmis olmazmiyiz?
10 Yorumla
+1 yılAhlakı düzgün olsun.
Kendim o kadar şey yaptıktan sonra bakire istemem iki yüzlülük olur.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhadi l*n önüne gelenle yatsın, sonra gelip yok önemli sence desin? önemli tabi, başkasının yaladığı öptüğü şeyi niye isteyelim?
51 Yorumla
+1 yılBence bekarete önem vermeyen erkek midesiz olan erkek onun önüne ne koysan yer
1111 Yorumla
Soran+1 yılEvlenicez diye kandırılan ya da tecavüze uğrayan milyonlarca kadın var türkiyede canım bunu da bir göz önünda bulundur
- +1 yıl
Bakire olmadan hayatta olmaz
- +1 yıl
Tecavüzü saymıyorum zaten o bir istisna, ama evlenicez diye kandirilan bayanlara aynisini diyemiycem salaklık. Niyet ciddi olunca haram ortadan kalkmiyor Bekaret simgesi degil cunku sòz konusu.
- +1 yıl
yazık diyorum sana.. mağarada internet zor olmuyormu kablo çek filan
- +1 yıl
Kardeşim sen öyle istiyor olabilirsin ama bu sana kimseye laf atma hakkını vermez anlıyor musun, sen istediğin kadar kullanılmış bir kadın bul kendine mide senin hayat senin. Beni ilgilendirmiyor bu , benim fikrim bu. @cheekystaff
- +1 yıl
kullanılmış kadın sıfatını kullandığın zaman senin görüşlerine saygı duymam işte anlıyormusun. insanları hemde hemcinsini bu şekilde aşşağılamak emin ol kandırıp bir kenara atan bir erkekten daha aşşağılık bir durum. o kızlık zarı denen zarın amacı daha önce yatıp yatmadımı anlaşılsın diye değil. tamamen tıbbi sebepleri var. açıp okuyarak biraz bilgi sahibi olabilirsin. böylece hislerine duygularına gem vurmamış dimdik aykta durmayı bilen kadınları belki biraz anlar saygı duyarsın. bu midesizlik değil kişinin varlığına benliğine duyulan saygıdır. sen sana bedenin için saygı duyan bir erkeği tercih edeceksen mutluluklar.
- +1 yıl
Ben biseyleri araştırmam gerekmiyor sen beni görüsumu ve altina yaptigim yorumları oku , okusaydın bu tarstisma hiç baslamais olurdu. Işte boylesiniz siz yarim yamalak okuyup geliyorsunuz , bekaret söz konusu değil ! Bir erkekle yatıp kalkmak farkinda olmaktan bahsediyorum tecavuze ugrayanlar var onları saymıyorum kandırılan bayanlarda salaklıktan baska bisey degil bence evlenecem diye gunahı ortadan kalkmiyor bunu dusunemiyorlarsa , sonradan duyduklari pismanlik Allah katinda degildir bekaret gitti diyedir
- +1 yıl
- +1 yıl
yzdığın herşeyi kelimesi kelimesine okudum merak etme. karsında ilk okul öğrencisi durmuyor. yaş ve tecrübe konusunda senden çok daha ilerideyim. konu tecavüz kandirilma istiyerek yapma vs değil konu bakire olunmasi ya da olunmaması. sen tecavüz üzücü onu saymıyorum ama öbürü günah filan yok öyle yok böyle bakire olmayan kadını seçen midesizdir gibi bir terbiyesizlik içindesin. bir bu yakıştırmayı değil sen kimse yapamaz. gelelim diğer meseleye. bir kadının biriyle yatması onu kötü kadın yapmaz evde kalacağı anlamınada gelmez. sen ve senin gibi ben bakireyim o değil o günah işledi onu seçen midesizdir mantığında olan kadınlar yüzünden kafanızdaki örümcek ağlarındanda sizdende hiç haz almıyorum. kadın dediğin kadındır. erkek dediğin erkek. bir minik et parçası için insanları sınıflandırmak yargılamak ise... neyse. o boşluğu aklı selim biri doldurur.
- +1 yıl
Ben öyle bişey yaptığmı düşünmüyorum, her kelimeyi okuduysan ven bakireyim onlar değil diye bişey yazmadığmıda görürsün. Yazdıklarımdan mana çıkarıyorsun sen ama ben manalı konuşmuyorum orda ne yazıyorsa benim fikrim , bir kadın pismandir yaptigindan ya da bir erkek birdaha yapmaz o başkadır herkesin bir anlık seyine gelebilir ama yaptığindan ders almayıp evlenene kadar yatcaz kalkcaz yapicam diyip sonunda namuslu koca ararlar ya erkekte bundan iyisini mi bulucam diyip evlenir iste bu midesizliktir ! Burdada gördüm o tarz bayanlar günümüzdede duyuyoruz baskasinla yatip kalkiyo hamile kalıyo herif istemiyo gidiyo yazık ya kendine tipsiz birini buluyor ya da kimsejin istemedigi bir adamı buluyor adamda bile bile kabul ediyor. Yani rica ediyorum bidahakinede kisiye bakipta mana cikarma yazdiklarimdan @cheekystaff
- +1 yıl
daldan dala :) neyse canım tamam uzlaşma ihtimalimiz yok bu konuda. sen sakla kendini kocana tamammi :) aman sakın bir hata (?) yapma. almazlar seni çirkin birine kalırsın sonra..
+1 yılBu konu sıktı artik sincap acmayin. Bakire olmayan kizla asla olmaz. Konu kilit uye BAN!
60 YorumlaÖnemli değil fakat durumların eşit olması gerektiğine inanmışımdır her zaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılal işte bekaretini birine peşkeş çekip şutu yemiş kamile sorusu evet canım bekaret önemli git seni becerenle evlen sevdiği adama vermişmiş iyi b*k yedin ulan kocan ne olacak peki mal.
32 Yorumla- +1 yıl
zihniyetine sokam
Cevap sahibi+1 yılkes l*n barzo
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. kafa yapısı önemli
namus iki bacak arasında değil namus beyindedir30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu devirde ne bekareti. nefes alanını zor buluyoruz.
10 Yorumla
+1 yılKafa yapısı ağır basar bende çok önemli değil bakire olup olmaması
00 Yorumla
+1 yılbana sadık sevsin yeter bakire kzı istemeye hakkım yok ama istesem evlenırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bakirsem bakire olmalı ben bakir değilsem olmamalı her şey adaletli olmalı
20 Yorumla
+1 yılhem fiziksel hem ruhsal olarak bakire olmalı
50 Yorumla
+1 yıliyi bir bayan olsun yeter
21 Yorumla- +1 yıl
insanlık açısından
+1 yılEvet bakire olmalı. Tertemiz olmalı.
60 YorumlaBakire olmalı çünkü bende oda ilk leri yasamaliyix
50 YorumlaEvet bakirelik onemli
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınların halâ bakire olma ihtimali kaç kı
30 Yorumla
+1 yılKriterlerimde ilk 10'a bile girmez.
10 YorumlaBakire önemli olmazsa olmaz
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bbakirim kız da bakire olmalı.
Nokta40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bakirim evlencegim kızda bakire olmalı
50 YorumlaMümkünse yani, yoksa evliliğin ne anlamı kalır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfarketmez getir getirr
10 YorumlaNamus beyinde başlar
10 YorumlaSeksi olmalı
11 YorumlaHic farketmez...
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet
10 Yorumla
Devamını Gör(21)