Erkek cinsel organindan midem bulaniyo neden olabilir? bunu nasil asabilirim?Kadınlardan hoşlanmıyorum oyle bi cinsel yonelimim de yok ama erkek cinsel organını gormem bile midemi bulandiriyo aynı şekil saksonun düşüncesi bile midemi bulandiriyo bana dünyanın en kirli şeyi gibi geliyo bunu nasil asabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendi cinsel organın konusunda ne düşünüyorsun o da seni iğrendiriyor mu? çocukluk döneminde cinsellik ve cinsel organlar konusunda çok yanlış telkinlere maruz kalmış olabilirsin. bazı ebeveynler maalesef böyle şeyler yapabiliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimle sorunum yok sanirim
Cevap sahibi+1 yılçok enteresan. estetik meselesine girmiyorum ama kadın cinsel organı, aşırı kıvrımlı, girintili yapısı itibariyle penise kıyasla 10 milyonlarca kat daha fazla bakteri barındırır. ayrıca kadın cinsel organının çeşitli enfeksyonlara yakalanmaya oldukça eğilimli oluşu da acı bir gerçek. erkekler paçavraya sarınsalar bile pek sıkıntı yaşamazken, iç çamaşırının kumaşının uygun olmayışı bile kadın cinsel organında istekli mantar enfeksyonlarını tetikleyebilir. ama bütün bu yaygın bilinen gerçeklere rağmen, yine de sana erkek cinsel organının çok daha pismiş gibi gözükmesi ilginç. bu durum hislerinin gerçekten de hayli irrasyonel olduğunu kanıtlıyor. gerçi oral seks konusunda ben de senin gibi rahatsız hissediyorum. insanların sırf alt tarafları yalamak istemedikleri için dışlanmaları, yetersiz hissettirilmeleri, bu gerekçeyle aldatılıp terkedilmeleri çok üzücü.
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım estetiği var, çirkini var. Ne penisler gördüm sanat eseri gibi sanırsın Picasso çizmiş, Frank Lloyd tasarlamış. Ne penisler var sanki yapımı yarıda kalmış, işletmecisi parasını alamayıp yarıda bırakıp kaçmış. Temiz, oran, orantısı uyumlu, sünnet derisi alınmamış, gövdesi etli etli, başı şirinlerin evi gibi, dokusu kaymak gibi, rengi çarşaf gibi, damarları İstanbul trafiği gibi haşmetli mi haşmetli bir penisi her kadın beğenir.
05 Yorumla- +1 yıl
Kalifiye bacım XD
Soran+1 yılSgkjxsjr oyle bi bahsettin ki skfkxjs
- +1 yıl
@brakask Frank Lloyd sadece kendi alanı olan mimarlığa mal olmuş biri değil her entelektüelin tanıması bilmesi gereken yakın tarihe imzasını atmış bir şahsiyet. Okuduğum kitapları da oldu, başka kitaplarda yapılan atıflara denk geldim. Onu tanımayan, bilmeyen birinin genel kültürünün zayıf olduğunu düşünürüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence havuç ve salatalığın oral yaparak başla onu öp yala em vakumla gırtlağa kadar şok alisirsin
00 YorumlaOr*spu olmana gerek yok, birini sevip birliktelik yaşarsan miğden bulanmaz keyif alırsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamamen piskolojik bisi olduğunu düşünüyorum bunun
Soran+1 yılHyr teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz düzgün bakımlı bişe olursa sorun yok bu her iki içinde geçerli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk önce bir psikolog yardımcı olur. Kafandan atmışsın cinsel ilişkiyi.
04 Yorumla
Soran+1 yılZtn adam akilli kimseyle bisi yaşayamıyorum odaklanamıyorum hic bisiye
Soran+1 yıl24
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden oyle düşünüyon bu acaba bi travma mı sana oral yapılmasını sever misin peki
06 Yorumla
Soran+1 yılHyr
Cevap sahibi+1 yılPeki penisle ilgili bi travman mı var 🤔
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılPeki hiç eline aldın mı ya da gördün mü
Soran+1 yılTqbiki
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman partnerlerinden kaynaklı olabilir
+1 yılDaha önce cinsel ilişki yaşadın mı bunu ciddi soruyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Acana orada kötü bir tecrübe yaşamış olabilir misin oda sende bu etkiye oluşturmuş olabilir mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBula bula onu mi buldun mide bulandiracak 😁
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yildir yasadigim genel sorun o degil
- +1 yıl
Nedir sorun?
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
u +1 yılaseksüelsin büyük ihtimal
01 Yorumla
Soran+1 yılKnk yok
+1 yılÇikolataya bandır miden bulanmaz 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Doğru kişi olmayabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşmak zorunda hissetme kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ister istemez etkiliyo
- +1 yıl
Nesi etkiliyor evli değilsen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu yaşaya yaşaya alışırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılO... spu mu olalım kanka gockmzwr
Cevap sahibi+1 yılSana her önüne gelenle yaşa diyen oldu mu? Evlenirsin ya da sevgilin olur (bir tane) onunla yaşarsın illa orssspu olmaya gerek yok ghhotum
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Tursunu kur kukunun
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişkiden tiksiniyorum demedin y... ktan tiksiniyorum dedim
Soran+1 yılBen yalamadigim icin onuda istemiyorum
+1 yılHaklısın hanfendi
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff gerçekten ciddi bisi sordum
- +1 yıl
Hak veriyorum çünkü haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaş kaç daha önce hiç saks o cektinmk
08 Yorumla
Soran+1 yıl24 ve evet
Cevap sahibi+1 yılsperm yuttunmu peki veya agzina bosalma oldumu belki bundan kaynaklidir
Soran+1 yılOldu da alalasi yok
Cevap sahibi+1 yılyuttunmu peki
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsimdi neden vazgectin sperm yutacak kadar ielriye gitmissin ama simdi miden bulaniyor gayet tuhaf. bence sen 24 yasinda degilsin maks 18 falansin duygularin oturmamis. ayrica kilolu falansan kendinden tiksiniyor olabilirsin bilincaltinda
Soran+1 yılYalan borcum yoo
Cevap sahibi+1 yılnerelisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenis emerek
00 YorumlaAğzına alma sende?
08 Yorumla
Soran+1 yılAbicim bu normal bisi diil eskiden böyle değildim hem
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYutmuslugum bile var ama Şu an görüntüsünden bile tiksiniyorum
Soran+1 yılZamanla olan bisi bu bende anlamadim
+1 yılZamanla alışırsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında