6-7 kere arkadan ilişkiye girdik eşimle, canım acımasına rağmen tekrardan yapmak istiyorum? Bunun sebebi nedir?
Not: Zevk almıyorum.
6-7 kere arkadan ilişkiye girdik eşimle, canım acımasına rağmen tekrardan yapmak istiyorum? Bunun sebebi nedir?
Not: Zevk almıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Hayır artmaz.. kendi kendine istersin zaten yapsan da yapmasan da
Evet.. Acıyı seviyorsun zamanla.. Şiddet istiyorsun.. Bende de öyle..
Zevk almıyorsun? Ee ne alıyorsun o zaman.. 😃
Hahaha
😃😃
Demekki o his ve acı hosuna gidiyor. ya da esinin bundan daha cok zevk alması seni yükseltiyor...
İşkence ve acı demekki sana haz veriyor. Başka açıklaması yok
Eşinin zevk aldığını gördük çe seninde hoşuna gidiyor zevk almıyorsun ama onun için de istiyorsun yine
Vajinandan daha dar olan anal deliğinde eşinin hunharca boşalması, ekstra zevk alması seni mutlu ediyor olabilir!
Benim büyük ve iri partnerimi alıştırana kadar canı çıkıyor ama sonra kendi hızlanmamı sertleşmemi istiyor
Sen olsan dayanabilir misin
İlginç zevk almayp yapmak gerçeken sürekli yapiyormsunz
Zevk almadığınız halde tekrarlama nedeniniz nedir
Tabu olduğu için. İnsanlar genelde yasak şeykeri yapmayı sever.
Ben karsiyim önden iliski olabilen ciftlerde tamamen karsiyim acı cekmekten haz duruyor olabirsin zevk almadan da ama sağlık için kotu
zevk almıyorsan eşin bilmiyor demek ki anal seksi
Zevk almasan da eşine ait olma isteği ve onun senin sayende tatmin olması seni deli ediyor
Bağımlılık yapıyor sonrası malum bez kullanırsın artık
Kasiniyordur tatli tatli ondan canin istedigini dusunuyorsun. Yaralardan kaynakli. Yapanlarda oyle zannediyor. Yanlis yapiyorsun birakmalisin
Zevk almıyorsan kafa olarak hazır hissetmediğinden ve eşinin seni hazırlamadğındandır
Sebebi rektumda oluşan çatlakların iyileşme esnasında fazlsıyla kaşınmasından kaynaklı gelişir.
Bazı kadınlar zevk almazsa da acıdan hoşlanıyor onlardan biri de sen olmalısın ))
zevk almıyorum demişsin ama bağımlılık gibi olmuş sanırım.
isteme sebebin bu bence
Acıdan zevk alıyorsun önden aldığın zevk gibi değil diğer türlü acının verdiği hazzı istemek bu
Evet ama ilki çok acili
Vajinal ilişkide o acıyı hissetmediğin için acisi tatlı geliyordur çok alışırsan bir süre sonra 2 yer de dolu olsun istersin oyuncak kullanırsın da sonrası daha sıkıntılı
Bazı kadınlar zevk almazsa da acıdan hoşlanıyor onlardan biri de sen olmalısın ))
acıdan hoşlanıyorsundur
Becerilmek ve acının birleşimi seni tahrik ediyor
Ben de yaptım asla zevk almadım ve çok sıkıldım ama erkeğimin aldığı zevki görmek beni kendime iyi hissettirdi sanırım
Tekrar yapma isteği zevk almadan olmaz
Nasıl yani zevk almıyosun ama istiyosun
Kocanı mutlu ettiğin için
Alışkanlığa dönüşüyor
iyice alışmışsın demekki
sigara gibi düşünebilirsin bunu.
Hoşuna gidiyor demek ki acı
Demekki zevk veriyor acılı zevk 🙂
Eşinin mutlu olduğunu gördüğün içindir.
Zevk. aliyirsun ki istiyorsun
Onun ince detayları var anlatayım istersen
acı da zevk verir ,