Cinsel Yaşam Fazla isteğim var bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 214 Fazla isteğim var bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Normaldir 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Normal tabiki de nasilki biz erkekler 5ikme istegi duyuyor isek kadinlarda 5ikilme istegi duyuyor tek fark biz kadar dillendirmemeleri 0 0 Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl yaşın geldi ama bakiresin çünkü zina haram ve kızlık zarı malum. Evlenemezsen iyice çıldıracaksın 0 2 Yorumla TürkKızıyız +1 yıl Kızlık zarının namusu adlı yorum jgg şunu izlede biraz düşünce akışın açılsın...https://www.youtube.com/watch?v=Ju7vvER6cuM Yorumla Kadirovski94 +1 yıl İzlemicem benlik sorun yok. Ben bakirim ama bakire olmayan birisiyle evlenirim. Genel kanıyı anlattım sadece teşekkür ederim Yorumla
GeceninSisii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sanırım sert ve küfürlü istiyorsunuz? Yani erkek kadın olmanın doğası 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Normal. Libidon tavan durumda. Ve bana kalırsa saatlerce doymayacak gibisin. 0 0 Yorumla
almancimuratt Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl tabi normaldir seninde hislerin vardir bence kac yasindasin 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Normal belli dönemlerde oluyor 1 0 Yorumla
Opsiyonel42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Hard seviyorsun herhalde 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Soft mu sert mi? 1 1 Yorumla KingNothing01 +1 yıl Nasıl seviyorsun? Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim de öyle.. doyumsuzum 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani bence güzel bişey bu 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal. Genç bir kadınsın çünkü... 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gayet doğal enerjin yüksek partner yok mu 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hic yaşamadın sanirim... 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal. Benimde sert becerme isteğim var. 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Köküne kadar almak mı istiyorsun yani 😀 0 0 Yorumla
arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl cok normalll 4 1 Yorumla Kadirovski94 +1 yıl e yoksun ama altımda? Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal sert istiyorsun tabi birde 0 0 Yorumla
sex_koçu35 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Normal ben hep öyleyim 0 0 Yorumla
SanalseksSever Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl bizim becerme isteğimizle aynı oranda normal :) 0 0 Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Gayet normal bir istek 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tabi hemen becerelim 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fazla normal 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anormal yapmam ben 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. evlenınce gecer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Normaldir
Normal tabiki de nasilki biz erkekler 5ikme istegi duyuyor isek kadinlarda 5ikilme istegi duyuyor tek fark biz kadar dillendirmemeleri
yaşın geldi ama bakiresin çünkü zina haram ve kızlık zarı malum. Evlenemezsen iyice çıldıracaksın
Kızlık zarının namusu adlı yorum jgg şunu izlede biraz düşünce akışın açılsın...
https://www.youtube.com/watch?v=Ju7vvER6cuM
İzlemicem benlik sorun yok. Ben bakirim ama bakire olmayan birisiyle evlenirim.
Genel kanıyı anlattım sadece teşekkür ederim
Sanırım sert ve küfürlü istiyorsunuz? Yani erkek kadın olmanın doğası
Normal. Libidon tavan durumda. Ve bana kalırsa saatlerce doymayacak gibisin.
Becerecek birini bul sen de
Gayet normal. Hiç yapmadıysan merak uyandırıyorsun.
tabi normaldir seninde hislerin vardir bence kac yasindasin
Normal belli dönemlerde oluyor
Hard seviyorsun herhalde
Soft mu sert mi?
Nasıl seviyorsun?
Bana göre yani
Benim de öyle
Bendede iatek bitmiyor ya
Benim de öyle.. doyumsuzum
Yani bence güzel bişey bu
Normal. Genç bir kadınsın çünkü...
Ami olanların genel durumu 😂
Nasıl düşündüğüne baglı
libido tavansa normalll
Gayet doğal enerjin yüksek partner yok mu
Hic yaşamadın sanirim...
Normal. Benimde sert becerme isteğim var.
Köküne kadar almak mı istiyorsun yani 😀
cok normalll
e yoksun ama altımda?
hıc sevgılın olmadımı?
Kim tarafından 😂
😏 öyle demeseydin keşke
Normal 🤗 eşim olsan keşke🤭🙈
Normal tabi en kötüsüde becerilememk galiba
Ellerinin bağlanıp hafif sert mi olsun istiyorsun
Normal sert istiyorsun tabi birde
Normal ben hep öyleyim
bizim becerme isteğimizle aynı oranda normal :)
Hiç yapmadıysan normal
yok mu tatmin eden
Gayet normal bir istek
Normal konuşmak istermisin
Normal
Tabi hemen becerelim
Olur hemen :) yeter ki iste
Normal
Nadıl bi istek kız o
Bul birini becersin
Ne zaman? Bu istek
Normal tabiki