Bende mi sorun var, benim isteğim çok mu fazla?

Merhaba ben 9 aylık evliyim 25 yaşındayım ve yatakta her erkeğin isteyeceği tarzda bir kadınım. Aşırı istekliyim her türlü fanteziye açığım. Sadece yatakta değil her yerde ilişkiye girmek isterim. Zaten benzer bir soru sormuştum geçenlerde belki hatırlayanınız vardır. Eşim isteksiz ve beni yatakta doyuramıyor. Ben sert ve küfürlü seviyorum. İsteklerimi açık açık konuştum defalarca kez karşıma aldım anlattım. Sadece ilişki sırasında değil normal günlük hayatımızda da dokunulmayı sevdiğimi ilgi görmek istediğimi söyledim ama adam da tık yok. Bir kez yapar ikinciye asla yapmaz. Pozisyon değiştirirken bile penisi iniyor kalkmasını bekliyoruz. Eşimle çok severek evlendik onu çok seviyorum da ama artık gerçekten sinirimden delirmek üzereyim. Hep yarım kalıyorum kendi açık açık diyor sen her erkeğin isteyeceği bir kadınsın. Neden böyle yapıyor? Sen beni bu gidişle aldatırsın dedi madem aldatmamdan korkuyor neden o zaman kendine çeki düzen vermiyor? Ben ne yapıcam bu adamla lütfen aldatmak ile ilgili bir şey yazmayın düşünmüyorum. Sorum fake değil lütfen mantıklı şeyler yazın. Bende mi sorun var benim isteğim mi çok fazla?

Bende mi sorun var, benim isteğim çok mu fazla?