Cinsel Yaşam Seks sırasında kuru olsun istiyorum, zararı olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Arkadaşlar ön sevişmeyi ıslanmayı tabiki çok seviyorum ama bazen kuru kuru soksun canım acısın istiyorum bunun vajinama zararı olur mu Seks sırasında kuru olsun istiyorum, zararı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Demek ki acı çekmek istiyorsun bak sen jdjdj 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Tahriş olur, yanma hissi oluşur. 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bu hosuna gidiyorsa zaten ilk bir kaç girip çıkmasından dolayı ıslanırsın ki sürekli kuru kuru olmaz. Oda cok büyük degilse bir sorun olmaz... 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Zararı olmaz sadece acır eğer vajinan çok darsa tahriş eder içini 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok dar umarım çok zarar vermez Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Acır ama çok delik açılmadan sokarsa birden ani genişleme içinde yırtık çatlak oluşmasına sebep olabilir Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Ricaederim Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Islakken penisin girmesiyle zevk almak varken, acımasını istemek neden? 0 0 Yorumla
maviistiridye Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 60% +1 yıl Böyle kadınların varlığını bilmek umut veriyor.Bişey olmaz merak etme 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Senin vajinanı tahriş eder zorlarsa. Onunda penisi acır sokarken 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Köle tokatlayip sıkıştırarak basacaksin bide off en sevdigim 0 0 Yorumla
Drejkano6 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hayır olmaz bende bundan zevk alıyorum ama partnerimin çoğu dayanamıyor buna canı acıyormuş 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok zevkli bence Yorumla Drejkano6 +1 yıl Bence de ama dediğim gibi acıya dayanacak kadın sayısı çok yok Yorumla
Zeksea3461 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Merhaba erkek arkadaşınız var mı bu konuda size yardımcı oluyor mu yoksa ben destek olmak isterim size 0 0 Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Daha once senin gibi vardı kuru kuru * 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevkli miydi Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Aşırı zevkli yapmalısın Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. He soksun da gör ebenin şeyini 😄 1 1 Yorumla Deli1deli +1 yıl Neyini Yorumla
dorukcantas Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Çok sıkıntı ben çok karşılaştim asla yapma 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Cok tahris olur kizarir 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Olmaz... Sanmıyorum. Bir zararını görmedim 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Olmazda kuru kuru zaten girmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zorlayınca girer Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ben denedim girmiyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belki sadece tahrşl olur o kadar 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide tahriş olursa seks sırasında acımaya başlar Yorumla
pars2828 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Basen sert yapmak lazım ki heyecan olsub 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla pars2828 +1 yıl Söyle öyle yapsıb Yorumla
YoSoyLaEstrella Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl olur tabi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl tahriş olur kanar Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bak sen ;) 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olur evet 0 0 Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Sorun olabilir o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl olmaz tabiki sadece canın yanar okadar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim ama sen yine de azcık ta olsa ıslan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Demek ki acı çekmek istiyorsun bak sen jdjdj
Tahriş olur, yanma hissi oluşur.
Bu hosuna gidiyorsa zaten ilk bir kaç girip çıkmasından dolayı ıslanırsın ki sürekli kuru kuru olmaz. Oda cok büyük degilse bir sorun olmaz...
Zararı olmaz sadece acır eğer vajinan çok darsa tahriş eder içini
Evet çok dar umarım çok zarar vermez
Acır ama çok delik açılmadan sokarsa birden ani genişleme içinde yırtık çatlak oluşmasına sebep olabilir
Teşekkür ederim
Ricaederim
Islakken penisin girmesiyle zevk almak varken, acımasını istemek neden?
Böyle kadınların varlığını bilmek umut veriyor.
Bişey olmaz merak etme
Senin vajinanı tahriş eder zorlarsa. Onunda penisi acır sokarken
Köle tokatlayip sıkıştırarak basacaksin bide off en sevdigim
Hayır olmaz bende bundan zevk alıyorum ama partnerimin çoğu dayanamıyor buna canı acıyormuş
Çok zevkli bence
Bence de ama dediğim gibi acıya dayanacak kadın sayısı çok yok
Merhaba erkek arkadaşınız var mı bu konuda size yardımcı oluyor mu yoksa ben destek olmak isterim size
Daha once senin gibi vardı kuru kuru *
Zevkli miydi
Aşırı zevkli yapmalısın
He soksun da gör ebenin şeyini 😄
Neyini
Çok sıkıntı ben çok karşılaştim asla yapma
Cok tahris olur kizarir
Olmaz... Sanmıyorum. Bir zararını görmedim
Fazla hor kullanma 😂
Olmazda kuru kuru zaten girmez
Zorlayınca girer
Ben denedim girmiyor