Cinsel Yaşam Anal seks kuru olur mu? miraysarmancı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İlla jel mi lazım acır mı öyle, başka nasıl kaygan olur? Anal seks kuru olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
atakanKS Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kayganlastırıcı , jel kullanmanı tavsıye ederım. Vajınal bırlesme gibi ıslaklık olmayacagı ıcın uygun ortam yaratılmalı. Ve anal birliktelik iradeli ve temposu bellı olmalı anormal davranıslar kitleyebilir ilerleyen yaşlarda dışkı idrar kacırma gıbı saglıksal sorunlar yaşatabilir. tavsiye etmem. 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bol kayganlaştırıcı jel lazım yoksa verimli bir cinsel işlev olmaz ki 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. kuru? etme eyleme bari kayganlaştırıcı kullan, hem neden hak yolu varken? 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Masaj yağı da kullanabilirsin diğer türlü zorlanırsın canın yanar 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Canın yanar kayganlaştırıcı jel kullanmam senin için daha iyi 0 0 Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yaota gör anninninkini😂😂 6 54 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Deneyince öğrenir net olarak. Ertesi gün oturmayınca pişman olur 😅😅😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Bir de kuru olsun diyo😂😂😂 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Yazık acıya acıya öğrenecek ne yapsın 😅😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Yürek mi yediniz hanımefendi kürek değil nu yrrk😂😂 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Hshzhajjdjd kahkaha attım kürek daha az acıtır bence 😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Tabi ki de 😂😂😂 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Yazık ya birisi şuna öğretsin yalvarırım 😅😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Öğretirler anam 😂😂 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Biraz geçte olsa öğrenir ama iş işten geçtikten sonra, zaten sonra tövbe edecek duruma gelir 😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Tövbe doğru 😂😂😂 Yorumla Eddy_0606 1 yıl deneye deneye doğru yolu bulacaklardır ablası hsjdnxn Yorumla colorfulpeople 1 yıl Ah yaşlandık 😂😂 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Sorma valla 😅 millete yol gösteriyoruz artık Yorumla colorfulpeople 1 yıl Neyse ben sütümü içip yatayım 😂😂😂 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Yoksa muhabbet sabaha kadar gidecek 😅 iyi ve huzurlu geceleriniz olsun… Yorumla colorfulpeople 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Rica ederim 🥰 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Yat hala ayakta 😂😂😂 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Ben yatıyorum demedim ki sen gidiyorum dedin 😅😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Hahaha 🤣 uyku tutmuyor sıcak Yorumla Eddy_0606 1 yıl Valla burası da sıcak ama gece çalıştığım için uykum zaten yok 😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl AA ne iş yapiyonn Yorumla Eddy_0606 1 yıl Barmenlik yapıyorum ☺️ Yorumla colorfulpeople 1 yıl Vaovv Ben susayım 🤣🤣🤣 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Niye be Barmen olunca ne oluyor 😅😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Bilmem 🤣🤣🤣biz bır kaç numara küçük geliriz 🤣🤣 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Estağfurullah öyle şey olur mu hanımefendi lütfen, sadece bir meslek sahibiyim hepsi bu. Kimseyi kendimden üstün görmem asla kim ne olursa olsun… Yorumla colorfulpeople 1 yıl Hahha teşekkürler efendim bu garibani sevindirdiniz 🤣🤣 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Gece gece biraz bile mutlu olduysanız ne mutlu bana :) hepimiz garibanız ne de olsa 😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Yok yok ben çok garibanım Allah sevdiğine kavuştursun 🤣🤣🤣😜 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Hahahaha şimdilik sevdiğim birisi yok 😅 ama güzel düşüncen için teşekkür ederim. Çok naziksin. Umarım seni de sevdiğine kavuşturur. Bu güzellik kesinlikle güzel kalpli ve iyi birilerini hak ediyor bence Yorumla colorfulpeople 1 yıl Amin amin amin 😜🤣🤣 Yorumla colorfulpeople 1 yıl https://youtu.be/kuQFa6pzaIQ?si=YfUtQdLVxRL5l9gd Yorumla Eddy_0606 1 yıl Çok çok amin olsun inşallah ☺️ Yorumla colorfulpeople 1 yıl Hahaha evet agmin agmin 🤣🤣Allah seni başımızdan eksik etmesin Yorumla Eddy_0606 1 yıl Çikolatalı puding alacağım sana gelirken hdhsjsbd ya gece gece ne güldüm sayende valla 😅😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Hayır yaa bitter çikolata al bana 😜🤣🤣🤣 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Hahahaha hangisini seversen ondan alayım tamam 😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Hahaha 🤣🤣bitter iyidir iyi 🤭agmin agmin gelir inşallah Yorumla Eddy_0606 1 yıl Gelir gelir merak etme, nerde olduğunu bilsem alır gelirim hemen de yer bilmiyorum 😅😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Tamaam borcun olsun unutma 🤭🤭🤣🤣valla yakana yaoisirim Yorumla Eddy_0606 1 yıl Tamam söz olsun ne zaman istersen. Bekliyor olacağım umarım almak nasip olur ☺️☺️ Yorumla colorfulpeople 1 yıl Daha peşini bırakmam 🤣🤣🤣kaçma bir çikolata için Yorumla Eddy_0606 1 yıl Beni çikolata ile korkutamazsın hatta sana kokteyl borcum olsun 😉 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Alkol almam ben 🤣🤣 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Alkolsüz yaparız dert ettiğin şeye bak 😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Hee o olur şerefsiz sivri sinek öldürdü bacağımı 🤣🤣kanımı eme eme Yorumla Eddy_0606 1 yıl Sivri sinek bike biliyor nereye konacağını 😅😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Sisirdi bacağımı yaa Yorumla Eddy_0606 1 yıl Buz koy ciddi söylüyorum kaşınma yapmaz ve şişmez Yorumla colorfulpeople 1 yıl Aklıma geldi de kim gidip alacak 🤣🤣 Yorumla Eddy_0606 1 yıl Ben gelirken getireyim bende çok var 😅😅 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Bizim dolapta da var 🤣🤣mühim olan kalkıp aşağıya inip buzu alıp gelmek Yorumla Eddy_0606 1 yıl İşte bende sen üşenme diye söylüyorum 😅😅 ama sende bir zahmet kalk artık yerinden al da gel 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Eski kız arkadaşım bana anal bir kadın için çok zor aşık olunca bi tek kabul eder bi kadın çok can yakıyor demişti 1 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kuru kuru olmaz girmez ki zaten o şekilde 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kaygan olursa acin az olur. 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Jelsiz çok acı çekersin 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok canın yanar, girmez 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olmaz tükürükle ya da vazalin ama yapma bence 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Kayganlastirici lazim 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tereyağı sur 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Kuru olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kayganlastırıcı , jel kullanmanı tavsıye ederım. Vajınal bırlesme gibi ıslaklık olmayacagı ıcın uygun ortam yaratılmalı. Ve anal birliktelik iradeli ve temposu bellı olmalı anormal davranıslar kitleyebilir ilerleyen yaşlarda dışkı idrar kacırma gıbı saglıksal sorunlar yaşatabilir. tavsiye etmem.
Bol kayganlaştırıcı jel lazım yoksa verimli bir cinsel işlev olmaz ki
kuru? etme eyleme bari kayganlaştırıcı kullan, hem neden hak yolu varken?
Masaj yağı da kullanabilirsin diğer türlü zorlanırsın canın yanar
Canın yanar kayganlaştırıcı jel kullanmam senin için daha iyi
Yaota gör anninninkini😂😂
Deneyince öğrenir net olarak. Ertesi gün oturmayınca pişman olur 😅😅😅
Bir de kuru olsun diyo😂😂😂
Yazık acıya acıya öğrenecek ne yapsın 😅😅
Yürek mi yediniz hanımefendi kürek değil nu yrrk😂😂
Hshzhajjdjd kahkaha attım kürek daha az acıtır bence 😅
Tabi ki de 😂😂😂
Yazık ya birisi şuna öğretsin yalvarırım 😅😅
Öğretirler anam 😂😂
Biraz geçte olsa öğrenir ama iş işten geçtikten sonra, zaten sonra tövbe edecek duruma gelir 😅
Tövbe doğru 😂😂😂
deneye deneye doğru yolu bulacaklardır ablası hsjdnxn
Ah yaşlandık 😂😂
Sorma valla 😅 millete yol gösteriyoruz artık
Neyse ben sütümü içip yatayım 😂😂😂
Yoksa muhabbet sabaha kadar gidecek 😅 iyi ve huzurlu geceleriniz olsun…
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 🥰
Yat hala ayakta 😂😂😂
Ben yatıyorum demedim ki sen gidiyorum dedin 😅😅
Hahaha 🤣 uyku tutmuyor sıcak
Valla burası da sıcak ama gece çalıştığım için uykum zaten yok 😅
AA ne iş yapiyonn
Barmenlik yapıyorum ☺️
Vaovv Ben susayım 🤣🤣🤣
Niye be Barmen olunca ne oluyor 😅😅
Bilmem 🤣🤣🤣biz bır kaç numara küçük geliriz 🤣🤣
Estağfurullah öyle şey olur mu hanımefendi lütfen, sadece bir meslek sahibiyim hepsi bu. Kimseyi kendimden üstün görmem asla kim ne olursa olsun…
Hahha teşekkürler efendim bu garibani sevindirdiniz 🤣🤣
Gece gece biraz bile mutlu olduysanız ne mutlu bana :) hepimiz garibanız ne de olsa 😅
Yok yok ben çok garibanım Allah sevdiğine kavuştursun 🤣🤣🤣😜
Hahahaha şimdilik sevdiğim birisi yok 😅 ama güzel düşüncen için teşekkür ederim. Çok naziksin. Umarım seni de sevdiğine kavuşturur. Bu güzellik kesinlikle güzel kalpli ve iyi birilerini hak ediyor bence
Amin amin amin 😜🤣🤣
https://youtu.be/kuQFa6pzaIQ?si=YfUtQdLVxRL5l9gd
Çok çok amin olsun inşallah ☺️
Hahaha evet agmin agmin 🤣🤣Allah seni başımızdan eksik etmesin
Çikolatalı puding alacağım sana gelirken hdhsjsbd ya gece gece ne güldüm sayende valla 😅😅
Hayır yaa bitter çikolata al bana 😜🤣🤣🤣
Hahahaha hangisini seversen ondan alayım tamam 😅
Hahaha 🤣🤣bitter iyidir iyi 🤭agmin agmin gelir inşallah
Gelir gelir merak etme, nerde olduğunu bilsem alır gelirim hemen de yer bilmiyorum 😅😅
Tamaam borcun olsun unutma 🤭🤭🤣🤣valla yakana yaoisirim
Tamam söz olsun ne zaman istersen. Bekliyor olacağım umarım almak nasip olur ☺️☺️
Daha peşini bırakmam 🤣🤣🤣kaçma bir çikolata için
Beni çikolata ile korkutamazsın hatta sana kokteyl borcum olsun 😉
Alkol almam ben 🤣🤣
Alkolsüz yaparız dert ettiğin şeye bak 😅
Hee o olur şerefsiz sivri sinek öldürdü bacağımı 🤣🤣kanımı eme eme
Sivri sinek bike biliyor nereye konacağını 😅😅
Sisirdi bacağımı yaa
Buz koy ciddi söylüyorum kaşınma yapmaz ve şişmez
Aklıma geldi de kim gidip alacak 🤣🤣
Ben gelirken getireyim bende çok var 😅😅
Bizim dolapta da var 🤣🤣mühim olan kalkıp aşağıya inip buzu alıp gelmek
İşte bende sen üşenme diye söylüyorum 😅😅 ama sende bir zahmet kalk artık yerinden al da gel 😅
Eski kız arkadaşım bana anal bir kadın için çok zor aşık olunca bi tek kabul eder bi kadın çok can yakıyor demişti
Kuru kuru olmaz girmez ki zaten o şekilde
Kaygan olursa acin az olur.
Jelsiz çok acı çekersin
Çok canın yanar, girmez
Olmaz tükürükle ya da vazalin ama yapma bence
Kayganlastirici lazim
Masaj yagi veya jel ideal
Tereyağı sur
Kuru olmaz
saçmalama
Tükürükle de fena olmaz
kaygaylastirici şart