Sevdiceğiniz tarafından boyundan öpülmek, romantik bir jest mi yoksa erotik bir eylem mi olarak görülmeli? Bu öpücüğün anlamı, ilişkinizin dinamiklerine ve duygusal bağınıza göre nasıl farklılık gösterebilir?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🧚♀️
Sevdiceğiniz tarafından boyundan öpülmek, romantik bir jest mi yoksa erotik bir eylem mi olarak görülmeli? Bu öpücüğün anlamı, ilişkinizin dinamiklerine ve duygusal bağınıza göre nasıl farklılık gösterebilir?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🧚♀️
Üstteki öpücüğün finali yatakta biter net olarak. Alttaki daha masum. Ya bu duruma göre değişiyor. Şimdi dilli milli emerek öpüyorsa ister istemez tüm hücreler uyanacaktır. Buda hayra alamet olmaz. Ara ara ufak ve masum öpücükler olaya romantizm katar o kadar.
dilli milli 😀 anladım evet yaani bende sana katılıyorum bu konuda dilli milli olursa sıkıntı : )
Nasıl öptüğüne bağlı bu duygusal olan daha ufak olur tutkulu değil şefkatli yaklaşırsın ama cinsel amaçlı olanda nasıl anlatayım ufak ufak başlarsın el boyunda omuzlarda dolanır aşağı bile gidebilir öpücükler büyür ve ıslaklaşır boyuna omuzlar ve kulak arkasıda dahil olur seks amaçlı olan anlaşılır kdjdjjd canım çekti🫠
Öyle bi anlattın ki.. 😀
Dimi yoldan çıkmamak mümkün değil jdjdj
Öyle 😀
Boyun dudaktan ayrı düşünülemez kesinlikle romantik ve erotik karışık yine de bunu kadın ve erkek arasındaki ilişki ve hisler belirler. Ama şu su götürmez, boyundan öpmek sadece yüzde yüz romantizm veya masumiyet içermez mutlaka erotizm içerir..
Cinsel bir eylem tabi ki de.. yani normal olarak görmem ben. normal öpüşmek gibidir. cinselliği çağırıştırabilir. ama yine de kişinin kendi kararı.. ben masumca bir davranış olduğunu düşünmüyorum.
Cevap
14Cevap
birinci gifteki gibi öpersen sevgilinin onu masum karşılayacağını ve masum tepkiler vereceğini hiç sanmıyorum
Evet pek masum durmuyor dediğin gibi : )
durmuyor değil öyle zaten 😃
😀
öyle değil zaten yazacaktım 😃
cinsel bir eylem de olabilir duygusal bir hareket de ama çoğunlukla cinsellik diye düşünüyorum
Öpmeye bağlı biraz bu 2cideki gibi ve masum duygusall hareket algılanır eğer ilişkide cinsellik hiç yaşanmadıysa , yaşanmayacaksa.😄
İkisi arasında karışık ama cinsel anlamda daha fazla oluyor
Boynundan öpmek cinsel, adam olan duygusal bir öpüş için alnından öper ✋🏼
Nerede olduğuna göre değişir.
Gündelik yaşamda, herhangi bir yerdeyse normal. Yatakta ise cinsel.
Ateşli bir öpücük sırılsıklam olmama sebep olabilir.
Abla bildiğin emcüklemiş hiç masum değil jjsj
: ) ucundan azcık şey yapmış çok değil sjgj
Ben normal insanları da öpüyorum.
Cinsel bir düşüncem olmuyor.
Boyunda erojen ve hassas bölge amaç cinsel çağrışım
nerede nasıl öpüldüğüne göre değişir...
İlk gifteki gibi öperse bende hareketlenme olur🙄
duruma ve ruh haline göre değişir
Duygusal olduğunu düşünmüyorum
Erotizme çağırma feryadı😂
Tabii ki cinsel eylem
Eylemin yapıldığı yer ve zamana bağlı :)
Duygulu sekse girer o
Niyetine bağlı değişkenlik gösterir.
Bence çok romantik
Bence cinsel
Ikisini de içerir
Çok hoş
cinsel bir eylemdir
Karışık