Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence nasıl öptüğüne bağlı mesela bazen böyle bakarsın gözünün içine tamam mı tatlı gelir sarılırsın öpersin karı kokusunu içine filan çekersin böyle yaparsan romantik bir şey olur ama mesela böyle gözümün içine içine bakarsın hani elini kolunu nereye atacağını bilemeyecek hale gelirsin nefes alışverişi ritmi değişir ya da ne biliyim işte bir şekilde hareketlenirsin yani bunu hissedersin daha sonra böyle gidersin yavaşça onun yüzünü Avuçlarımın içine aldıktan sonra dudaklarına tutkulu bir Öpücük kondursun işte bu daha çok seks başlangıcıdır tamamen nasıl öptüğüne bağlı Şu an fark ettim acil öpüşmem gerekiyor😂😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Tövbe :D detaylara girmen yok mu
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre değişir, tam olarak şöyledir diyemezsin. Sevgilinle aşk dolu bir bir buluşmanın, sohbetin ardından öpüşmek veya büyük bir özlem sonrası buluşulduğunda öpüşmek romantiktir. Sevişirken dudaklarınızın birbirini bulduğu ve dillerinizin dans ettiği bir öpüşme ise cinsel sayılabilir. Ama ben kişisel olarak öpüşmenin de cinselliğe romantizm kattığını düşünürüm. Benim için öpüşmek teslimiyettir.
10 Yorumla
Türkiye'de el ele tutuşmak bile cinsel bir eylem gibi görülüyor. KS de bir sürü soru görüyorum sevgilimin elini tutunca ereksiyon oluyorum diye çünkü insanlar böyle bir yoklukta. Öpüşmek çok güzel ve romantik bir eylemdir bana göre cinsellik de çok alakası yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Ah ya EiG 😌
- +1 yıl
Ricalar ☺️
+1 yılBakış açısı tamamen benim için romantiklikten geçiyor tutkunun aktarılışı tamamen.
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler sosi
- +1 yıl
Ricalar Zlo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Romantik olarak başlar elbette. Sonrasında eller devreye girer boyut cinselliğe doğru yol alır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel bir eylem ama aynı zamanda romantiklikte kişinin bakış açısına göre değişir
10 Yorumla
+1 yılKari iki cins arasinda beraber yapilan tum eylemler cinselliktir bana gore sadece cinsel iliski degil her ne kadar el ele tutusmak dahi dogrudan cinsellik olmasa bile sonucta karsi cinsin eli tutuluyo ates barut iste fazla uzunca yazmaya gerek yok (aptal saptal lgbt olaylarini tamamen sapiklik yoldan cikmislik olarak degerlendirdigim icin burada ele almadim onlar cinselliktende ote asagilik bisey cunku bana gore)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cinsellik bir bomba olduğuna göre öpüşmek o bombanın fitilidir..Öpüşmek romantik başlar, tutkuya döner ve yercesine devam eder o zaman dönüş olmaz geri
10 Yorumla
+1 yıl🤭 romantik mi romantik başlar da gerisi biraz ortama bağlı
20 YorumlaCinsel ya. yok sevdiğini öpersen başka falan deme de ordan odaya gidiliyor🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılaslında fifty/fifty başlatıcı . marş dinamosu gibi , kontağı çevirir ateşler araç calısır.
10 Yorumla
+1 yılpartnerlerin istek arzu ve beklentilerine bağlı olarak arada yaşanan hissiyata bağlıdır.
10 Yorumla
+1 yılAteşine göre değişiyor. Kimi romantik, kimi erotik.
10 YorumlaRomantik olarak görülmeli.. tabi yalnız bir ortamdaysa sonu belli 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye karşı ne hissettiğine bağlı ya. Bir de ortam önemli
10 Yorumla
+1 yılÜst notalarında romantizm kokusu verir..
Alt notalarında ise cinsel bir koku ortaya çıkar..
İşte bu karışım sizi aşkın ve de cazibenin orta noktasına sürükler ;)30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar için romantik erkekler için cinsel bir eylem.. romantik olan azınlık erkekleri tenzih ediyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kısa öpücükse romantiktir uzun sürüyosa sexe gider 😂😂
10 YorumlaYani masum bir öpücük cinsellik sayılmaz ama ilerisi farklı tabi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Nasıl düşündüğüne bağlı
10 Yorumla
+1 yılDudaktan boyundan omuzdan eylem
10 YorumlaBaşı romantik, sonu cinsel eylem.😂
10 Yorumla
+1 yılSevgi ile cinselliğin karışımı gibi.
10 Yorumla
+1 yılRomantiklik bence yani cinsellik başka o başka
10 YorumlaNerede olduğuna bağlı 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisini ifade biçimi
10 Yorumla Bazı dokunuşlar olursa cinsel eyleme girer
10 Yorumla
+1 yılIkiside... sende nasilki
10 Yorumla
+1 yılPek hijyenik değil bana göre 😄 riskli bir eylem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre romantik olabilir
10 Yorumla
+1 yılRomantik olduğu kadar cinsel bir eylemdir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNereyi optüğune bağlı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ansızın öpüşmek daha romantik :P
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Ortama göre değişir cinselligi cagristirir genelde
10 YorumlaNasıl öpüşüldüğüne bağlı
10 Yorumla
+1 yılHer ikiside
10 YorumlaHer ikisi de..
10 Yorumlabakış açısına bağlı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Bakış açısına bağlı
10 Yorumla
+1 yılHer cinsel eylem romantiktir bence
10 Yorumla
+1 yılİkiside
10 YorumlaCinsel eylem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel bir eylem, cinsellik içerir.
10 Yorumla
+1 yılİkisini de içerir.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam