1,55m boyundayım kilom 79, son 1 senede çok kilo aldım. Vermeye çalıştım, buna odaklandıkça daha kötü oldu.
Cinsellik yaşarken, yakınlaşırken, mesela kucağına oturunca kendimi inek gibi hissediyorum.
Partnerim hiç buna yönelik bir şey söylemedi bu zamanda kadar, bedenimi sevdiğini söyler genelde. Ama mesela beni kaldırmasını istemiyorum, kötü hissediyorum. Cinsellikte hiç rahat edemiyorum göbeğimden dolayı.
Cinsellik yaşarken, yakınlaşırken, mesela kucağına oturunca kendimi inek gibi hissediyorum.
Partnerim hiç buna yönelik bir şey söylemedi bu zamanda kadar, bedenimi sevdiğini söyler genelde. Ama mesela beni kaldırmasını istemiyorum, kötü hissediyorum. Cinsellikte hiç rahat edemiyorum göbeğimden dolayı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Valla bu durumda olunca malum işte fazla şekile giremiyorsun. Standart devam etmek zorundasın, her pozisyon denenmiyor. Mutlaka birileri bulunduğu şekilden rahatsızlık duyuyor.
Özgüven kaybı, seksten tamamen sogumana bile neden olabilir
bu zamana kadar soğumadım ama beni gerdiğini fark ediyorum
Böyle hissetmen çok normal, kendini kendisi bile begenmeyen biri, başkasının asla beğenmeyecegine inanır
oha çok doğru söyledin :(
🥺*
Konuşmak istermisin
Evet ben de göbeğimden utanıyorum. Hatta cinsellik yaşarken üstümü çıkarmamaya çalıluyorum genelde çok görünmesin diye
1.55 için yüksek kilon. haklısın acil zayıflaman lazım. partnerin söylemiyor ama üdşünüyor olabilir. bu ilişkinizi zedeler. aralıklı oruç dene. max 47-48 olman lazım
Benim hoşuma gidiyor aslında yani kilo aldığımdan beri cinsel hayatımın kalitesi arttı , genelde karşı tarafta beğeniyor
Ahahahha olur bakalım abla o da güzel bınhıl bıngıl xuahha
Kadının kilosu arttıkça penis boyu kısalır. Yani daha az girer.
165-80 fb var 19cm ile çok iyi hakkından geliyorum.
Takma kafanaa sorun edilcek bişey değil stres yapmadan verebiliyosan ver
Bişey diyeyimmi kilolu kızla sevisebilmek için penisin baya büyük olması gerekiyormuş. Dogrumu bu
Partnerin sorun etmiyorsa sen de üzerinde durma. Keyfini çıkart. Rahat ol bence
Tadını bilene iyisin boş ver sen daha iyi böyle
Kilon gerçekten fazla vermeye çalış yemek yeme
tamam
Gömükleşiyor mu
Hissettiğin değişiyor mu
hayır
Kilolu ve zayıf kadının vajina darlığında fark oluyor mu diye çok merak ediyordum da
Mesaj atar mısın
Zayifla rahat hisset
e ver o zaman
Seks yaparak da kilo verebilirsin
vay danam vay
Gayet iyi ya